- Konu Sahibi maviiderlerr
-
Kızlar 4 Ekim testim üstteki alttaki de dün çatlama olmuş mu sizce Eki Görüntüle 3312981
Yapacağım inşallah saat 2 deBende laboquick kullaniyorum c cizgisi benmkilerinde bole bulanik hep ama gorunen olmus gibi 4ekimde yumin gorunmus 5 ekimde catlamis bugunde yapicakmisin ovu testi
bende ole canim bende yumi pik falan goremedim buay regli oldum ilkdefa ovu testi deniyim dedim ondan bende ole dedim c cizgisi bile net degil ama seninki ikiside ayni koyulukta bak benm testlerimi atiyimYapacağım inşallah saat 2 de
O değil de herkesin ki böyle kalın koyu çıkıyor benimki incecik çizgi neden öyle olurki acaba
6 ekim bugun yumi var hadi bakalim bugunu degerlendr canim masallh yarin tekrar test yap yarin hafif silik gorunurse catlamistir demek sen bugun dahil önündeki 2. 3gunu degerlendr hayrli haberlerini duyariz insallharkadaşlar yorumlayabilir misiniz?
Canım ben 4 ay boyunca üst üste hiç yumurtlama görmedim tam koyulaşacak gibi oluyordu silikleşiyordu sonra bir sene boyunca ovulasyon testi yapmadım 2-3 aydır tekrar deneyeyim dedim bunda da emin değilimbende ole canim bende yumi pik falan goremedim buay regli oldum ilkdefa ovu testi deniyim dedim ondan bende ole dedim c cizgisi bile net degil ama seninki ikiside ayni koyulukta bak benm testlerimi atiyim
ciddenmi 4ay yumi gornemdin mi bemde öle bir tani konulmadi butun testlerimi yaptrdim bende troid bozukluhu var buay ben caksir suyu ictim incir yedim onlarda trodimi etkiledi asagiya indi iyice dustu tsh birktim bende buay sogan kuru yapcam onuda nasil yapiliyr bilmiyrum sevindim senin adina yumi gormussun insallh hayrli sonuclanirCanım ben 4 ay boyunca üst üste hiç yumurtlama görmedim tam koyulaşacak gibi oluyordu silikleşiyordu sonra bir sene boyunca ovulasyon testi yapmadım 2-3 aydır tekrar deneyeyim dedim bunda da emin değilim
Doktor şey demişti her ay yumurtlama olmayabilirmiş sen de polikistik over mi var acaba bide ben bu ay incir kürü yapmaya çalıştım bir hafta boyunca yumurta kalitesini artırıyormuş
Bak canim bugun yumi lh hormonun artmis yani bu catlamaya hazr demek sen bugunu degerlendrrsen saat kacta catlayacini bilmedigin icin icerde sprmler onu karsilamis olcak yarinda tekrar degerlendr oda destek vercek yani demem o ki pik günü ertesi günü ve sonraki günler onemliYarından itibaren silinecek olarak göreceğim o zaman değil mi? Çok teşekkür ederimm
Evet görmedim canım ya soğan kürü sanırım adetin ilk günü başlanıyor 2 hafta yapılıyor ama bu ara yine test yapmaya devam et adetten sonra benim reflü var yapamıyorum onu ama 2 kez yapmıştım sende dene incir kürünü de araştır yap mutlaka şifa olur inşallah..ciddenmi 4ay yumi gornemdin mi bemde öle bir tani konulmadi butun testlerimi yaptrdim bende troid bozukluhu var buay ben caksir suyu ictim incir yedim onlarda trodimi etkiledi asagiya indi iyice dustu tsh birktim bende buay sogan kuru yapcam onuda nasil yapiliyr bilmiyrum sevindim senin adina yumi gormussun insallh hayrli sonuclanir
Soğan kürunü arstrmam lazim canim kimi adetten sonra diyor kimi adettle birlikte diyor sabah yapmadim aksam baslarim olmazsa 15gun devam ederim buay dahiliye randevu aldim birdaha bakarim tsh ne drumda diye incir tsh mahfediyr cnm yapamiyrum yedigim halde buay dengem sasti.. insallh tutar sen degerlendrmeye devm et.Evet görmedim canım ya soğan kürü sanırım adetin ilk günü başlanıyor 2 hafta yapılıyor ama bu ara yine test yapmaya devam et adetten sonra benim reflü var yapamıyorum onu ama 2 kez yapmıştım sende dene incir kürünü de araştır yap mutlaka şifa olur inşallah..
Allah razı olsun canım inşallah tutmuştur hayırlısıyla sen kaç senedir bekliyorsun
Iyi olmus canim sprmler 3gun icerde kaliyor diye biliyorum ama sen yinede degerelendr yarinda catlar insallh ovü testini yapmaya devm etTamam bugünü ve önümüzdeki iki günü değerlendireceğiz. Dün gece de değerlendirdiğimiz bir gün oldu.
Amin inşallah Allah razı olsun bu mübarek cuma gününde ezanlar hürmetine inşallah Rabbim en hayırlı zamanda isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin inşallah Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın bende salı günü gidicem doktora kan vericem bakayım benim durumlar ne inşallah düzelmiştir bozduysa değerli mi üzülürümSoğan kürunü arstrmam lazim canim kimi adetten sonra diyor kimi adettle birlikte diyor sabah yapmadim aksam baslarim olmazsa 15gun devam ederim buay dahiliye randevu aldim birdaha bakarim tsh ne drumda diye incir tsh mahfediyr cnm yapamiyrum yedigim halde buay dengem sasti.. insallh tutar sen degerlendrmeye devm et.
canim ben ilk bebgim t.bebk kardes cok istiyor 6 yasinda birgun tekrar bu acilari yasayacagim aklima gelmzdi ama cok aglayor yanlizim falan diyd uzuluyorum bizim az sprm var iste 6 senedr olmadi ama ben 6 aydr ustune duruyrum ozen gostermeye basladim 6ay oncesine kdar ne vitamin o bu su hic baktrmamistim ama iste umut birtane yeter yeterki rabbim ol desin olmazsada yapicak birseyim yok yeterki hzur saglik yerinde olsun rabbim yar ve yardmcimiz olsun
Amin canimmm senindemi troid sorunun var dahilyemi gitceksinAmin inşallah Allah razı olsun bu mübarek cuma gününde ezanlar hürmetine inşallah Rabbim en hayırlı zamanda isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin inşallah Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın bende salı günü gidicem doktora kan vericem bakayım benim durumlar ne inşallah düzelmiştir bozduysa değerli mi üzülürüm
Tiroid sorunum yoktu bu zamana kadar da incir kürü yaptım da acaba çıkar mı dedim ya normal kan değerlerime baktırmak istiyorum d vitamini falan oda yumurtalıkları etkiliyormuş en son geçen sene baktırmıştım inşallah düzelmiştir hergün 1 tane hurmanın içine limon sıkıp yiyorum kansızlığa iyi geliyor falan diye duymuştum bu ay çok şey denedim ya hayırlısı artıkAmin canimmm senindemi troid sorunun var dahilyemi gitceksin
baktir canim olcagina inaniyrum ben ilacta kullniyrdum ama fazla gelmis olabilir bnce sende cikartmamistr ama incir prolaktin (sut hormonu) yukseltebiliyrmus bir arastr istersen benimde dvitmani eksiklihim var onun icinde ilac iciyrumTiroid sorunum yoktu bu zamana kadar da incir kürü yaptım da acaba çıkar mı dedim ya normal kan değerlerime baktırmak istiyorum d vitamini falan oda yumurtalıkları etkiliyormuş en son geçen sene baktırmıştım inşallah düzelmiştir hergün 1 tane hurmanın içine limon sıkıp yiyorum kansızlığa iyi geliyor falan diye duymuştum bu ay çok şey denedim ya hayırlısı artık
bende ole canim bende yumi pik falan goremedim buay regli oldum ilkdefa ovu testi deniyim dedim ondan bende ole dedim c cizgisi bile net degil ama seninki ikiside ayni koyulukta bak benm testlerimi atiyim
Canım bak bu bayanın öyle olmuştu. Hatta testlerinin resmini başka bir başlık altında konuşmuştuk atmıştı bana ama şimdi o konuyu bulamıyorum. Şimdi 18 haftalık hamile. T C den biraz silik çıkmış değerlendirmiş oda tutmuş.Her insanda kopkoyu çizgi çıkmayabiliyor benim çizgimde hafif silik gibiydi c çizgisi kadar koyu değildi ama şükür tuttuyani yumurtanın olgunlaşıp olgunlaşmamasıyla ilgili bir şey değil o zaten olgunlaşmayan yumurta döllenemiyor
Prılaktin sıkıntım yoktu çok şükür canım ama onada baktırmak lazım sende bir baktır bakayım inşallah hayırlı sonuçlar çıkar seninde benimde değerler yerlerdeydibaktir canim olcagina inaniyrum ben ilacta kullniyrdum ama fazla gelmis olabilir bnce sende cikartmamistr ama incir prolaktin (sut hormonu) yukseltebiliyrmus bir arastr istersen benimde dvitmani eksiklihim var onun icinde ilac iciyrumfolat,demir,tsh,dviatmini,b12,ferritin,insulin direncinede baktir canim bunlarda onemliymis bende baktrcam 2 hafta snra bnm randevumda
aaa cidden sasrdim ya canim allah razi olsun biliyrmusun ben 25eyluldeki ile 26 eylude notlarim var servikal mukus gormusum ve hep olmus ve 23 eylulde baslamis akintim devam etmis ama ben pik gormedigim icin olmadi sanip durdum belkide oldu kacirdim cnku cden biraz silik o zamanlarda bakalim onmzdeki ayda aynisi olursa hemen degerlendrcem bundan snra sagol vallhi cnm insallh rabbim mucizelerimizi gondersinCanım bak bu bayanın öyle olmuştu. Hatta testlerinin resmini başka bir başlık altında konuşmuştuk atmıştı bana ama şimdi o konuyu bulamıyorum. Şimdi 18 haftalık hamile. T C den biraz silik çıkmış değerlendirmiş oda tutmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?