- 24 Ocak 2021
- 331
- 120
- 53
- 27
Bakalım inşallahTabiki canim. Ama pike az kalmış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bakalım inşallahTabiki canim. Ama pike az kalmış
Anlamadım arkadasta yarını bekle diyo ama
Canim benim 2 gün pozitif oluyo mesela dünle bugün pozitif 3.gün catlamaya basliyo suan bu testlerde anormal bisi yok 3 günde sürebilir sen teste devam et catlama görenr kadar ama sanirim söyle 4 gün en fazla 5 gün pozitif görürsen hala erkenden önlemini al istersenhanımlar değerlendirebilir misiniz. ilk kez yapıyorum bu testi, tecrubeli olanlara da bir sorum olacak. daha önceki aylarda yumurtlamam oldu fakat çatlamadığı için ilacla adet oldum. yine çatlama olmayacak diye tedirginim. bir süredir de kendi kendine çatlama olsun diye de havuç kürü uyguluyorum. kaç gün pozitif olduktan sonra çatlıyor yumurta acaba. sıralamada hata yapmışım fakat üstünde tarihler yazıyor. son iki gündür pozitif
Daha pik olmamış ama yakın gibi yarın da yapın benceBenim testlerime de bakar misiniz
Tesekkur ederiimm teste devam edecemDaha pik olmamış ama yakın gibi yarın da yapın bence
Çok az kalmış canım devamEki Görüntüle 2818616
Bugünde böyle
Devam canım sıkma canınıEki Görüntüle 2819335
Ama bugün silikleşti
Ya böyle oluyomu tam yükselirken silikleşmesiDevam canım sıkma canını
Canim sanki 15. Gün pikmis aama kurudukca siliklesmis gibiEki Görüntüle 2819335
Ama bugün silikleşti
Ya gerçekten mi ben ama 16. Günü değerlendirmedim 15. Günü değerlendirdim o zaman bugünde çatlamamı oluyorCanim sanki 15. Gün pikmis aama kurudukca siliklesmis gibi
Bunlari kuruyunca cektin dimi ? Öyle taze foto yok dimi canim ? Ya evet 16-17 catlama gibi görünüyo kuzum önemli günü degerlendirmissin insallah tutar yani spermde sikinti yoksa catlamaya yetisir diye düsünüyorum bak bunlar benim testlerim durdukca siliklesiyo mesela t cizgisi yaptigimda daha kirmiziydiYa gerçekten mi ben ama 16. Günü değerlendirmedim 15. Günü değerlendirdim o zaman bugünde çatlamamı oluyor
Yok bekletmedim hemen bakıncada tam pik değildiBunlari kuruyunca cektin dimi ? Öyle taze foto yok dimi canim ? Ya evet 16-17 catlama gibi görünüyo kuzum önemli günü degerlendirmissin insallah tutar yani spermde sikinti yoksa catlamaya yetisir diye düsünüyorum bak bunlar benim testlerim durdukca siliklesiyo mesela t cizgisi yaptigimda daha kirmiziydi
Bende 8-10-11-12 yi degerlendirdim bakalim insalöah tutar artik her ay ne yapabklirim diye düsünpyorum farkli farkli gpnlero degerlendiriyorum dünden beri gögüs uclarim aciyo yani dokundugumda memeuclarim aciyo ilk defa oldu öyle sizlama yok dokundugumda aci hissediyorum
Devam canım sıkma canını
Anladim canim ozaman devam et yapmaya aksama pik olabilir yada yarin ama sivi alimina dikkat et ondan kaynaklaniyo olabilirYok bekletmedim hemen bakıncada tam pik değildi