çok teşekkür ederim canım haklısın çok girmemeye çalışcam kitap falan okurum bi şekilde geçer zamanVe kullanacaksan bu markanın gebelik testini kullanabilirsin gerçekten o kadar çok hassas ki yumurtlama testini bilmiyorum bunu kullanmadım ama gebelik testini kesinlikle şiddetle tavsiye ediyorum ben ben 10 ile 15arası öğrendim erken gebelik testinden bile daha hızlı sonuç veriyor strip de ıyı teyit etmek için onu da yapmıştım çünkü Ama erken gebelik testi alma üzülmeni istemiyorum çünkü insanların hayal kırıklığına uğratıyorlar bu kadar insan bilmesine rağmen de alıyorlar ama işte bilmeyenler de ne yapsın bence sen biraz buradan uzak dur çalışıyorsun l öyle pek aktivite falan da yapamazsın yorgun oluyorsun da ne kadar düşünme desem de düşüneceksin biliyorum ama bir şey bulmak lazım bence kendini başka bir şeye mutlaka odaklanacak bir şey bul boyama yapabilirsen boyama yap Trendyol’da var öyle şeyler çok eğlenceli oluyor gerçekten ben de yapıyorum hem çok güzel vakit harcıyorsun hem de yorucu oluyor hem güzel oluyor yani o yorgunluğun üstünde bir şeyler yaşayabilirsin aklına dahi gelmez zaten iyice yorulmus olacaksın inan ben öyle şeyler yaptım hep çok faydasını gördüm sana çok dua edeceğim cidden güzel haber alırsan da yaz olur mu ne kadar süre geçerse geçsin ben mutlaka görürüm kendine çok iyi bak üzülmek yok Önce tevekkül sonra duamız inşallah dualarım kabul olur
Bak söz veriyorum öğrenir öğrenmez aynı gün buraya yazcam sende kendine iyi bak alıştım negatifler illa üzülürüm ama geçer napalım kısmette varsa olur her şey için teşekkür ederim inşallah 10 gün sonra güzel haberle dönerim