- 21 Ağustos 2023
- 479
- 236
- 26
Catlama günüde deneme yapıp bırakayım mı artik dun denedik bugun denedik bide yarın yeterli miEvet bugün ve sonraki iki gün yarında test yap silik çıkması lazım çatlamayı gör
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Catlama günüde deneme yapıp bırakayım mı artik dun denedik bugun denedik bide yarın yeterli miEvet bugün ve sonraki iki gün yarında test yap silik çıkması lazım çatlamayı gör
Bu uygulama bende pik gösterdiği gün adet oldum. Buda doğru bulmuyorUygulamaya çok güvenme benim adetten 1 hafta sonra da oldu 3 hafta sonrada ve hiçte birbirini tutmadı ama sürekli yakın zamanda tutan bir uygulama var bunu kullandım hep hem yumurtlama haftami doğru buluyor ama güne gün bulmuyor bunu biraz kullanın
Yeterli ama çatlama sonrası olan günü de değerlendirin diyolar istersen yarından sonraki günü de değerlendirCatlama günüde deneme yapıp bırakayım mı artik dun denedik bugun denedik bide yarın yeterli mi
Tamam canım çok teşekkür ederim ben yarın ki testimi de yapıp atarim yineYeterli ama çatlama sonrası olan günü de değerlendirin diyolar istersen yarından sonraki günü de değerlendir
Yeterli ama çatlama sonrası olan günü de değerlendirin diyolar istersen yarından sonraki günü de değerlendir
Evet cnm çatlamış bugünü kesin değerlendir yarında olursa iyi olur sonrasında da beslenmene dikkat et bol su iç su çok önemliymiş gebelik başlangıcında inşallah güzel sonuçlar alırsınEki Görüntüle 3325547
Canim merhaba bugunki testimle birlikte hepsini cektim nasil bi yol izleyeyim sence catlamis mi yumurta
Eşim gec geliyor gelince hemen degerlendiricem insal cok gec kalmam ya ama bu su içme mevzusunu ilk defa duydum canim bugunde geçsin suya basliycam inşallah teşekkür ettimEvet cnm çatlamış bugünü kesin değerlendir yarında olursa iyi olur sonrasında da beslenmene dikkat et bol su iç su çok önemliymiş gebelik başlangıcında inşallah güzel sonuçlar alırsın
Rica ederim cnmEşim gec geliyor gelince hemen degerlendiricem insal cok gec kalmam ya ama bu su içme mevzusunu ilk defa duydum canim bugunde geçsin suya basliycam inşallah teşekkür ettim
Bugünki testi biz pikKızlar 26.10 29.10 ve 01.11 de baya koyulaşma oldu ama lütfen yorumlar mısınız?
Teşekkür ederim öncekilerde baya koyu çıkmıştı testlerde sorun var sandımBugünki testi biz pik
1 den fazla yumurtlama olabilir inşallah tutarTeşekkür ederim öncekilerde baya koyu çıkmıştı testlerde sorun var sandım
Çok teşekkür ederim Allahım isteyen herkese nasip etsin1 den fazla yumurtlama olabilir inşallah tutar
Benimde olmuyor valla hep aynı koyulukta kalıtor testlerim neden böyle acabaMerhabalar benim testimi de yorumlayabilir misiniz? 11. Gün yumurtlama olmuş gibi geldi bana ama çatlama hala olmuyor sanki
Sizde mi ilk defa yapıyorsunuz. Benim de ilk deneyimim de çözemedim ilk yaptığımda daha silik gibi gelmişti ama bekleyince yine koyulaştı bugünBenimde olmuyor valla hep aynı koyulukta kalıtor testlerim neden böyle acaba
İlk değil aslında daha önce başka bir markayla yapıyodum ama ilk defa silikleşmiyor testlerimSizde mi ilk defa yapıyorsunuz. Benim de ilk deneyimim de çözemedim ilk yaptığımda daha silik gibi gelmişti ama bekleyince yine koyulaştı bugün