Tabi bakarım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabi bakarım
Ama bu ovulosyon testi demı pekı sureklı mı boyle çıktı pekıCanım üstteki dün alttaki bu sabah yaptım inancın olsun bu ay hiç umutlanıyorum bu testleri gördükten dedim bu ay da yok çünkü zorla gün ışığında bakıp görmeye çalışıyorum gebelik olsaydı en azından bugün belli olurdu
Yok canım gebelik test Albi markaAma bu ovulosyon testi demı pekı sureklı mı boyle çıktı pekı
Ben altakı olanda sılık cızgı gordum ama kuruma mı o anlayamadım adete kac gun var pekıYok canım gebelik test Albi marka
Benimde bu şekilde testlerim belli oldu mu gebeliğiniz acaba ?
Yok canım daha regle 2 gün varBenimde bu şekilde testlerim belli oldu mu gebeliğiniz acaba ?
Canım sende silik çizgiyi gördüm senin kaç gün var regleBenimde bu şekilde testlerim belli oldu mu gebeliğiniz acaba ?
Hemen mi çıktı yoksa bekledikten sonra mi çıktı acaba silik çizgi ? Benim 6-7 dakika da çıktı kurumuş halinin fotoğrafını atar mısınYok canım daha regle 2 gün var
Benim yumurtlamadan sonra 10 gün 4 gün var regl benimdeCanım sende silik çizgiyi gördüm senin kaç gün var regle
Canım nasıl oldu biliyomusun tam 3.dkda ben silik çizgi gördüm aha tamam dedim sonra biraz geçti fotoğraf çektim buraya attığımı arasan 1 saat geçti kuruduktan sonra çizgi silindi resmen çok çok az yeri belli oluyor sadeceHemen mi çıktı yoksa bekledikten sonra mi çıktı acaba silik çizgi ? Benim 6-7 dakika da çıktı kurumuş halinin fotoğrafını atar mısın
Yine de atar mısın benimkisi de öyle sanırımCanım nasıl oldu biliyomusun tam 3.dkda ben silik çizgi gördüm aha tamam dedim sonra biraz geçti fotoğraf çektim buraya attığımı arasan 1 saat geçti kuruduktan sonra çizgi silindi resmen çok çok az yeri belli oluyor sadece
Tamam canım birazdan atayım ama görüneceğini sanmıyorum fotoda atarım yineYine de atar mısın benimkisi de öyle sanırım
Benimkisi bu şekilde olduTamam canım birazdan atayım ama görüneceğini sanmıyorum fotoda atarım yine
Canım seninki bayağı belli dur bak benimkini atayımBenimkisi bu şekilde oldu
Bu arada canım elinde ovulasyon testi var mı varsa deneyebilir misin ben yaptım baya koyulaşmış ama arkadaşa sordum adet öncesi lh hormonunda dalgalanmalar oluyormuş oysa bi umutlanmıştım hamileliği olanlar adet zamanı ovulasyon ile öğrenen olduğu içinBenimkisi bu şekilde oldu
Aslında seninkileri de görüyorum ben bugün yaptın mı test ?Canım seninki bayağı belli dur bak benimkini atayım Eki Görüntüle 3512421
Yok canım olsaydı yapardım ama lh hormonu hamilelikte de yükseliyor benimde çoğu arkadaşım o testle teyit etti onayladı canımBu arada canım elinde ovulasyon testi var mı varsa deneyebilir misin ben yaptım baya koyulaşmış ama arkadaşa sordum adet öncesi lh hormonunda dalgalanmalar oluyormuş oysa bi umutlanmıştım hamileliği olanlar adet zamanı ovulasyon ile öğrenen olduğu için
En alttaki bugün canım cidden daha koyuydu siliniyor anlamadımAslında seninkileri de görüyorum ben bugün yaptın mı test ?
Allahım inşallah hamilelik olduğu için koyulaşmış olsunama sende var canım çizgin bana göre çok belirginYok canım olsaydı yapardım ama lh hormonu hamilelikte de yükseliyor benimde çoğu arkadaşım o testle teyit etti onayladı canım