Yok canım yapmadım test inşallah adet olmam da direk hastaneye randevu almak istiyorum adetim çok düzenli ama normaldeTest yaptın mı bugün kuzum daha adet gelmemiş yapsaydın 1 gün bile fark ediyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım yapmadım test inşallah adet olmam da direk hastaneye randevu almak istiyorum adetim çok düzenli ama normaldeTest yaptın mı bugün kuzum daha adet gelmemiş yapsaydın 1 gün bile fark ediyor
Ayyy kız yap işte test Albi al varsa eğer yarın yap bugün gelmezse eğer inşallah gelmezYok canım yapmadım test inşallah adet olmam da direk hastaneye randevu almak istiyorum adetim çok düzenli ama normalde
Yok yapmıcam canım ya her ay hep erkenden yapıyodum hep hüsran totem yaptım yarın da hasta olmazsam çarşamba hastaneye gidecemAyyy kız yap işte test Albi al varsa eğer yarın yap bugün gelmezse eğer inşallah gelmez
Bu arada evde test yok bilerek almıyorumAyyy kız yap işte test Albi al varsa eğer yarın yap bugün gelmezse eğer inşallah gelmez
Hadi o zaman güzel bir kan haberiyle gel bende kan vermeye korkuyorum kuzum Perşembe günü adet günüm o gün veriyim diyorumYok yapmıcam canım ya her ay hep erkenden yapıyodum hep hüsran totem yaptım yarın da hasta olmazsam çarşamba hastaneye gidecem
İnşallah canım sen korkma ne de olsa net senin gebelik var benimki belli değil hamilelik de olabilir reglmde gecikmiş olabilirHadi o zaman güzel bir kan haberiyle gel bende kan vermeye korkuyorum kuzum Perşembe günü adet günüm o gün veriyim diyorum
Selam canım koyulaşmış ama pik değil maalesef pik olmadan çatlamış ihtimaller dahilinde konuşuyorum tabi kesin bilemeyiz yine de değerlendirilebilirdiEki Görüntüle 3513444 Selam benim testimide yorumlar mısınız en üstte ki pik sayılır mı onu dün öğleden sonra yapmıştım, 2. Olanıda dün gece yaptım en altta ki de bu sabaha ait ayrıca dün çok fazla bel kasık ağrım oldu , sizinde umarım olumlu sonuçlanır süreciniz
Sağlıklı bebişler versin rabbim bizeİnşallah canım sen korkma ne de olsa net senin gebelik var benimki belli değil hamilelik de olabilir reglmde gecikmiş olabilir
Değerlendirdim aslında son iki günü inşallah olmuştur teşekkür ederimSelam canım koyulaşmış ama pik değil maalesef pik olmadan çatlamış ihtimaller dahilinde konuşuyorum tabi kesin bilemeyiz yine de değerlendirilebilirdi
Çatlamış bugün ve yarın değerlendir canımkızlar bana yardımcı olurmusunuz dün ben pink gördüm ama ilişki olmadı bu gün değerlendiricem doğrusu ne şekilde dün ve bu gün ki testlerimde bu şekilde
Pink gününü değerlendiremedim dün umarım kaçırmamÇatlamış bugün ve yarın değerlendir canım
Çatlama günü daha önemli aslında yumurta çatladıktan 24-48 saat arası canlı alabiliyor o yüzden bu gün ve yarın değerlendir canımPink gününü değerlendiremedim dün umarım kaçırmam
Evet evet bu gün mutlaka değerlendirmem lazım bakalım Allah her isteyene nasip etsinÇatlama günü daha önemli aslında yumurta çatladıktan 24-48 saat arası canlı alabiliyor o yüzden bu gün ve yarın değerlendir canım
Amin canım inşallahhhhEvet evet bu gün mutlaka değerlendirmem lazım bakalım Allah her isteyene nasip etsin
merhaba sizce adetten kaç gün önce test yapmalıyım bu ay biraz heyecanlandım :)Tamam kuzum yumurtlama gunundesın suan cok ıyı degerlendır havuc de ye günde bir ıkı tane inşallah ay sonu güzel haber gelır 3gün onemlı bır gun arayla ılıskın olsun eger esın sprem sorunu yoksa 3günde olur ama ben ara vererek kendıme göre tavsıye ederım sprem guclenmesı ıcın bir gun arayla oldu güzl haberlerını beklıcem