- 2 Aralık 2023
- 508
- 307
- 34
Babyfast vardı evde onu kullandim o markayı hiç kullanmadim. Normalde 14 cu gün gösteriyor normal programlarda ama bugün 17 ci günüm ve biraz önce çatladı kaçıncı günunuz bugün. Belki daha olmamistirBende bunu kullanıyorumda benimkinde doruk yazmadı anlamadım ilk defa innovita başladım bu ay başk markalarda doruk görüyordum
Bugün 18 . GünBabyfast vardı evde onu kullandim o markayı hiç kullanmadim. Normalde 14 cu gün gösteriyor normal programlarda ama bugün 17 ci günüm ve biraz önce çatladı kaçıncı günunuz bugün. Belki daha olmamistir
Sıvı alımına dikkat edilmesi gerekiyor ve her gün ortalama aynı saatlerde yapılmalı ben buna çok dikkat etmedim çalıştığım için bence yapmaya devam edin yükselir insallahBugün 18 . Gün
Ve 26-32 arası bir günde bir regl oluyorum genelde
Yani daha çok 29-30-31 günlerde
Mesela 2 ay önce 26. Gün oldum demekki erken yumurtlamışım
Neyseki 3-4 gündür değerlendirdir yakalamışsızdıe heralde gerisi nasip kısmet
İşte bende saatlere hiç dikkat edemedim çalıştığım için ama 1-2 önce yumurtlama olduğunu düşünüyorum çünkü 18+14 gün koyarsak ki bugün düne göre çok çok silik çıktıSıvı alımına dikkat edilmesi gerekiyor ve her gün ortalama aynı saatlerde yapılmalı ben buna çok dikkat etmedim çalıştığım için bence yapmaya devam edin yükselir insallah
Sat ne zamandiİşte bende saatlere hiç dikkat edemedim çalıştığım için ama 1-2 önce yumurtlama olduğunu düşünüyorum çünkü 18+14 gün koyarsak ki bugün düne göre çok çok silik çıktı
32. Günde regl demek
Benim için çok nadir 32. Gün oluyor
Bilmiyorum lh herkeste aynı oranda mı yükseliyor ?
Ben saatlerden dolayı mı piki görmedim
24 ağustosSat ne zamandi
Nerden girdiniz acaba uygulamayı yükledim ama bulamiyorumKızlar merhaba femometer uygulamasında akıllı teşhis var ve lh degerinizi yaziyor. Aşağıya dün ve bugünkü test sonucumu ekledim belki fikir olur size
Benden 1 gün önce bu günleri değerlendirin belki geç yumurtluyorsunuz ya da test yanlış gösteriyor. Bugünlerde akıntı oldumu belki de catlamistir. Doktora gitme imka iniz olsaydı sarı cisim görünürdü catladiysa24 ağustos
Programa girince kayıt dugmesine basın orda lh çıkıyor önündeki artıya tıklayarak resmi çekin kaydedin sonra lh kaç gosteriyorNerden girdiniz acaba uygulamayı yükledim ama bulamiyorum
İnşallah inşallah dua edinRica ederim gebelik getirsin inşallah
Evet 2-3 gündür akıntım olduBenden 1 gün önce bu günleri değerlendirin belki geç yumurtluyorsunuz ya da test yanlış gösteriyor. Bugünlerde akıntı oldumu belki de catlamistir. Doktora gitme imka iniz olsaydı sarı cisim görünürdü catladiysa
Bu testler bekledikce koyulasiyormuT nin aşırı koyu olmaması normal mi dün yani ?
Ben hergün aynı saatte de yapamadığım için yakalayamamışta olabilirim ama
Bence pik olmuş canımSizce benim pik olmuş mu kizlar bugün kasıklarımda biraz ağrı var ve akıntım da çok uzayan bi akınti var
10.09 da pikSizce benim pik olmuş mu kizlar bugün kasıklarımda biraz ağrı var ve akıntım da çok uzayan bi akınti var
Bi 10-15 dk sonra tam çıkıyorBu testler bekledikce koyulasiyormu
Kimisi damlatirken hemen cikmasi lazim diyor. Ondan sordum.Bi 10-15 dk sonra tam çıkıyor
Kuruduktan sonra rengi istwr istemez değişiyor tabi hepsinin
Bence testle alakalı yumurtlamissinizdir. İnşallah tutar bidaha denemek zorunda kalmazsinizEvet 2-3 gündür akıntım oldu
Bizee 3-4 gündür değerlendirdik zaten
Ya ben testleri düzgün kullanamadım
Muhtemelen saat ve sıvı alımına dikkat etmedim
Edemedim daha doğrusu
Yada bilmiyorum bu ay yumurtlamadım mi