- 31 Ocak 2021
- 2.772
- 1.340
- 53
- 29
Aynen canım devamEki Görüntüle 2820423
Canım bugün yine tam pik değil ama düne göre koyu çıktı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen canım devamEki Görüntüle 2820423
Canım bugün yine tam pik değil ama düne göre koyu çıktı
Sabah kalktıgım gibi yapıyorum ben geç kalkıyorum sıvı tüketmedenAnladim canim ozaman devam et yapmaya aksama pik olabilir yada yarin ama sivi alimina dikkat et ondan kaynaklaniyo olabilir
Ilk idrarlami yapiyorsun canimSabah kalktıgım gibi yapıyorum ben geç kalkıyorum sıvı tüketmeden
EvetIlk idrarlami yapiyorsun canim
Ilk idrarla yapma canim olmaz yani gün icindeki idrarla.yapman lazim o yüzdrb dengesiz olmus
Ne farkederkiIlk idrarla yapma canim olmaz yani gün icindeki idrarla.yapman lazim o yüzdrb dengesiz olmus
Valla canim ilk idrarla yapmayin diyolar yani aldigim yerde öyle söyledi bana o yüzden öglen ve aksam arasi yapabilirsen ayni saatlerde yapman dahabiyi sonuc verirNe farkederki
Tamamdır öyle yapim o zamanValla canim ilk idrarla yapmayin diyolar yani aldigim yerde öyle söyledi bana o yüzden öglen ve aksam arasi yapabilirsen ayni saatlerde yapman dahabiyi sonuc verir
Teşekkür ederim canımValla canim ilk idrarla yapmayin diyolar yani aldigim yerde öyle söyledi bana o yüzden öglen ve aksam arasi yapabilirsen ayni saatlerde yapman dahabiyi sonuc verir
Rica ederim canim yapmadan 1-2 önce sivi alimina da dikkat edersin kesin sonucu alirsinTeşekkür ederim canım
canım bu testi yaptıgın an dan itibaren 24 saat içini degerlendirmen lazım.2 ay bende denemiştim bunu. hatta bu şekilde koyulaşmadan önceki günü degerlendirmekte faydalı.Eki Görüntüle 2816846 Kızlar bugün sabahki ovülasyon testim bu şekilde ve yumurtlama olduğu anlamına mı geliyor ?
3 gün sonra catlama oluyor diye biliyorum ben . bende 2 gün sürüyordu bi ayda 1 gün sürdü pik değerhanımlar değerlendirebilir misiniz. ilk kez yapıyorum bu testi, tecrubeli olanlara da bir sorum olacak. daha önceki aylarda yumurtlamam oldu fakat çatlamadığı için ilacla adet oldum. yine çatlama olmayacak diye tedirginim. bir süredir de kendi kendine çatlama olsun diye de havuç kürü uyguluyorum. kaç gün pozitif olduktan sonra çatlıyor yumurta acaba. sıralamada hata yapmışım fakat üstünde tarihler yazıyor. son iki gündür pozitif
Canım adetime 5 gün kaldı ama hala birşey yok silik çıkıyoRica ederim canim yapmadan 1-2 önce sivi alimina da dikkat edersin kesin sonucu alirsin
Çok az kalmış canım devam
Canım hic akıntın felan oldu mu. Normal dışı farkettigin benim beyaz akıntı oluyor yumurtlama günü. Belki ordan tahmin yürütüruz. Herhangi bir hastalığın var mi bideEki Görüntüle 2822683
Canım bunlar bi silik çıkıyo bi yükseliyo anlamadım ya
Canım pik olmasına çok az kalmışKızlar bana da yorum yapar mısınız
Ve aynı zamanda canm bazen yumurtalar belli olgunluğa gelmeden çatlayabiliyor malesef ki o zaman testte yakalayamiyoruz yumurtlamayiEki Görüntüle 2822683
Canım bunlar bi silik çıkıyo bi yükseliyo anlamadım ya
Herhangi bir hastalıgım yok akıntımda işte o 15. Ve 16. Günlerde vardı o günleri değerlendirdim bu aralarda var seffaf amaCanım hic akıntın felan oldu mu. Normal dışı farkettigin benim beyaz akıntı oluyor yumurtlama günü. Belki ordan tahmin yürütüruz. Herhangi bir hastalığın var mi bide
Benm tahminim 15. Ve 16. Günler ağrımda vardı akıntı da vardı testlerin hassas olmaması olabilir mi hani göstermiyoyaVe aynı zamanda canm bazen yumurtalar belli olgunluğa gelmeden çatlayabiliyor malesef ki o zaman testte yakalayamiyoruz yumurtlamayi