- 19 Nisan 2018
- 1.305
- 1.054
- 133
- Konu Sahibi eddagokhan
-
Ne demek rica ederim, Rabbim kucaklarimizi boş bırakmasın inşallahçok teşekkür ederim
Ay hadi İnşallahSabahtan beri eşimle dalga geçiyorum evin içinde gıtgıtgidaaak diye bağırıyorum ahaha Ahh civcivimiz gelir inşallah
Amin inşallahNe demek rica ederim, Rabbim kucaklarimizi boş bırakmasın inşallah
Yok henuz olmamış kuzum daha var , yapmaya devam :)Bugün yaptığım ovülasyon testim daha var galiba yine olmamış mı
Aynı durumdayız kuzum olmamış daha :)Bugün yaptığım ovülasyon testim daha var galiba yine olmamış mı
Ay evet kuzum yeni görüyorum :))))) pik yapmışKuzumm şimdi yaptım test ben yumurtladım sanırım bugünşok oldum testi görünce
Yok canımValla denerim ilaçsız adet olamıyorum zaten ovulasyon testimdede 22. Gün bugün sanırım yumurtlama olmadısence benim testlerimde yumurtlama varmı ?
devam o zaman kaçıncı gunun senınAynı durumdayız kuzum olmamış daha :)
inşALLAH bi gün olmuş yazarsınız :)Yok henuz olmamış kuzum daha var , yapmaya devam :)
Bugün 14 kuzum inşallah olsa ah olsa bu sefer 14 gün geçsin diye içimiz içimizi yiyecek :)devam o zaman kaçıncı gunun senın
benım daha 9.gün inşALLAH hepimiz için güzel olurBugün 14 kuzum inşallah olsa ah olsa bu sefer 14 gün geçsin diye içimiz içimizi yiyecek :)
İnşallah kuzum benim hayırlısıyla herşey güzel olur umarim :)benım daha 9.gün inşALLAH hepimiz için güzel olur
Kuzummmm Dayanamadım yarım saat önce tekrar test yaptımHadi inşallahhh benim attıgım resmi gördünmü yumurtlama dimi bugün
Sıvı alınca seyreliyor Lh hormonu tatlım gözükmüyor dedigin gibi. Gözün aydın kuzum yumurtlamışsınnnKuzummmm Dayanamadım yarım saat önce tekrar test yaptımAma yaklaşık 50 dk önce sıvı alımını kestim fakat internetten araştırdığım kadarıyla sanırım sıvı alımı kesimi LH hormonu gözüksün diye önemliymiş, buna rağmen bu şekilde çıktı test Kontrol çizgisi ile aynı koyuluk
Bugün değerlendirildi bileSıvı alınca seyreliyor Lh hormonu tatlım gözükmüyor dedigin gibi. Gözün aydın kuzum yumurtlamışsınnnbugünü degerlendir yarın yine test yapıp bakıcaz :):)
Hadi inşallah olur bu ayBugün değerlendirildi bileiçime doğmuş :) yarın öğlen yine yapacağım hadi inşallah canım benim
İnşallah kuzum insallah bakalım 2 saat sonra tekrar test yapacağım yine atarım burayaHadi inşallah olur bu ay
İki saat geçmiş tatlım yaptınmı atsana :)İnşallah kuzum insallah bakalım 2 saat sonra tekrar test yapacağım yine atarım buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?