Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sabah saatlerinde yapıyorum ilk idrarla değil ikinci idrarlaT çizgisi C çizgisi kadar veya ondan daha koyu olduğunda değerlendirin, teste devam edip siliklesene kadar ilişkiye devam edin 3 gün de sürebilir bir gün de.
Testi hangi saatlerde yapıyorsunuz.?
Güzel. Devam edin inşallah hakkınızda hayırlısı olsunsabah saatlerinde yapıyorum ilk idrarla değil ikinci idrarla
İnsallah Allah isteyen herkese nasip etsinGüzel. Devam edin inşallah hakkınızda hayırlısı olsun
Şuanda pik görünmüyorHerkese selam Ovülasyon testim yorumlarmısınız ? Hala pik görmedim devam edecem reglim 18. Ekimde bitti 20 ekimde rahim filmi çekildi 23nde başladım
Uygulamalara göre bugün yumurtalama günüm demekki güven olmuyormuşŞuanda pik görünmüyor
Uygulamaya çok güvenme benim adetten 1 hafta sonra da oldu 3 hafta sonrada ve hiçte birbirini tutmadı ama sürekli yakın zamanda tutan bir uygulama var bunu kullandım hep hem yumurtlama haftami doğru buluyor ama güne gün bulmuyor bunu biraz kullanınUygulamalara göre bugün yumurtalama günüm demekki güven olmuyormuş
Evet bende bu uygulamayı kullanıyorum dediğim gibi doğru vermediUygulamaya çok güvenme benim adetten 1 hafta sonra da oldu 3 hafta sonrada ve hiçte birbirini tutmadı ama sürekli yakın zamanda tutan bir uygulama var bunu kullandım hep hem yumurtlama haftami doğru buluyor ama güne gün bulmuyor bunu biraz kullanın
Hafta olarak bende doğru çıkıyor ama bire bir gün çıkmıyorEvet bende bu uygulamayı kullanıyorum dediğim gibi doğru vermedi
2.ve 3. Testte olmuş gibi insallah degerlendirmişsinizdirSizce pik olmuşmu
Çok teşekkür ederim evet değerlendirdik inşallah herkesle birlikte bizede nasip olur2.ve 3. Testte olmuş gibi insallah degerlendirmişsinizdir
İnsallahhhÇok teşekkür ederim evet değerlendirdik inşallah herkesle birlikte bizede nasip olur
Bence yarın ve diğer günde deneyin ozaman pik görebilirsinizHanımlar iyi aksamlar ilk kez ovulasyon testi kullanıyorum bilenler yorumlayabiljr mi son 2 test kaldi elimde yumurtlama icin cok mu erken Eki Görüntüle 3325167
Suan pik değil mi yaniBence yarın ve diğer günde deneyin ozaman pik görebilirsiniz
En son test pik senin bugünkü testinSuan pik değil mi yani
Bugun ve yarını degerlendirmelimiyim yaniEn son test pik senin bugünkü testin
Evet bugün ve sonraki iki gün yarında test yap silik çıkması lazım çatlamayı görBugun ve yarını degerlendirmelimiyim yani