Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benmde akıntım var ama hala pik değil bekliyorumMerhaba kizlar benim bi sorum var anlayamadigim simdi benim bugün seffaf kati akintim geldi test yaptim negatif ovu test hala pik degil bugün 10.gün sorum su bu akinti geldigi icin yumurtam catlamismi oluyo ynai bu akintidan sonra teste devam etmelimiyim pik görürmüyüm ?
Pik gibi görünüyor canımEki Görüntüle 2816846 Kızlar bugün sabahki ovülasyon testim bu şekilde ve yumurtlama olduğu anlamına mı geliyor ?
Affınıza sığınıyorum, bugün mü değerlendirmeliyim yaniPik gibi görünüyor canım
Bugünü ve silikleşinceye kadar olan günleri değerlendirin üst üsteAffınıza sığınıyorum, bugün mü değerlendirmeliyim yani
Bugünü ve ertesini değerlendirmeniz gerekiyor galiba ben de buradan okuyorum doktorla görüşmedim.Affınıza sığınıyorum, bugün mü değerlendirmeliyim yani
Bir gün araylada yapabilirsin yada ilk günü değerlendir sonra silikleştiği günüde değerlendirebilirsinKizlar bugünkü testim.böyle 1. Foto az önce aksam yaptim 3. Fotoda öglenki simdi bizde marfoloji %2 o yüzden pespese degerlendiriyimmi yoksa 1 gün araylami yapayim ne dersiniz
Hayır canım yarına olabilir amaEki Görüntüle 2817741
Canım pik olmusmu koyulaşmıs sanki
Ama koyu diğeriyle aynı değil miHayır canım yarına olabilir ama
Koyu ama c kadar değil tatlım pozitif olunca sende farkı göreceksinAma koyu diğeriyle aynı değil mi
Merhaba, tesadüfen gördüm. Bugün ve yarın ilişki olsun, sonraki günlerde gün aşırı olsun. Yarın testi tekrarlayın, silikleşmesi demek çatlamıştır demek.Eki Görüntüle 2817741
Canım pik olmusmu koyulaşmıs sanki
Ya bende enfeksiyonda vardı ondan korkuyorum geçtimi geçemedimi bilmiyorum ağrım yok belki tam koyu olmaz diyorum bu nedenleKoyu ama c kadar değil tatlım pozitif olunca sende farkı göreceksin
Anlamadım arkadasta yarını bekle diyo amaMerhaba, tesadüfen gördüm. Bugün ve yarın ilişki olsun, sonraki günlerde gün aşırı olsun. Yarın testi tekrarlayın, silikleşmesi demek çatlamıştır demek.
Olur canım bu koyuluga geldiyse. Sen akşam 8 gibi iki saat sıvı tüketmeden bir test yap bakalımYa bende enfeksiyonda vardı ondan korkuyorum geçtimi geçemedimi bilmiyorum ağrım yok belki tam koyu olmaz diyorum bu nedenle
Tamam akşamda yapim şimdi ben adet düzensizliği var geç oluyorum ya yumurtlamada geç oluyordur muhtemelen normalde herkesin 11. Gün yada 14. Günlerde oluyoOlur canım bu koyuluga geldiyse. Sen akşam 8 gibi iki saat sıvı tüketmeden bir test yap bakalım
Tabiki canim. Ama pike az kalmışTamam akşamda yapim şimdi ben adet düzensizliği var geç oluyorum ya yumurtlamada geç oluyordur muhtemelen normalde herkesin 11. Gün yada 14. Günlerde oluyo