- 20 Ağustos 2022
- 4.644
- 3.789
Yaptıktan sonra ilk hali var mı peki canım ? Benimde ıslakken daha koyu sonra biraz daha siliniyor canım testle alakalı herhalde başka test denedin mi hiçEn alttaki bugün canım cidden daha koyuydu siliniyor anlamadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaptıktan sonra ilk hali var mı peki canım ? Benimde ıslakken daha koyu sonra biraz daha siliniyor canım testle alakalı herhalde başka test denedin mi hiçEn alttaki bugün canım cidden daha koyuydu siliniyor anlamadım
Bende iki tane yaptım birincisi sabah ikincisini akşamAllahım inşallah hamilelik olduğu için koyulaşmış olsunama sende var canım çizgin bana göre çok belirgin
Yaptıktan sonra ilk hali var mı peki canım ? Benimde ıslakken daha koyu sonra biraz daha siliniyor canım testle alakalı herhalde başka test denedin mi hiç
Üsttekinde göremedim ama alttakinde ince çizgi var canımBaşka testte yaptım sabah bide 2 gün önce awox erken gebelik ama onda kıl gibi çıktı ilk foto 2 gün öncenin
Üstekinde yok zaten canım alttakini bugün yaptım bende. Geçen sene ocakta 6 buçuk aylık hamileydim plesenta rahim duvarıma yapışmış ordan idrar keseme yapışmış acil sezeryana alındım ama bebeğim 1 saat yaşayabilmiş melek oldu 5 aydır deniyoruz ama kızımın acısı beni çok yıprattıÜsttekinde göremedim ama alttakinde ince çizgi var canım
Oyy kıyamam çok üzüldüm şu an benden önce hamile ol inşallah bu ay inşallah hamilesindir ki çizgilerin var hem daha adetine de var sağlıcakla kucağına alırsın inşallahÜstekinde yok zaten canım alttakini bugün yaptım bende. Geçen sene ocakta 6 buçuk aylık hamileydim plesenta rahim duvarıma yapışmış ordan idrar keseme yapışmış acil sezeryana alındım ama bebeğim 1 saat yaşayabilmiş melek oldu 5 aydır deniyoruz ama kızımın acısı beni çok yıprattı
Amin canım inşallah rabbim sağ salim kucaklarıma aldırsın. En yakın zamanda hayırlı evlat nasip etsinOyy kıyamam çok üzüldüm şu an benden önce hamile ol inşallah bu ay inşallah hamilesindir ki çizgilerin var hem daha adetine de var sağlıcakla kucağına alırsın inşallah
Oyy kıyamam çok üzüldüm şu an benden önce hamile ol inşallah bu ay inşallah hamilesindir ki çizgilerin var hem daha adetine de var sağlıcakla
Canım çok şükür bugün pozitif gördüm ben yanıltmamış Albi test beni seni merak ettim ne oldu son durum
Yine gebelik testi mi yaptın yoksa kan tahlili miCanım çok şükür bugün pozitif gördüm ben yanıltmamış Albi test beni seni merak ettim ne oldu son durum
Duamdasın canım inşallah seninde güzel hamiş haberini alıcaz bu ay allahım arkadaşımın da dileklerini kabul et hayırlı evlat nasip et inşallah dün test yaptım akşam sabahta tekrarladım koyulaştı dün yaptığım test tekli canım bugün ki hem normal yaptım hem erkenCanım benim senin adına çok sevindim inan kibenimde adet günüm bugündü daha olmadım bana da dua eet
Amin inşallah canım benim Eveet koyulaşmış var tebrik ederim sağlıcakla ilerlesin kucağına alırsın inşallahDuamdasın canım inşallah seninde güzel hamiş haberini alıcaz bu ay allahım arkadaşımın da dileklerini kabul et hayırlı evlat nasip et inşallah dün test yaptım akşam sabahta tekrarladım koyulaştı dün yaptığım test tekli canım bugün ki hem normal yaptım hem erken
Amin canım bu sefer sağlıklı zamanında doğar inşallahAmin inşallah canım benim Eveet koyulaşmış var tebrik ederim sağlıcakla ilerlesin kucağına alırsın inşallah
Amin canım güzel düşün güzel olsun bu sefer her şey güzel olur inşallah Sende artık hamilesin,hamilelerin duası kabul olur bana dua et bol bolAmin canım bu sefer sağlıklı zamanında doğar inşallah
Etmem mi canım ederim tabiki bol bol hemde Allahım duysun sesini inşallah senden de güzel haber alırızAmin canım güzel düşün güzel olsun bu sefer her şey güzel olur inşallah Sende artık hamilesin,hamilelerin duası kabul olur bana dua et bol bol
En yakın zamanda sana yazarım inşallah amin AllahımEtmem mi canım ederim tabiki bol bol hemde Allahım duysun sesini inşallah senden de güzel haber alırız
Test yaptın mı bugün kuzum daha adet gelmemiş yapsaydın 1 gün bile fark ediyorEn yakın zamanda sana yazarım inşallah amin Allahım