OVULASYON TESTİM 4 gündür Pik seviyede

cyln1234

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2023
53
8
1
Herkese merhabalar.. Daha yeni üye oldum.. Daha öncede sık uğradığım bir siteydi..
Ekim in 30unda yumurtlama gördüm pozitif ve değerlendirdim.
10 kasımdan beri ise ovulasyon testim pik seviyede..
Erken gebelik testi negatif..
Kasıklarımda ağrı ve lekelenmem mevcut..
ne yapmalıyım bilmiyorum

Regl tarihin ne zaman

Heveslendirmek istemem kesinliği olmadan ama ben ovulasyon testiyle öğrendim hamileliğimi hem de adet günümdü, hamilelik testi yok diye şansımı denemiştim. Sonraki gün kanda çıkmıştı. İnşallah gönlünüzden geçen nasip olur

Yarın sabah vereceğim.. bugun yine ovulasyon yaptım yine pik.. Kıpkırmızı

Şimdi de iyice araştırdım adet zamanı da pik çıkıyor diyenler olmuş…
Erken gebelik testi yapmıştım onda birşey cıkmadı..
çok az belli belirsiz lekelenmelerim var 4 gündür ama ovulasyonda pik seviyede..
Moralim bozuk

Canım tammolarak çatla zamanını biliyormusun
Ekim 30 unda pik gördüm ama bilmediğim halde erken vakitte değerlendirdim.. Ertesi gün silikleşti.. o gün cok yoğundum değerlendirmedim.
Kasımın 10undan beri de yine pik seviyede 4 gündür. Belim ksıklarım ağrıyor ve 4 gündürde lekelenme var çok çok açık pembe peçeteye geliyor

Çatlamadan sonra 14 gün olmuş kuzum bugun test denedinmi peki hamilelik testi

En üstteki 3 kasıma diğerleri son günlere ait kurudukları için belirsizleşmişler fakat yaptığım süre içinde c harfiyle aynı anda kızardılar hepsi 10 dk icinde

Eklentiler

• 070FD02F-E716-43FE-97B1-7F43EDC98CCC.jpeg
    63,2 KB · Görüntüleme: 176
En üstteki 3 kasıma diğerleri son günlere ait kurudukları için belirsizleşmişler fakat yaptığım süre içinde c harfiyle aynı anda kızardılar hepsi 10 dk icinde
Daha öncesinin yokmu kuzum 30 kasımın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…