Regl tarihin ne zamanHerkese merhabalar.. Daha yeni üye oldum.. Daha öncede sık uğradığım bir siteydi..
Ekim in 30unda yumurtlama gördüm pozitif ve değerlendirdim.
10 kasımdan beri ise ovulasyon testim pik seviyede..
Erken gebelik testi negatif..
Kasıklarımda ağrı ve lekelenmem mevcut..
ne yapmalıyım bilmiyorum
1 hafta geciktiRegl tarihin ne zaman
O zaman muhakkak kan verin1 hafta gecikti
Kesinlikle bu gün ya da yrn kan ver1 hafta gecikti
Kan vermek istiyorum ama cesaretim yokKesinlikle bu gün ya da yrn kan ver
Heveslendirmek istemem kesinliği olmadan ama ben ovulasyon testiyle öğrendim hamileliğimi hem de adet günümdü, hamilelik testi yok diye şansımı denemiştim. Sonraki gün kanda çıkmıştı. İnşallah gönlünüzden geçen nasip olurHerkese merhabalar.. Daha yeni üye oldum.. Daha öncede sık uğradığım bir siteydi..
Ekim in 30unda yumurtlama gördüm pozitif ve değerlendirdim.
10 kasımdan beri ise ovulasyon testim pik seviyede..
Erken gebelik testi negatif..
Kasıklarımda ağrı ve lekelenmem mevcut..
ne yapmalıyım bilmiyorum
Kan vermek istiyorum ama cesaretim yok
Yarın sabah vereceğim.. bugun yine ovulasyon yaptım yine pik.. KıpkırmızıHeveslendirmek istemem kesinliği olmadan ama ben ovulasyon testiyle öğrendim hamileliğimi hem de adet günümdü, hamilelik testi yok diye şansımı denemiştim. Sonraki gün kanda çıkmıştı. İnşallah gönlünüzden geçen nasip olur
Şimdi de iyice araştırdım adet zamanı da pik çıkıyor diyenler olmuş…Heveslendirmek istemem kesinliği olmadan ama ben ovulasyon testiyle öğrendim hamileliğimi hem de adet günümdü, hamilelik testi yok diye şansımı denemiştim. Sonraki gün kanda çıkmıştı. İnşallah gönlünüzden geçen nasip olur
Ekim 30 unda pik gördüm ama bilmediğim halde erken vakitte değerlendirdim.. Ertesi gün silikleşti.. o gün cok yoğundum değerlendirmedim.Canım tammolarak çatla zamanını biliyormusun
Çatlamadan sonra 14 gün olmuş kuzum bugun test denedinmi peki hamilelik testiEkim 30 unda pik gördüm ama bilmediğim halde erken vakitte değerlendirdim.. Ertesi gün silikleşti.. o gün cok yoğundum değerlendirmedim.
Kasımın 10undan beri de yine pik seviyede 4 gündür. Belim ksıklarım ağrıyor ve 4 gündürde lekelenme var çok çok açık pembe peçeteye geliyor
Bugun yapmadım dün yapmıştım erken gebelik negatifti…Çatlamadan sonra 14 gün olmuş kuzum bugun test denedinmi peki hamilelik testi
Canım ovulasyon testlerının resmî varsa bı atarmışım bakayım bıBugun yapmadım dün yapmıştım erken gebelik negatifti…
EkledımCanım ovulasyon testlerının resmî varsa bı atarmışım bakayım bı
Daha öncesinin yokmu kuzum 30 kasımınEn üstteki 3 kasıma diğerleri son günlere ait kurudukları için belirsizleşmişler fakat yaptığım süre içinde c harfiyle aynı anda kızardılar hepsi 10 dk icinde
Var hepsi silik.. ikinci cizgi yok denecek kadar az suan eşim yanımda cekip atamıyorumDaha öncesinin yokmu kuzum 30 kasımın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?