• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi

Bende böyle belirtiler hiç yok. Sadece bugün sabah mide bulantım çok oldu buda benim midemi üşütmemden kaynaklı diye düşünüyorum. Mide bulantıları 6 haftadan sonra oluyormuş. Akışına bıraktım gelirse başım üstüne 😅
Ya çok stresli ve karmaşık bi durumun içerisindeyiz desene 😁 ama mesela en son ki gebeliğimde hiç bi belirti yoktu. Döngüm zaten uzun 10gün adet olmayınca doktoruma gittim hocam tahlillere başlayalım dedim kan testi istedi 10 gün gecikmeyle beta 102 ile öğrenmiştim 😅

Ya çok stresli ve karmaşık bi durumun içerisindeyiz desene 😁 ama mesela en son ki gebeliğimde hiç bi belirti yoktu. Döngüm zaten uzun 10gün adet olmayınca doktoruma gittim hocam tahlillere başlayalım dedim kan testi istedi 10 gün gecikmeyle beta 102 ile öğrenmiştim 😅
Stres yapmayalım bence geleni durdurmayız bekleyelim birlikte 😄😄 Rabbim inşallah bu defa seninde benimde isteyen tüm annelerimizin kucağını doldurur 🙂 ama kendimize söz verelim eğer olmazsa yeniden deneriz özeldende konuşuruz hiç. Önemli değil 🥹

Stres yapmayalım bence geleni durdurmayız bekleyelim birlikte 😄😄 Rabbim inşallah bu defa seninde benimde isteyen tüm annelerimizin kucağını doldurur 🙂 ama kendimize söz verelim eğer olmazsa yeniden deneriz özeldende konuşuruz hiç. Önemli değil 🥹
Amin inşallah canım benim ☺️🙏🏻 Rabbim en hayırlısını nasip etsin herkes için 🙏🏻🌺

Benim ovulasyon testine de bakın lütfen kizlarr en alttaki bugün yaptigimm

Eklentiler

• 2882775-2cb842c94afe00b110471b1399b189ef.jpg
    2882775-2cb842c94afe00b110471b1399b189ef.jpg
    16,1 KB · Görüntüleme: 152
Yumurtlama döneminde pembe lekelenme duymadım ama enfeksiyon kapmış olabilir misiniz ? Kaç gün geçti bu arada sizin ovülasyondan, yerleşme kanaması diyeceğim ama belki olabilir. Akıntınız devam ederse doktora gidin kesildiyse bir hafta bekleyelim , inşallah yerleşme kanamasıdır ❤️
Bir arkadaşım 8 gün gecikti. Miratech erken gebelik testi yaptı 5 gün geciktiğinde negatif çıktı. Ama 5 in üzerine bugün 8. Gün hala olmadı. Sizce nasıl bir yol izleyebilir yorumunuzu çok merak ediyoruz♥️

Bir arkadaşım 8 gün gecikti. Miratech erken gebelik testi yaptı 5 gün geciktiğinde negatif çıktı. Ama 5 in üzerine bugün 8. Gün hala olmadı. Sizce nasıl bir yol izleyebilir yorumunuzu çok merak ediyoruz♥️
Pko falan var mı acaba ? 8 gün baya gecikmiş ama kan versin bazen kan da geç döllenme olduğunda çıkıyor. Ama bir adet sorunu da olabilir mutlaka sağlık ocağına görünsün

Pko falan var mı acaba ? 8 gün baya gecikmiş ama kan versin bazen kan da geç döllenme olduğunda çıkıyor. Ama bir adet sorunu da olabilir mutlaka sağlık ocağına görünsün
Hayırlı akşamlar. En sonki testler bugünkü öğlen ve akşam yaptıklarım. Sizce yumurtlama olmuş mu.? Koyulaşıp silikleştiği için kafam karıştı. Yardımcı olursanız sevinirim. 🤗

Eklentiler

• IMG20230924000218.jpg
    IMG20230924000218.jpg
    53,3 KB · Görüntüleme: 119
Hayırlı akşamlar. En sonki testler bugünkü öğlen ve akşam yaptıklarım. Sizce yumurtlama olmuş mu.? Koyulaşıp silikleştiği için kafam karıştı. Yardımcı olursanız sevinirim. 🤗
Öğlen saatlerinde vücuduna sıvı alımı az ondan kaynaklı koyu çıkıyor. Akşam sıvı alımı gün boyu olduğu için silik çıkıyor. 2 saat öncesinden sıvıyı kes ve ayrıca birde öğle saatlerinde yap daha net oluyor

Back