Ne kadar güzel Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallahAmin inşallah teşekkür ederim 3aydir korunmuyodum ama geçen ay ovülasyon testi ilk denemede oldu
Ne kadar güzel Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Amin inşallah Teşekkür ederim Rabbim sizinde kucaginizi boş bırakmasın inşallahNe kadar güzel Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Amin inşAllah bekleyen herkese tez zamanda sağlıkla nasip olsunAmin inşallah Teşekkür ederim Rabbim sizinde kucaginizi boş bırakmasın inşallah
Hormon testlerini falan yaptırdım her şeyim normal çıktı ultrasonla da baktılar yumurtalıklarımda temiz yani stresten mi nedir. Öğrencilerim bu ay çok yaramazdı bunaldım ondan oldu herhalde keşke hamile olsaydım neyse başka zamana kaldı ….Lh hormonun yüksek olabilir… Bu da pcos a işaret oluyor diye biliyorum
en sağlıklısı tüm hormon tahlillerini yaptırman canım inşallah birşey yoktur ama
Herşey nasip kısmet taktığımız için olmuyor.. Hamilelik için bel,kasık sağ ve sol ve ayak bilek içlerine hacamat ve sülük önerdiler.. sizde deneyinHormon testlerini falan yaptırdım her şeyim normal çıktı ultrasonla da baktılar yumurtalıklarımda temiz yani stresten mi nedir. Öğrencilerim bu ay çok yaramazdı bunaldım ondan oldu herhalde keşke hamile olsaydım neyse başka zamana kaldı ….
Bir kaç gün daha geçsin öyle yapayım diye düşündümYarın sabah ilk idrar ile yapın ve erken gebelik yapın bence
Predictor markası çok az hcg değerini yani değer 5 ise bile saptıyor. Bulabilirseniz onunla yapın, trendyolda daha uygun. Yorumlarınıda okumanı tavsiye ederim canımBir kaç gün daha geçsin öyle yapayım diye düşündüm
Teşekkür ederim canım inşallahPredictor markası çok az hcg değerini yani değer 5 ise bile saptıyor. Bulabilirseniz onunla yapın, trendyolda daha uygun. Yorumlarınıda okumanı tavsiye ederim canımİnşAllah hamilesindir bizi de bilgilendir
Ay daha test yapmaya birdaha fırsatım olmadı ama kasıklarım da sürekli ağrı var birden böyle şiddetleniyor sonra gidiyor sürekli karnımın içinde hareketlilik var çok fazla iştahım açıldı yemek yiyorum kalkıyorum bir saat sonra tekrar aç hissediyorum kendimi bugün fırsat bulup alma şansım olursa alıcam canımDurum ne canım
Evet ama regliöe de daha var beklicem bakalım inşallah vardırBuradan gözükene göre negatif canım…
Hakkımızda hayırlısı olsun yapın bence beklemeyinAy daha test yapmaya birdaha fırsatım olmadı ama kasıklarım da sürekli ağrı var birden böyle şiddetleniyor sonra gidiyor sürekli karnımın içinde hareketlilik var çok fazla iştahım açıldı yemek yiyorum kalkıyorum bir saat sonra tekrar aç hissediyorum kendimi bugün fırsat bulup alma şansım olursa alıcam canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?