- 12 Ağustos 2023
- 1.237
- 792
Şimdi birazdan yapacağım atarımBenim de bugün sondaki koyulukta bugün yaptınız mı test?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdi birazdan yapacağım atarımBenim de bugün sondaki koyulukta bugün yaptınız mı test?
Sanki benim dün pikmişBenim de bugün sondaki koyulukta bugün yaptınız mı test?
Bi 10-15 dk sonra çıkıyor hemen görünmüyor ben de innovita kullanıyorum ordan biliyorumSanki benim dün pikmiş
10 dk sonra yazıcamBi 10-15 dk sonra çıkıyor hemen görünmüyor ben de innovita kullanıyorum ordan biliyorum
T nin aşırı koyu olmaması normal mi dün yani ?Bi 10-15 dk sonra çıkıyor hemen görünmüyor ben de innovita kullanıyorum ordan biliyorum
Ben de her gün aynı saatte yapamıyorum aslında çalışıyoruz hepimiz aynı saatte yapamamamız normal bugün daha koyu cikabilir sizinki bana öyle geliyorT nin aşırı koyu olmaması normal mi dün yani ?
Ben hergün aynı saatte de yapamadığım için yakalayamamışta olabilirim ama
Yok aynı silik koyulmadı tekrar atayımmBen de her gün aynı saatte yapamıyorum aslında çalışıyoruz hepimiz aynı saatte yapamamamız normal bugün daha koyu cikabilir sizinki bana öyle geliyor
Ya ovulasyon testlerinde hep eşit ya da t çizgisi daha koyu kabul ediliyormuş ya senin c çizgisinden daha açık aslında böyle de pik oluyor demek ki o zaman benimki de pik olabilirYok aynı silik koyulmadı tekrar atayımm
Dünü sanırım pik kabul etmeliyim
Ya bilmeyerek sonuca göre akıl yürütüyorumAYa ovulasyon testlerinde hep eşit ya da t çizgisi daha koyu kabul ediliyormuş ya senin c çizgisinden daha açık aslında böyle de pik oluyor demek ki o zaman benimki de pik olabilir
Herkes aynı değil demek kiYa bilmeyerek sonuca göre akıl yürütüyorum
Herkeste aynı yükseklikte salgılanmıyor mu acaba
Yani benim en yüksek seviyem o muydu anlamadım çünkü bu bariz silik son test
Kafam çok karıştı ya bu pik mi değil miHerkes aynı değil demek ki
Ben bi daha test yaptım dayanamayip senin dün pik bence ama bilen biri söylese daha iyi olurKafam çok karıştı ya bu pik mi değil mi
Bişey diyim mi bence sende bugün piksinBen bi daha test yaptım dayanamayip senin dün pik bence ama bilen biri söylese daha iyi olur
Bana da öyle geliyor bugünü degerlendiricem bakalım yarın benim de silikleşirse bugün kesin pik demektirBişey diyim mi bence sende bugün piksin
Bende keşke bilen biri yorum yapsa çok ikilemde kaldım çok belirsizim yaBana da öyle geliyor bugünü degerlendiricem bakalım yarın benim de silikleşirse bugün kesin pik demektir
Kızlar merhaba femometer uygulamasında akıllı teşhis var ve lh degerinizi yaziyor. Aşağıya dün ve bugünkü test sonucumu ekledim belki fikir olur sizeBende keşke bilen biri yorum yapsa çok ikilemde kaldım çok belirsizim ya
Bende bunu kullanıyorumda benimkinde doruk yazmadı anlamadım ilk defa innovita başladım bu ay başk markalarda doruk görüyordumKızlar merhaba femometer uygulamasında akıllı teşhis var ve lh degerinizi yaziyor. Aşağıya dün ve bugünkü test sonucumu ekledim belki fikir olur size