Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testime bakarmısınız ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende hastaneye gittim geldim yumurtam 21 mm olmuş iğne yapıldı yarın birlikte olun Çarşamba gel bakalım çatlamış mı dedi

İki saat geçmiş tatlım yaptınmı atsana :)
Yapyim yaptım kuzucuğum tam net koyu değil gibi dün akşam ki gibi ama karnımin alt tarafı adet olacakmış gibi ağrıyor.

Eklentiler

• IMG_20201221_140658.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 21
  • IMG_20201221_140652.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 17
Bende hastaneye gittim geldim yumurtam 21 mm olmuş iğne yapıldı yarın birlikte olun Çarşamba gel bakalım çatlamış mı dedi
Hadi hayırlısı olsunn , bende pcos hastası oldugum için eger ovulasyon testiyle olmazsa en kısa zamanda igne yapılıcak.. Sen ovulasyon testiyle mutlaka takibe devam et ama :) bugün yapınca at bakalım :)

Bence dün yumurtladın bugün çatlamak üzere silikleşmeye başlamış tatlım
Ama yinede imkansız kuzum çünkü dün saat 2de net koyu değildi saat 10. Da yaptım ee yumurtalama 24 ila 36 saat sürüyor bugünde koyu olması gerekiyordu yada henüz olmadı olacak ay bilemedim

Hadi hayırlısı olsunn , bende pcos hastası oldugum için eger ovulasyon testiyle olmazsa en kısa zamanda igne yapılıcak.. Sen ovulasyon testiyle mutlaka takibe devam et ama :) bugün yapınca at bakalım :)
hı hı tamam :) inşALLAH güzel olur hepimiz için akşam yapınca atarım :)

Ama yinede imkansız kuzum çünkü dün saat 2de net koyu değildi saat 10. Da yaptım ee yumurtalama 24 ila 36 saat sürüyor bugünde koyu olması gerekiyordu yada henüz olmadı olacak ay bilemedim
O zaman belkide bizi dün yanılttı kuzum ama sakın moralini bozma bence sen yapmaya devam et , testi bırakma testin varsa bu aksamda yap istersen aynı saatleri bir degerlendirelim

O zaman belkide bizi dün yanılttı kuzum ama sakın moralini bozma bence sen yapmaya devam et , testi bırakma testin varsa bu aksamda yap istersen aynı saatleri bir degerlendirelim
Şimdi tekrar yaptım kuzum üstteki dün , ortadaki bugün öğlen en alttaki yeni yaptigim

Eklentiler

• IMG_20201221_191336.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 26
Şimdi tekrar yaptım kuzum üstteki dün , ortadaki bugün öğlen en alttaki yeni yaptigim
Bence henüz yumurtlamadın tatlımm , sakın üzülmee aynı moralle devam et teste , bende yarım saat sonra tekrar test yapıcam aynı sonucu bende alabilirim sonuçta pcos hastasıyız böyle iniş çıkışlar olabilir , dün akşamki yaptıgında baya açılmış çünkü t c ile aynı degil

Ya oldu ya da az kaldı hiç bilemiyorum kacirmayalim da (

Bugün ki testim iğneden mi böyle oldu acaba

Eklentiler

• EC26ECE0-6520-4F37-9BAE-4494194C620C.webp
    59,3 KB · Görüntüleme: 19
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…