- Konu Sahibi maviiderlerr
-
Sadece 13.günü değerlendirdik. Daha yumurtlama olmadı diye test yapmaya devam ediyorum.14 yazan da pik gerçekleşmiş duruyor canım
Adet gününe kadar olan her 2/3 günde bir ilişki olabilir bence. Ovulasyon bazen yanıltabilir strese sokabilir. Her gün hamilelik olasılığımız vardırSadece 13.günü değerlendirdik. Daha yumurtlama olmadı diye test yapmaya devam ediyorum.
Normal evet lütfen testlere devam edin , yeni oluşacaktır yumurtaEki Görüntüle 3306481
Hanımlar merhaba. Doğum kontrol hapını yeni bıraktım, reglden hemen sonra da ovülasyon testine başladım. Hemen yumurtlamayı beklemiyorum tabii ama çizginin git gide silikleşmesi normal mi, ilk gün daha belirgindi bugünkü çoook silik. İlk defa yaptığım için emin olamıyorum
Teşekkür ederimNormal evet lütfen testlere devam edin , yeni oluşacaktır yumurta
Kontrollerimi oldum hiçbir sıkıntı yok çok şükür.Adet gününe kadar olan her 2/3 günde bir ilişki olabilir bence. Ovulasyon bazen yanıltabilir strese sokabilir. Her gün hamilelik olasılığımız vardıryumurta ile ilgili endişen varsa lütfen doktora görün
Sevindim o zaman , inşallah yakın zaman da bebek haberini alırsınKontrollerimi oldum hiçbir sıkıntı yok çok şükür.
İnşaallah canım. Bugünde bir test yapiyim. Nasıl çıkıcak bakiyim.Sevindim o zaman , inşallah yakın zaman da bebek haberini alırsın
Yap bakalım ben pik olmuş gibi gördüm ama bugün nasıl çıkarİnşaallah canım. Bugünde bir test yapiyim. Nasıl çıkıcak bakiyim.
Böyle çıktı. Sanırım dediğiniz gibi yumurtlama oldu ve çatladıYap bakalım ben pik olmuş gibi gördüm ama bugün nasıl çıkar
Bunlarda en son dün yaptığım testlerdiYap bakalım ben pik olmuş gibi gördüm ama bugün nasıl çıkar
Çatlama yok canım 14 ünden sonra silikBöyle çıktı. Sanırım dediğiniz gibi yumurtlama oldu ve çatladı
Yumurtlama 14 ünde olmuş mu? Yoksa hala yumurtlama yok mu? Test yapmaya devam mı etmeliyim. Yoksa bırakmalı mıyımÇatlama yok canım 14 ünden sonra silik
14 ün de pik görünüyor yani çatlama olmuş görünüyor , bir kaç gün daha devam eder misin bakalım tekrar yumurtlama olacak mı ?Yumurtlama 14 ünde olmuş mu? Yoksa hala yumurtlama yok mu? Test yapmaya devam mı etmeliyim. Yoksa bırakmalı mıyım
Tamam canım. Çok teşekkür ederim. Hergün test yapıp buraya atarım.14 ün de pik görünüyor yani çatlama olmuş görünüyor , bir kaç gün daha devam eder misin bakalım tekrar yumurtlama olacak mı ?
Yumurtlamadan sonraki kaçıncı gününKızlar adetime 8gün var gibi. Genelde 35-38 arası görüyorum. 2günden beri belime, ayaklarıma ve kasıklarıma sanki iğne batırıyorlar gibi sancı girip çıkıyor. Eylül 1de de hsg çekilmiştim. Hsg adeti etkiler mi bilen var mı? Her şey etkiliyor adeti ama
Yumurtlamadan sonraki kaçıncı günün
Çekileli çok olmuş etkilediğini düşünmüyorum artık ama psikolojik olabilir. Bu haftayı geçelim , haftaya test yaparsın olur muKızlar adetime 8gün var gibi. Genelde 35-38 arası görüyorum. 2günden beri belime, ayaklarıma ve kasıklarıma sanki iğne batırıyorlar gibi sancı girip çıkıyor. Eylül 1de de hsg çekilmiştim. Hsg adeti etkiler mi bilen var mı? Her şey etkiliyor adeti ama
8.günüm canım. Ama yaptığım testlerde sanki dalgalanma oldu. Yani 1-2 gün öncesi de sanki koyu renkti. O da pkodan kaynaklı olabilir dediler buraya yazmıştım. Acaba bu ağrılar erken adet belirtisi mi yoksa yerleşme ağrısı mı?Yumurtlamadan sonraki kaçıncı günün
Ay Nur hanım çok stresli ve üzüntülüyüm ya beklemek de çok zor geliyor. Dün arkadaşımın gebe haberini aldım ağlamayan başladımÇekileli çok olmuş etkilediğini düşünmüyorum artık ama psikolojik olabilir. Bu haftayı geçelim , haftaya test yaparsın olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?