- 13 Aralık 2022
- 7.833
- 7.507
- 128
- 28
Onzaman yarın çekip atarsın kuzum bakarızVar hepsi silik.. ikinci cizgi yok denecek kadar az suan eşim yanımda cekip atamıyorum
Onzaman yarın çekip atarsın kuzum bakarız
Daha önce hastanede calısmıstım.. Laboratıvar ekibinden arkadaşım var, o da gel bakalım dedi hemde lh hormonuma baktırayım diyorum.. Gebelik yoksa da hormonları görelim.. geçen ay hepsi çok iyiydi ama anlamadım bu ay niye böyle geliştiBaşka bir gebelik testi daha yapın. Prediktöre güvenebilirsiniz varsa hemen çıkar. İdrarda pozitif görmeden kan vermeyin bence.
Merhabalar tekrardan.. Bugun kan testi verdim ve negatif…Merhaba, yumurtlama testi takibi yapmadım daha önce o yüzden bi yorum yapamayacağım o konuda ama beklenen adet tarihi üzerinden 1 hafta geçti demişsiniz ben olsam duramazdım 2-3 farklı idrar testi yapardım hatta gidip kan verirdim, streste adetinizi geciktiriyor olabilir bu gelen lekeler yerleşme kanaması da olabilir o yüzden en mantıklısı bian önce kan testi yapıp öğrenmeniz benceumutlandırmak istemem ama ben kendimde geç döllenmeden şüphelendiğim için o konuları çok okudum burda 10 gün geciktikten sonra vs öğrenenler de olmuş Umarım hamişsinizdir test yaparsanız buraya da yazın sonucu merak ettim
Çok üzgünüm rabbim hayırlı zamanda nasip etsinMerhabalar tekrardan.. Bugun kan testi verdim ve negatif…
Lh değerim geçen ay gayet güzeldi bu ay 21 olmuş.. Ne yapacağım bilmiyorum
Amin herkese tez zamanda en hayırlısı ve en güzelini versin.. Beklemek,ümit etmek çok zorÇok üzgünüm rabbim hayırlı zamanda nasip etsinBi kadın doğuma görünmende fayda var o zaman sebebini söyler
Benimde aynı olmuştu canım ama sökülemediğim için pozitif çıkmış..Merhaba kızlar benim de adetim 7 gün gecikti. 2 gün önce kan testi yaptım negatif çıktı. Bugün evdeki ovülasyon testini yapayım dedim böyle çıktı bu ne demek şimdi bilen var mı?
Benimde adetten 3 gün önce sürekli böyle çıktı gebelik testi yaptım pozitif gördüm inşallah sizde hamilesinizdirMerhaba kızlar benim de adetim 7 gün gecikti. 2 gün önce kan testi yaptım negatif çıktı. Bugün evdeki ovülasyon testini yapayım dedim böyle çıktı bu ne demek şimdi bilen var mı?
Normal kaset test değil de erken gebelik testi yapın bence10 gündür yaklaşık bu şekilde ovülasyon testlerim ki aralarında attıklarım da oldu ama gebelik testi negatif çıktı acaba var mı gebelik testi yanıltıyor olabilir mi
Yaa Allah kucagınıza Almayı nasip etsinBenimde adetten 3 gün önce sürekli böyle çıktı gebelik testi yaptım pozitif gördüm inşallah sizde hamilesinizdir
İnşallah canım inşallahNormal kaset test değil de erken gebelik testi yapın benceİnşAllah gebesinizdir
Amin inşallah teşekkür ederim 3aydir korunmuyodum ama geçen ay ovülasyon testi ilk denemede olduYaa Allah kucagınıza Almayı nasip etsinİlk denemede mi oldu acaba
Merhaba kızlar benim de adetim 7 gün gecikti. 2 gün önce kan testi yaptım negatif çıktı. Bugün evdeki ovülasyon testini yapayım dedim böyle çıktı bu ne demek şimdi bilen var mı?
Lh hormonun yüksek olabilir… Bu da pcos a işaret oluyor diye biliyorum13 gün oldu hala adetim gelmedi kan testim ve idrar testim negatif.
Lh hormonun yüksek olabilir… Bu da pcos a işaret oluyor diye biliyorum13 gün oldu hala adetim gelmedi kan testim ve idrar testim negatif.
en sağlıklısı tüm hormon tahlillerini yaptırman canım inşallah birşey yoktur ama13 gün oldu hala adetim gelmedi kan testim ve idrar testim negatif.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?