Ovulasyon testi

Allahım inşallah hamilelik olduğu için koyulaşmış olsun🙏ama sende var canım çizgin bana göre çok belirgin
Bende iki tane yaptım birincisi sabah ikincisini akşam

Eklentiler

• IMG_1040.jpeg
    IMG_1040.jpeg
    178,5 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG_1103.jpeg
    IMG_1103.jpeg
    86,1 KB · Görüntüleme: 26
Başka testte yaptım sabah bide 2 gün önce awox erken gebelik ama onda kıl gibi çıktı ilk foto 2 gün öncenin

Eklentiler

• IMG_1024.jpeg
    IMG_1024.jpeg
    75,7 KB · Görüntüleme: 29
Canım bu var bak bunda az da olsa daha belirgin başka marka test ile yapmadım bi yandan umudum yok olsa belirgin olurdu diyorum bi yandan da adet belirtilerimi az çok anlıyorum onlar yok bilmiyorum bi mucize olsun ikimiz de hamile olalım tam 1 yıl oldu senin ne kafa oldu

Üsttekinde göremedim ama alttakinde ince çizgi var canım
Üstekinde yok zaten canım alttakini bugün yaptım bende. Geçen sene ocakta 6 buçuk aylık hamileydim plesenta rahim duvarıma yapışmış ordan idrar keseme yapışmış acil sezeryana alındım ama bebeğim 1 saat yaşayabilmiş melek oldu 5 aydır deniyoruz ama kızımın acısı beni çok yıprattı

Üstekinde yok zaten canım alttakini bugün yaptım bende. Geçen sene ocakta 6 buçuk aylık hamileydim plesenta rahim duvarıma yapışmış ordan idrar keseme yapışmış acil sezeryana alındım ama bebeğim 1 saat yaşayabilmiş melek oldu 5 aydır deniyoruz ama kızımın acısı beni çok yıprattı
Oyy kıyamam çok üzüldüm şu an benden önce hamile ol inşallah bu ay inşallah hamilesindir ki çizgilerin var hem daha adetine de var sağlıcakla kucağına alırsın inşallah 🙏

Oyy kıyamam çok üzüldüm şu an benden önce hamile ol inşallah bu ay inşallah hamilesindir ki çizgilerin var hem daha adetine de var sağlıcakla kucağına alırsın inşallah 🙏
Amin canım inşallah rabbim sağ salim kucaklarıma aldırsın. En yakın zamanda hayırlı evlat nasip etsin

Canım benim senin adına çok sevindim inan ki🥹benimde adet günüm bugündü daha olmadım bana da dua eet🙏
Duamdasın canım inşallah seninde güzel hamiş haberini alıcaz bu ay allahım arkadaşımın da dileklerini kabul et hayırlı evlat nasip et inşallah 🙏 dün test yaptım akşam sabahta tekrarladım koyulaştı 🥰 dün yaptığım test tekli canım bugün ki hem normal yaptım hem erken

Eklentiler

• IMG_1168.jpeg
    IMG_1168.jpeg
    43,6 KB · Görüntüleme: 7
  • IMG_1184.jpeg
    IMG_1184.jpeg
    111,1 KB · Görüntüleme: 8
Duamdasın canım inşallah seninde güzel hamiş haberini alıcaz bu ay allahım arkadaşımın da dileklerini kabul et hayırlı evlat nasip et inşallah 🙏 dün test yaptım akşam sabahta tekrarladım koyulaştı 🥰 dün yaptığım test tekli canım bugün ki hem normal yaptım hem erken
Amin inşallah canım benim 🙏Eveet koyulaşmış var tebrik ederim sağlıcakla ilerlesin kucağına alırsın inşallah 🙏🥰🌸

X