- 31 Ocak 2021
- 2.772
- 1.340
- 53
- 29
Devam canmEki Görüntüle 2814770
Canım bugünde böyle olmamış mı yine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Devam canmEki Görüntüle 2814770
Canım bugünde böyle olmamış mı yine
Tamam canım çok teşekkür ederimEvet canımm çatlamayı gör say
Öyle olabilir ama birden koyulaşanlar da var silik çizgi görmeden. Bence yap gitsinBayanlar bu durumda ilk yaptığımızda sadece tek çizgi varsa tasarruflu kullanmak adına 2 gün sonra yapmak doğru olur mu. Nasılsa ikinci çizgi silik olarak bile yokken daha zaman var demek midir
Tamamdır tesekkürler.Öyle olabilir ama birden koyulaşanlar da var silik çizgi görmeden. Bence yap gitsin
Kızlar ne zaman çatlar tahmınen ?Kesinliklee ama biz kadınlar, takmadan olurmu kısmet herşeyin zamanı vardır tabii hayırlı zamanda olsun inşallahhh
Yarınn çatlaarr büyük ihtimal benimde böyleydi dün ,1 saate yapıcam test bakıcam çatlamışmıKızlar ne zaman çatlar tahmınen ?
Dün senin gibiydi bugün böyle çıktıKızlar ne zaman çatlar tahmınen ?
Devam canm
Birde adetime 13 gün kaldıDevam canm
Çatlamışmı yani ? Ben sabah yaptım 12.test sabahtı bıde yarın sabah yapıcam yani bakalım catlamışmıDün senin gibiydi bugün böyle çıktı
Adet tarihini yumurtlama gördükten sonra hesaplarsn canım yumurtlama ne zaman olursa 15.gun adet günündürBirde adetime 13 gün kaldı
Nasıl yani ben gecen ay 15 inde oldum öyle hesaplıyodum hepAdet tarihini yumurtlama gördükten sonra hesaplarsn canım yumurtlama ne zaman olursa 15.gun adet günündür
Yumurtlama ne zaman olursa 15 gun sonra da adet olunurNasıl yani ben gecen ay 15 inde oldum öyle hesaplıyodum hep
Peki akıntım var bugün beklim yinedeYumurtlama ne zaman olursa 15 gun sonra da adet olunur
Aynen canımPeki akıntım var bugün beklim yinede
Yap canım haber et bizedeÇatlamışmı yani ? Ben sabah yaptım 12.test sabahtı bıde yarın sabah yapıcam yani bakalım catlamışmı
Ederim canımYap canım haber et bizede
Devam tatlım koyulasma var