• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testime bakabilirmisiniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hanımlar değerlendirebilir misiniz. ilk kez yapıyorum bu testi, tecrubeli olanlara da bir sorum olacak. daha önceki aylarda yumurtlamam oldu fakat çatlamadığı için ilacla adet oldum. yine çatlama olmayacak diye tedirginim. bir süredir de kendi kendine çatlama olsun diye de havuç kürü uyguluyorum. kaç gün pozitif olduktan sonra çatlıyor yumurta acaba. sıralamada hata yapmışım fakat üstünde tarihler yazıyor. son iki gündür pozitif

Eklentiler

• IMG_20210405_183006.jpg
    IMG_20210405_183006.jpg
    69,5 KB · Görüntüleme: 94
Anlamadım arkadasta yarını bekle diyo ama

hanımlar değerlendirebilir misiniz. ilk kez yapıyorum bu testi, tecrubeli olanlara da bir sorum olacak. daha önceki aylarda yumurtlamam oldu fakat çatlamadığı için ilacla adet oldum. yine çatlama olmayacak diye tedirginim. bir süredir de kendi kendine çatlama olsun diye de havuç kürü uyguluyorum. kaç gün pozitif olduktan sonra çatlıyor yumurta acaba. sıralamada hata yapmışım fakat üstünde tarihler yazıyor. son iki gündür pozitif
Canim benim 2 gün pozitif oluyo mesela dünle bugün pozitif 3.gün catlamaya basliyo suan bu testlerde anormal bisi yok 3 günde sürebilir sen teste devam et catlama görenr kadar ama sanirim söyle 4 gün en fazla 5 gün pozitif görürsen hala erkenden önlemini al istersen

Benim testlerime de bakar misiniz

Eklentiler

• 20210405_210214.jpg
    20210405_210214.jpg
    146,3 KB · Görüntüleme: 73
  • 20210405_210202.jpg
    20210405_210202.jpg
    102,3 KB · Görüntüleme: 82
Ya gerçekten mi ben ama 16. Günü değerlendirmedim 15. Günü değerlendirdim o zaman bugünde çatlamamı oluyor
Bunlari kuruyunca cektin dimi ? Öyle taze foto yok dimi canim ? Ya evet 16-17 catlama gibi görünüyo kuzum önemli günü degerlendirmissin insallah tutar yani spermde sikinti yoksa catlamaya yetisir diye düsünüyorum bak bunlar benim testlerim durdukca siliklesiyo mesela t cizgisi yaptigimda daha kirmiziydi

Bende 8-10-11-12 yi degerlendirdim bakalim insalöah tutar artik her ay ne yapabklirim diye düsünpyorum farkli farkli gpnlero degerlendiriyorum🤭 dünden beri gögüs uclarim aciyo yani dokundugumda memeuclarim aciyo ilk defa oldu öyle sizlama yok dokundugumda aci hissediyorum

Eklentiler

• 20210407_133521.jpg
    20210407_133521.jpg
    108,7 KB · Görüntüleme: 40
Bunlari kuruyunca cektin dimi ? Öyle taze foto yok dimi canim ? Ya evet 16-17 catlama gibi görünüyo kuzum önemli günü degerlendirmissin insallah tutar yani spermde sikinti yoksa catlamaya yetisir diye düsünüyorum bak bunlar benim testlerim durdukca siliklesiyo mesela t cizgisi yaptigimda daha kirmiziydi
Yok bekletmedim hemen bakıncada tam pik değildi

Bende 8-10-11-12 yi degerlendirdim bakalim insalöah tutar artik her ay ne yapabklirim diye düsünpyorum farkli farkli gpnlero degerlendiriyorum🤭 dünden beri gögüs uclarim aciyo yani dokundugumda memeuclarim aciyo ilk defa oldu öyle sizlama yok dokundugumda aci hissediyorum
551C3A5D-621F-4EB5-B830-45A51B1BB38D.jpeg

Dün tamamen siliktiya bugünde böyle oldu

Back