- 24 Ağustos 2020
- 248
- 132
- 23
- 31
- Konu Sahibi eddagokhan
-
dgerlerını gormeden bısey dıyemeyız kı pık olanı at kuzumArkadaşlar herkese merhaba gebelik için ovulasyon ile takip ediyorum kendimi , bu dün aksamki testim sizce dün akşam yumurtlamışmıyım ? Ben karar veremedim
Ayy eve gidince atimm , dünü degerlendirmedim inşAllah dün yumurtlamamışımdırdgerlerını gormeden bısey dıyemeyız kı pık olanı at kuzum
Sanırım degil kuzum T nin daha koyu olması gerekiyorovülasyon testine bakabilir misiniz soldaki resim 1 saat sonra koyulaştı sağdaki resim 5dk içinde çıktı sizce pik mi bu ovülasyon testi çok kafamı karıştırıyor
bugünde böle çıktı kafam karıştıSanırım degil kuzum T nin daha koyu olması gerekiyor
bende de pco var soğan kürünü tavsiye ederim .. soğan kürünü yaptıktan sonra gittiğimde kist göremediler sen pco değilsn diyen oldu ...adetlerim düzensizleşince yine yaptmBen pcos hastasıyım , sizce yumurtlamışmıyım ???
Benimde hep böyle çıkıyor kafam karışıyor ama yumurtlama bu degilmiş kuzum sanırım sende varmı pcos ?bugünde böle çıktı kafam karıştı
Var yazmışsın ben sogam kürü denedim adet olamadım o zaman ovulasyon testide yapmıyordum acaba yine denesemmi yumurtlatırmı beniBenimde hep böyle çıkıyor kafam karışıyor ama yumurtlama bu degilmiş kuzum sanırım sende varmı pcos ?
ben adet olmuyodum kışın soğan kürünü yaptm düzenli tarihlerde olmasada işe yaradı bence bi şans daha ver soğan kürüne belki bişeyi eksik yapmş olablrsn iyice araştır heryerde farklı tarif var çünkü ...saraçoğlunun kendi ağzından videoları varVar yazmışsın ben sogam kürü denedim adet olamadım o zaman ovulasyon testide yapmıyordum acaba yine denesemmi yumurtlatırmı beni
Valla denerim ilaçsız adet olamıyorum zaten ovulasyon testimdede 22. Gün bugün sanırım yumurtlama olmadıben adet olmuyodum kışın soğan kürünü yaptm düzenli tarihlerde olmasada işe yaradı bence bi şans daha ver soğan kürüne belki bişeyi eksik yapmş olablrsn iyice araştır heryerde farklı tarif var çünkü ...saraçoğlunun kendi ağzından videoları var
Canım t çizgisinin c den daha koyu olması gerektiğini biliyorum sanki t biraz daha sililbugünde böle çıktı kafam karıştı
10. güne kadar atmışsınız sanırım bende inceledim silik hep :) Denemeye devam yılmadanValla denerim ilaçsız adet olamıyorum zaten ovulasyon testimdede 22. Gün bugün sanırım yumurtlama olmadısence benim testlerimde yumurtlama varmı ?
silikten koyuya gidiyorsa vardır ... ayrıca pco hastalarıda yumurtluyor sadece zamanını hesaplama şansmz olmuyo ...sabırla bekleyelm bakalm zaten bu ay da olmazsa soğan kürünü bu senede yapıcamValla denerim ilaçsız adet olamıyorum zaten ovulasyon testimdede 22. Gün bugün sanırım yumurtlama olmadısence benim testlerimde yumurtlama varmı ?
Canım t çizgisinin c den daha koyu olması gerektiğini biliyorum sanki t biraz daha silil
Reglim de 6 gün sürdü 16.güne kadar olan testlerim bunlar digerlerini eklemedim digerlerinde T çizgisi yok denicek kadar az :) bencede henüz yumurtlamadım ama bazen çok arada kalıyorum kaçırmış olma korkusu malum10. güne kadar atmışsınız sanırım bende inceledim silik hep :) Denemeye devam yılmadan
Çok haklısın canım benim, Ama 7. Gün biraz şüpheli gibi sanki bir tık koyu. Bence kaçırma ihtimalini en aza indirmek için gün aşırı en mantıklısı kuzum. Ben de bu ay yeni başladım 3. Günü yaptım bugün ama gün aşırı devamReglim de 6 gün sürdü 16.güne kadar olan testlerim bunlar digerlerini eklemedim digerlerinde T çizgisi yok denicek kadar az :) bencede henüz yumurtlamadım ama bazen çok arada kalıyorum kaçırmış olma korkusu malum
Haklısınn ama bir sayfa takip ediyorum bu testleri aldıgım baya başarılı orda yumurtlama olmadan haftada iki kere ilişki diyor spermin etkili olması için bizde onu dinliyoruzZzÇok haklısın canım benim, Ama 7. Gün biraz şüpheli gibi sanki bir tık koyu. Bence kaçırma ihtimalini en aza indirmek için gün aşırı en mantıklısı kuzum. Ben de bu ay yeni başladım 3. Günü yaptım bugün ama gün aşırı devamdoktora kalsa her gün dedi
Evet kuzum ama ya kacirirsam korkusuHaklısınn ama bir sayfa takip ediyorum bu testleri aldıgım baya başarılı orda yumurtlama olmadan haftada iki kere ilişki diyor spermin etkili olması için bizde onu dinliyoruzZz
Aminn tatlımmmEvet kuzum ama ya kacirirsam korkusuyüreklerimiz pır pır vallahi Rabbim kucaklarimizi boş bırakmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?