OVULASYON TESTİM 4 gündür Pik seviyede

Lh hormonun yüksek olabilir… Bu da pcos a işaret oluyor diye biliyorum

en sağlıklısı tüm hormon tahlillerini yaptırman canım inşallah birşey yoktur ama
Hormon testlerini falan yaptırdım her şeyim normal çıktı ultrasonla da baktılar yumurtalıklarımda temiz yani stresten mi nedir. Öğrencilerim bu ay çok yaramazdı bunaldım ondan oldu herhalde keşke hamile olsaydım neyse başka zamana kaldı ….

Herşey nasip kısmet taktığımız için olmuyor.. Hamilelik için bel,kasık sağ ve sol ve ayak bilek içlerine hacamat ve sülük önerdiler.. sizde deneyin

Ben şimdi gebelik testi yaptım çizgi ben görüyorum çok ince flaşh tutunca bu şekil sizce var mı gebelik

Eklentiler

• 80523E3B-FEA6-41C7-8023-A000333634F7.jpeg
    44,6 KB · Görüntüleme: 52
Bir kaç gün daha geçsin öyle yapayım diye düşündüm
Predictor markası çok az hcg değerini yani değer 5 ise bile saptıyor. Bulabilirseniz onunla yapın, trendyolda daha uygun. Yorumlarınıda okumanı tavsiye ederim canım İnşAllah hamilesindir bizi de bilgilendir

Ay daha test yapmaya birdaha fırsatım olmadı ama kasıklarım da sürekli ağrı var birden böyle şiddetleniyor sonra gidiyor sürekli karnımın içinde hareketlilik var çok fazla iştahım açıldı yemek yiyorum kalkıyorum bir saat sonra tekrar aç hissediyorum kendimi bugün fırsat bulup alma şansım olursa alıcam canım

Bu şekilde test negatif galiba

Eklentiler

• image.jpg
    103,7 KB · Görüntüleme: 45
Hakkımızda hayırlısı olsun yapın bence beklemeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…