- 24 Ağustos 2020
- 248
- 132
- 23
- 31
- Konu Sahibi eddagokhan
-
Ama yumurtladıgında böyle çıkıyor ve mutlaka bugünda birlikte olun diyorlar bence sende en az 4 günü üst üste degerlendir tatlım :)Doktor yarın birlikte olun dedi bende bugün de yapsak mı diye düşünüyorum bi şey olur mu acaba bilemiyorum kafam karıştı
İğnenin etkisinden öyleymiş galiba biri öyle yazmış yani etkisi geçene kadar boşuna mı yapmış olurum hep böyle olursaAma yumurtladıgında böyle çıkıyor ve mutlaka bugünda birlikte olun diyorlar bence sende en az 4 günü üst üste degerlendir tatlım :)
Bu igne olayını teste nasıl yansıcagımı hiç bilmiyorum ki canım ne desem yanlış olur şimdiİğnenin etkisinden öyleymiş galiba biri öyle yazmış yani etkisi geçene kadar boşuna mı yapmış olurum hep böyle olursa
tamam teşekkür ederım :)Bu igne olayını teste nasıl yansıcagımı hiç bilmiyorum ki canım ne desem yanlış olur şimdi
Kuzum kusura bakma dün mobilden de internet uzerinden de giremedim neden bilemiyorum benim pazar günü koyuluk çıkmıştı hatirlarsan 2 gündür değerlendiriyoruz ne olur ne olmaz eşinde sperm sorunu yoksa 3 4 gün arka arkaya değerlendir , sperm sorunu varsa gün aşırıDoktor yarın birlikte olun dedi bende bugün de yapsak mı diye düşünüyorum bi şey olur mu acaba bilemiyorum kafam karıştı
Bu arada eşinin adı uğur senin adın nur mu?tamam teşekkür ederım :)
Bende de vardı program sıkıntılıydı dün aynen öyleKuzum kusura bakma dün mobilden de internet uzerinden de giremedim neden bilemiyorum benim pazar günü koyuluk çıkmıştı hatirlarsan 2 gündür değerlendiriyoruz ne olur ne olmaz eşinde sperm sorunu yoksa 3 4 gün arka arkaya değerlendir , sperm sorunu varsa gün aşırı
Malesef kuzum evetBende de vardı program sıkıntılıydı dün aynen öyle
Son hali kuzum sence yumurtlama oldu mu? Çok değişik bir ruh haline girdimBu igne olayını teste nasıl yansıcagımı hiç bilmiyorum ki canım ne desem yanlış olur şimdi
Cuma ile cumartesinin t çizgisi bugüne göre açık ama 36 saat yumurtalama ihtimalinde var bence 4 gün arka arkaya değerlendircumadan beri böle çıkıyor ... geçen ay 29 unda regl olmuştum ... adet bitimnde başladım önceleri silikti cumadan beri böle ?sebebi ne olabilir diğer günler pik değilmiydi acaba ?
artık bugün çıkan piktir diye düşünüyorum daha koyu olması gerekiyo muCuma ile cumartesinin t çizgisi bugüne göre açık ama 36 saat yumurtalama ihtimalinde var bence 4 gün arka arkaya değerlendir
Kuzum muhtemelen çatlama olmustur ama olası bir durumda diğer ayaYa ben bi şey sorucam yarın doktor yumurta çatlamış mı diye bakıcak çatlamadıysa ne olur bilginiz var mı
İnşALLAH olmuşturKuzum muhtemelen çatlama olmustur ama olası bir durumda diğer aya
Gittim geldim çatlamış yumurtaların dediİnşALLAH olmuştur
Kuzumm yumurtlama olmadı bence yumurtlama olsa yanyana koydugunda piki görürüz sende henüz yok ama kendi modunu düşürürsen hiç olmaz yumurtlama , bence teste devam et gün atlamadan moralinide iyi tut olucak bak yumurtlama niye olmasınSon hali kuzum sence yumurtlama oldu mu? Çok değişik bir ruh haline girdim
Gözün aydın tatlım , progestan hormon yumurtan döllenip bebiş oluşurs onun saglıklı bir şekilde tutunmasını saglıyor , coraspirinde kan sulandırıcı kan pıhtılaşma sorunlarında yine bebek düşüyor Allah korusun onu önlemek için , kendim hemşireyim o yuzden detaylı biliyorum için rahat olsun :)Gittim geldim çatlamış yumurtaların dedi
İki tane daha ilaç verdi biri progestan biri coraspin ne için acaba bunlar
Ya çok teşekkür ederim inşALLAH sonumda güzel olurGözün aydın tatlım , progestan hormon yumurtan döllenip bebiş oluşurs onun saglıklı bir şekilde tutunmasını saglıyor , coraspirinde kan sulandırıcı kan pıhtılaşma sorunlarında yine bebek düşüyor Allah korusun onu önlemek için , kendim hemşireyim o yuzden detaylı biliyorum için rahat olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?