• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

OVULASYON TESTİM 4 gündür Pik seviyede

Eklentiler

• F52A8AE1-B01E-4AE3-82F1-44916C380D92.jpeg
    F52A8AE1-B01E-4AE3-82F1-44916C380D92.jpeg
    47,6 KB · Görüntüleme: 149
Başka bir gebelik testi daha yapın. Prediktöre güvenebilirsiniz varsa hemen çıkar. İdrarda pozitif görmeden kan vermeyin bence.
Daha önce hastanede calısmıstım.. Laboratıvar ekibinden arkadaşım var, o da gel bakalım dedi hemde lh hormonuma baktırayım diyorum.. Gebelik yoksa da hormonları görelim.. geçen ay hepsi çok iyiydi ama anlamadım bu ay niye böyle gelişti

Merhaba, yumurtlama testi takibi yapmadım daha önce o yüzden bi yorum yapamayacağım o konuda ama beklenen adet tarihi üzerinden 1 hafta geçti demişsiniz ben olsam duramazdım 2-3 farklı idrar testi yapardım hatta gidip kan verirdim, streste adetinizi geciktiriyor olabilir bu gelen lekeler yerleşme kanaması da olabilir o yüzden en mantıklısı bian önce kan testi yapıp öğrenmeniz bence 🙏 umutlandırmak istemem ama ben kendimde geç döllenmeden şüphelendiğim için o konuları çok okudum burda 10 gün geciktikten sonra vs öğrenenler de olmuş🙏 Umarım hamişsinizdir test yaparsanız buraya da yazın sonucu merak ettim 🌸

Merhaba, yumurtlama testi takibi yapmadım daha önce o yüzden bi yorum yapamayacağım o konuda ama beklenen adet tarihi üzerinden 1 hafta geçti demişsiniz ben olsam duramazdım 2-3 farklı idrar testi yapardım hatta gidip kan verirdim, streste adetinizi geciktiriyor olabilir bu gelen lekeler yerleşme kanaması da olabilir o yüzden en mantıklısı bian önce kan testi yapıp öğrenmeniz bence 🙏 umutlandırmak istemem ama ben kendimde geç döllenmeden şüphelendiğim için o konuları çok okudum burda 10 gün geciktikten sonra vs öğrenenler de olmuş🙏 Umarım hamişsinizdir test yaparsanız buraya da yazın sonucu merak ettim 🌸
Merhabalar tekrardan.. Bugun kan testi verdim ve negatif…
Lh değerim geçen ay gayet güzeldi bu ay 21 olmuş.. Ne yapacağım bilmiyorum

Merhabalar tekrardan.. Bugun kan testi verdim ve negatif…
Lh değerim geçen ay gayet güzeldi bu ay 21 olmuş.. Ne yapacağım bilmiyorum
Çok üzgünüm rabbim hayırlı zamanda nasip etsin 🙏 Bi kadın doğuma görünmende fayda var o zaman sebebini söyler 🙏

Merhaba kızlar benim de adetim 7 gün gecikti. 2 gün önce kan testi yaptım negatif çıktı. Bugün evdeki ovülasyon testini yapayım dedim böyle çıktı bu ne demek şimdi bilen var mı?

Eklentiler

• IMG_9621.jpeg
    IMG_9621.jpeg
    24,6 KB · Görüntüleme: 71
Merhaba kızlar benim de adetim 7 gün gecikti. 2 gün önce kan testi yaptım negatif çıktı. Bugün evdeki ovülasyon testini yapayım dedim böyle çıktı bu ne demek şimdi bilen var mı?
Benimde aynı olmuştu canım ama sökülemediğim için pozitif çıkmış..
Erken gebelik yap,varsa çıkar. Yoksa da sökülemediğin için oluyor

10 gündür yaklaşık bu şekilde ovülasyon testlerim ki aralarında attıklarım da oldu ama gebelik testi negatif çıktı acaba var mı gebelik testi yanıltıyor olabilir mi

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    120,7 KB · Görüntüleme: 72
Benimde adetten 3 gün önce sürekli böyle çıktı gebelik testi yaptım pozitif gördüm inşallah sizde hamilesinizdir

10 gündür yaklaşık bu şekilde ovülasyon testlerim ki aralarında attıklarım da oldu ama gebelik testi negatif çıktı acaba var mı gebelik testi yanıltıyor olabilir mi
Normal kaset test değil de erken gebelik testi yapın bence 🤍 İnşAllah gebesinizdir 🙏🏻

Daha yapalı 3 dk oldu baya çatlıyor koyuluktan acaba çoklu yumurtlama mı var anlam veremedim neden kaç günlerdir bu şekil

Eklentiler

• IMG_2312.jpeg
    IMG_2312.jpeg
    94,7 KB · Görüntüleme: 78
Back