- 19 Nisan 2018
- 1.305
- 1.054
- 133
- Konu Sahibi eddagokhan
-
Bugünde silikAminn tatlımmmTek duam tüm isteyenlere inşAllahh neyse takibe devam yakalarsan at mutlaka resmini ben daha yumurtlamicam sanırım
Benimde bugün biraz koyu çıktı ama yumurtlama degilBugünde silikHer gün 2 de koşa koşa yapıyorum
Kuzum 8.3 da olabilir sorun olmaz önemli olan her gün aynı saatte yapmakBenimde bugün biraz koyu çıktı ama yumurtlama degilbende akşam 8 bucukta yapıyorum dogrumu yapıyorum bilmiyorum da
Bugün nasıl çıktı kuzum ? Benim bu şekilde son iki gündür böyle çıkıyor , yumurtlama yok dimi sencedeKuzum 8.3 da olabilir sorun olmaz önemli olan her gün aynı saatte yapmakbakalım bugün nasıl benim az kaldı
Bende 2 gündür yapıyorum benimki nasıl sizcedgerlerını gormeden bısey dıyemeyız kı pık olanı at kuzum
bunlar da pik degıl ıkısı de aynı renk olcak ya da t c den daha koyu olcak pik dıyebılmemız ıcın her daıp pembe cıkar t zaten :)Bende 2 gündür yapıyorum benimki nasıl sizce
Tamam teşekkür ederimbunlar da pik degıl ıkısı de aynı renk olcak ya da t c den daha koyu olcak pik dıyebılmemız ıcın her daıp pembe cıkar t zaten :)
yapmaya devam et:)
Henüz yok ama yaklaşmış gibi bitanem benimkiler bu kadar bile koyu çıkmıyor geçmiş günleri ve bugünü ekliyorum bak tek olan bugün kiBugün nasıl çıktı kuzum ? Benim bu şekilde son iki gündür böyle çıkıyor , yumurtlama yok dimi sencede
Sabır kuzum sabır , gercekten modumuzu düşürmeyelim 60 larda 90 larda yumurtlayanlar var , elbet yumurtlucaz öyle düşünelimmHenüz yok ama yaklaşmış gibi bitanem benimkiler bu kadar bile koyu çıkmıyor geçmiş günleri ve bugünü ekliyorum bak tek olan bugün kiadeti sayarsak 12. Gün ama tık yok
İnşallah yumurtlama olsunda kuzum ben olmazsa diyede korkuyorum kendimce :) Soğan suyu adet bitiminden 10 gün kadar yapılıyor diye biliyorum canım inşallah faydasını görürsün ben sadece 3 gün önce yakı vurdum belime suanlik başka birşey yapmıyorum sıcak tutmaya çalışıyorum kendimi sadece birde ilişki sonrası kasıklarımda inanılmaz ağrı oluyor su bı kaç gündür anlam veremiyorumSabır kuzum sabır , gercekten modumuzu düşürmeyelim 60 larda 90 larda yumurtlayanlar var , elbet yumurtlucaz öyle düşünelimmSenin dedigin gibi iki gündü sogan suyunu içiyorum adet bitince başlamadım sogan suyuna 25. Günde başladım dedim yumurtlatırsa beni yarıda keserim birde yumurtlamayı tetikleyen masaj yapıyorum umarım hepsi beraber fayda eder tatlım sen yapıyormusun birşeyler ? :)
Bilinen bir enfeksiyon falan yok dimi tatlım ?İnşallah yumurtlama olsunda kuzum ben olmazsa diyede korkuyorum kendimce :) Soğan suyu adet bitiminden 10 gün kadar yapılıyor diye biliyorum canım inşallah faydasını görürsün ben sadece 3 gün önce yakı vurdum belime suanlik başka birşey yapmıyorum sıcak tutmaya çalışıyorum kendimi sadece birde ilişki sonrası kasıklarımda inanılmaz ağrı oluyor su bı kaç gündür anlam veremiyorum
Yok kuzum da klomen kullandım yaBilinen bir enfeksiyon falan yok dimi tatlım ?
Yok henuz degil kuzumm bence 3 gün içinde koyulaşır benimde son günlerde hep böyle çıkıyordu :)Yok kuzum da klomen kullandım yamuhtemel ondan çünkü olur demişlerdi. Bugünde böyle çıktı test, pik mi yoksa yarın mi cozdmedim
Ay hadi İnşallahYok henuz degil kuzumm bence 3 gün içinde koyulaşır benimde son günlerde hep böyle çıkıyordu :)
Kuzum resimde ikisi eşit koyulukta çıkmış olarak gözüküyor belki ışık acısı etkilemiştir ama sansa bırakmayıp hergun yapmak gerekiyor ya da gün aşırı değerlendirme yapmakMerhaba kızlar, bugün reglimin 10. günü 5gün önce bitti. ovülasyon testim bu şekilde. Son regl tarihimde, reglden önce 5gün boyunca kasık ağrısı ve yumurta akı gibi yoğun akıntım geldi ovülasyon belirtilerim vardı, ovülasyon testi yaptığımda çizgi yoktu. bugün yaptığım teste göre bir kaç gün içerisinde pik görecek miyim? elimde 3 tane daha test var hangi günler test yapıp, hangi günleri değerlendirmeliyim?
evet canım eşit koyuluktalar flaşlı flaşsız her ışıkta aynı bu şekilde eşitKuzum resimde ikisi eşit koyulukta çıkmış olarak gözüküyor belki ışık acısı etkilemiştir ama sansa bırakmayıp hergun yapmak gerekiyor ya da gün aşırı değerlendirme yapmak
O zaman pik olmuş olabilir canım benim bugünü değerlendirin derimevet canım eşit koyuluktalar flaşlı flaşsız her ışıkta aynı bu şekilde eşit
çok teşekkür ederimO zaman pik olmuş olabilir canım benim bugünü değerlendirin derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?