- 31 Ocak 2021
- 2.772
- 1.340
- 53
- 29
Pko felan var mi sendeBenm tahminim 15. Ve 16. Günler ağrımda vardı akıntı da vardı testlerin hassas olmaması olabilir mi hani göstermiyoya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pko felan var mi sendeBenm tahminim 15. Ve 16. Günler ağrımda vardı akıntı da vardı testlerin hassas olmaması olabilir mi hani göstermiyoya
Pko felan var mi semseBenm tahminim 15. Ve 16. Günler ağrımda vardı akıntı da vardı testlerin hassas olmaması olabilir mi hani göstermiyoya
Kaç günde bir adet oluyorsn pekiBenm tahminim 15. Ve 16. Günler ağrımda vardı akıntı da vardı testlerin hassas olmaması olabilir mi hani göstermiyoya
Dünden beri sol kasık ağrım ve akıntım var.benim uzun zamandan beri ilk defa bu kadar koyu oldu.daha fazla koyulaşır mı hiç t çizgisi c den daha koyu olmadıCanım pik olmasına çok az kalmış
Adetim düzenliydi ama kimyasal gebelikten sonra 10 gün filan geçikmeli geliyo son zamanlarda pko yok bu gecikmeler için doktora gittim prolaktinim biraz sınırdaymıs diğer ay adetliyken genetik test yapmaya gel dedi okadar yumurtalıkların iyi dediPko felan var mi semse
Kaç günde bir adet oluyorsn peki
Anladım canım testin varsa yapmaya devam et bakalım bende merak ediyorumAdetim düzenliydi ama kimyasal gebelikten sonra 10 gün filan geçikmeli geliyo son zamanlarda pko yok bu gecikmeler için doktora gittim prolaktinim biraz sınırdaymıs diğer ay adetliyken genetik test yapmaya gel dedi okadar yumurtalıkların iyi dedi
Sen bugünü değerlendir yarın yine test yap yapmadan sıvı alımını kesmeye dikkat ertEn alttakini az önce yaptım daha silik sanki ortadakinden
Ya ediyorum onu biliyorum ama bugünkinü saat 3 te yaptım işlerim vardı geç yaptımSen bugünü değerlendir yarın yine test yap yapmadan sıvı alımını kesmeye dikkat ert
Valla bisi diyemiyorm gerçekten sen devam et bakalım. Ya yumurtlama olmayacak ya geç olacak yada yumurtan gelişmeden çatladıYa ediyorum onu biliyorum ama bugünkinü saat 3 te yaptım işlerim vardı geç yaptım
Bu kötü birşey o zaman dimiValla bisi diyemiyorm gerçekten sen devam et bakalım. Ya yumurtlama olmayacak ya geç olacak yada yumurtan gelişmeden çatladı
Öyle düşünme hemen canım. Bazen vücutta yumurtlama olmayabiliyor. Diğer ayda takip edersin yine göremezsen o zaman doktora gitBu kötü birşey o zaman dimi
Yumurtlama olmazsa kimyasal gebelikte olmazdı dimiÖyle düşünme hemen canım. Bazen vücutta yumurtlama olmayabiliyor. Diğer ayda takip edersin yine göremezsen o zaman doktora git
Yumurtlama olmazsa gebelik olmaz zatenYumurtlama olmazsa kimyasal gebelikte olmazdı dimi
Süt kesiği, unlu pelte gibi mi akıntınız yumurtlamada gördüğünüz?Canım hic akıntın felan oldu mu. Normal dışı farkettigin benim beyaz akıntı oluyor yumurtlama günü. Belki ordan tahmin yürütüruz. Herhangi bir hastalığın var mi bide
Yoğun beyaz ama sıvıSüt kesiği, unlu pelte gibi mi akıntınız yumurtlamada gördüğünüz?
Özelden yazdım canım.Yoğun beyaz ama sıvı