Hadi yaYaptım canım tertemiz tek çizgi silik falan hiçbir şey yok kuruma çizgisi bile yok
Ne kadar sıklıkla değerlendirmek gerekir piki gördükten sonra? Her gün mü? Gün aşırı mı?Pik canım değerlendir silikleşinceye kadar teste devam et
her gün değerlendirmek gerekiyor diye biliyorum ama ben gün aşırı yaptımNe kadar sıklıkla değerlendirmek gerekir piki gördükten sonra? Her gün mü? Gün aşırı mı?
Eşinizde sperm problemi yoksa her günü değerlendirin bence. Piki gördükten sonra 3 gün üst üste diye öneriyorlar. Benim eşim olmadığı için o gün değerlendiremedim
Olmadım daha canımHadi yaregli oldun muu peki
Hala ihtimal var demek kii inşallah olmazsınızOlmadım daha canım
Olmadım daha canım
Benim önceki reglim 2 gün gecikmişti test yaptııımda tek çizgi vardı. Sonra 4. Günde pozitifi çok silik görmüştüüm o yüzden umudunuzu yitirmeyinOlmadım daha canım
Anladım. Tşekkür ederimEşinizde sperm problemi yoksa her günü değerlendirin bence. Piki gördükten sonra 3 gün üst üste diye öneriyorlar. Benim eşim olmadığı için o gün değerlendiremedim
İkiside olur canım nasıl müsaitsenizNe kadar sıklıkla değerlendirmek gerekir piki gördükten sonra? Her gün mü? Gün aşırı mı?
Hala ihtimal var demek kii inşallah olmazsınız
Bilmiyorum ki canım ya inşallah vardır daha başlamadı 7 şubatta yumurtlama oldu onun için umutlanmak istemiyorumBenim önceki reglim 2 gün gecikmişti test yaptııımda tek çizgi vardı. Sonra 4. Günde pozitifi çok silik görmüştüüm o yüzden umudunuzu yitirmeyin
Anladım canım hayırlısı olsun inşallah hakkımızdaBilmiyorum ki canım ya inşallah vardır daha başlamadı 7 şubatta yumurtlama oldu onun için umutlanmak istemiyorum
Teşekkür ederimİkiside olur canım nasıl müsaitseniz
Canım günde 1 sefer yapman yeterli olur değerlendir tabiTeşekkür ederimBu arada ben bugün pik gördüm sabah yaptığım testte ama öğleden sonra yaptığımda T çubuğu silikleşmişti. Çatlama olmuş mu demek bu? O zaman bugünü de değerlendirmek gerek değil mi?
Çok teşekkür ederimCanım günde 1 sefer yapman yeterli olur değerlendir tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?