Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testime bakarmısınız ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doktor yarın birlikte olun dedi bende bugün de yapsak mı diye düşünüyorum bi şey olur mu acaba bilemiyorum kafam karıştı
Ama yumurtladıgında böyle çıkıyor ve mutlaka bugünda birlikte olun diyorlar bence sende en az 4 günü üst üste degerlendir tatlım :)

Ama yumurtladıgında böyle çıkıyor ve mutlaka bugünda birlikte olun diyorlar bence sende en az 4 günü üst üste degerlendir tatlım :)
İğnenin etkisinden öyleymiş galiba biri öyle yazmış yani etkisi geçene kadar boşuna mı yapmış olurum hep böyle olursa

Doktor yarın birlikte olun dedi bende bugün de yapsak mı diye düşünüyorum bi şey olur mu acaba bilemiyorum kafam karıştı
Kuzum kusura bakma dün mobilden de internet uzerinden de giremedim neden bilemiyorum benim pazar günü koyuluk çıkmıştı hatirlarsan 2 gündür değerlendiriyoruz ne olur ne olmaz eşinde sperm sorunu yoksa 3 4 gün arka arkaya değerlendir , sperm sorunu varsa gün aşırı

Bende de vardı program sıkıntılıydı dün aynen öyle

Kızlar bugün de böyle bu ay olmadı galiba

Eklentiler

• IMG_20201222_142548.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 18
Bu igne olayını teste nasıl yansıcagımı hiç bilmiyorum ki canım ne desem yanlış olur şimdi
Son hali kuzum sence yumurtlama oldu mu? Çok değişik bir ruh haline girdim

Eklentiler

• IMG_20201222_211622.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 17
  • IMG_20201222_211614.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 19
cumadan beri böle çıkıyor ... geçen ay 29 unda regl olmuştum ... adet bitimnde başladım önceleri silikti cumadan beri böle ?sebebi ne olabilir diğer günler pik değilmiydi acaba ?

Eklentiler

• 2F5A5B7C-F0F4-4F25-A81D-75B81B71B716.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 24
  • 48122F45-8098-4F11-B39D-0E3B0C362BB9.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 20
  • 47008799-E903-4D26-BDD0-F1BF4621203E.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 21
  • 88192512-CF49-40A0-80DB-BB324CE5B29B.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 19
  • F71424D0-98EE-41B0-A812-0C41CC8CDB7D.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 24
cumadan beri böle çıkıyor ... geçen ay 29 unda regl olmuştum ... adet bitimnde başladım önceleri silikti cumadan beri böle ?sebebi ne olabilir diğer günler pik değilmiydi acaba ?
Cuma ile cumartesinin t çizgisi bugüne göre açık ama 36 saat yumurtalama ihtimalinde var bence 4 gün arka arkaya değerlendir

Ya ben bi şey sorucam yarın doktor yumurta çatlamış mı diye bakıcak çatlamadıysa ne olur bilginiz var mı

Son hali kuzum sence yumurtlama oldu mu? Çok değişik bir ruh haline girdim
Kuzumm yumurtlama olmadı bence yumurtlama olsa yanyana koydugunda piki görürüz sende henüz yok ama kendi modunu düşürürsen hiç olmaz yumurtlama , bence teste devam et gün atlamadan moralinide iyi tut olucak bak yumurtlama niye olmasın

Gittim geldim çatlamış yumurtaların dedi
İki tane daha ilaç verdi biri progestan biri coraspin ne için acaba bunlar
Gözün aydın tatlım , progestan hormon yumurtan döllenip bebiş oluşurs onun saglıklı bir şekilde tutunmasını saglıyor , coraspirinde kan sulandırıcı kan pıhtılaşma sorunlarında yine bebek düşüyor Allah korusun onu önlemek için , kendim hemşireyim o yuzden detaylı biliyorum için rahat olsun :)

Ya çok teşekkür ederim inşALLAH sonumda güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…