• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi

İncir kürünü hiç denemedim. Önümüzdeki ay deniyim bari. Belki vesile olur
Evet çoğu kişi adetin 5 günden itibaren başlanacak demiş ama ben son günü başlamıştım günde 1 kez 3 incirle yapmıştım 4 tane de yaptım bir gün ama çok tatlı geldi 3 iyi geldi ama Saraçoğlu 7 diyor ☺️☺️

Eklentiler

• IMG20230621094138.jpg
    IMG20230621094138.jpg
    78,3 KB · Görüntüleme: 58
Birgebeningünlüğü canım. Hep bu testleri kullandım. Her ay yumurtlama gördüm. Testlerden memnunum. Diğer ay bu testlerden alabilirsin
Alicam canim benm buay kesetini alirim muhtemelen elimde 10tane labo kaldi bakalim hayrlisi allahtan
Malesef canım ovülasyon deniyorum. Sanırım bu ayda olmadı. Dün 14.günümdü test yaptım negatif. Bikaç güne regl olurum bekliyorum. Sonraki aya kaldı yine
Insallh mucizen seninledr canim rabbim yardmcimiz olsun bende sogan kurune basliycam 🤲🏻💕

Ayy tabiki hemen atarımm inşallah isteyen tüm arkadaşlara nasip etsin Rabbim🙏🏼🙏🏼💕 @Blue_girll
Hamileymissin canimm benm masallh darisi bizlere insallh rabbim kucahina allmayi nasip etsin hayrli evlat olsun masallh
16.gün sanirim silik gordugun dimi sonra biraktinmi test yapmayi bak sana benmkileride atyim bam bnm en cok koyu silik gorunen 26 eylul ile 27 eyluldeki ondan snra cok belirgin degil yumurtlayamadihimi anlayamadim

Eklentiler

• 20231005_162458.jpg
    20231005_162458.jpg
    115,8 KB · Görüntüleme: 46
  • 20230926_132625.jpg
    20230926_132625.jpg
    75,2 KB · Görüntüleme: 33
  • 20230927_140616.jpg
    20230927_140616.jpg
    72,9 KB · Görüntüleme: 42
Hamileymissin canimm benm masallh darisi bizlere insallh rabbim kucahina allmayi nasip etsin hayrli evlat olsun masallh
16.gün sanirim silik gordugun dimi sonra biraktinmi test yapmayi bak sana benmkileride atyim bam bnm en cok koyu silik gorunen 26 eylul ile 27 eyluldeki ondan snra cok belirgin degil yumurtlayamadihimi anlayamadim
Amin amin Allah razı olsun canım benimm 💕hamilelerin duası kabul olur derler hepinize dua edicem inşallah Rabbim sizede nasip etsin ☺️aynen ben 16. Günden sonra her gün test yapmadım 5 tane falan kalmıştı onlarıda adete yakın gebelik gösterir mi acaba diye saklamıştım🥰şimdi testlerine baktım 26 eylül yumurtlama gibi duruyor benim çizgime çok benziyor değerlendirmiş miydin🥹bide ben kendi testimde yumurtlama olduğunu anında çizginin belirmesinden anlamıştım çok koyulaşmadı silik kaldı ama diğer günlerle arasındaki fark hemen çizginin belirmesiydi☺️

Adete kadar bekleyemedim sancılarım başlayınca negatif çıkacağını bile bile test yaptım. Her ay kasıklarıma adet öncesi sancı girince zaten anlıyorum o ay da bişi olmadığını. Bu ay Belki yanılırım dedim ama maalesef yine haklı çıkıyorum.

Eklentiler

• IMG_20231006_171529.jpg
    IMG_20231006_171529.jpg
    103,4 KB · Görüntüleme: 37
Amin amin Allah razı olsun canım benimm 💕hamilelerin duası kabul olur derler hepinize dua edicem inşallah Rabbim sizede nasip etsin ☺️aynen ben 16. Günden sonra her gün test yapmadım 5 tane falan kalmıştı onlarıda adete yakın gebelik gösterir mi acaba diye saklamıştım🥰şimdi testlerine baktım 26 eylül yumurtlama gibi duruyor benim çizgime çok benziyor değerlendirmiş miydin🥹bide ben kendi testimde yumurtlama olduğunu anında çizginin belirmesinden anlamıştım çok koyulaşmadı silik kaldı ama diğer günlerle arasındaki fark hemen çizginin belirmesiydi☺️
Amin canimmmm cok amin allah razi olsun benim ilk ovü test maceram oldugundan anlayamadim iste ben iste ben 23,25,28 eylulu degerlendrdim iste bole olduhunuda bilseydim habire iki kirmiziyi bekleyip drdum 😭🥲 26.27 eylulu bos gecirmisim ama hep not etmisim akintimin oldugunu bundan sonra dikkt edicem silik bir tik koyu olsa bilcem iyi oldu canim vallhi yazdigin benm gibi cok var insan pik goremedim diyen ben birde pik goremedim diyip tekrar ovu testi aldimdi😅 elimde suan 10tane falan kaldi saglik olsun 🤲🏻💕

Adete kadar bekleyemedim sancılarım başlayınca negatif çıkacağını bile bile test yaptım. Her ay kasıklarıma adet öncesi sancı girince zaten anlıyorum o ay da bişi olmadığını. Bu ay Belki yanılırım dedim ama maalesef yine haklı çıkıyorum.
😓 üzulme canim rabbimin vardr bir bildigi yeni bir baslngic yaparsin sprm sorunu yok degilmi hiç aşılama falan yaptrdin mi?

Hayır eşimde sprm sorunu yok. Bende de bi sorun yok. Sebepsiz infertilite. Evet 2kez aşıla yaptık negatif oldu.
Anladim canim benm bir ark. Senin gibihdi ilk tup bebek oldu 2.cocugu kendiliginden oldu beklemezken rabbim insallh kucagini bos birakmasin nasip etsin en yakin zamanda 🤲🏻

Amin canimmmm cok amin allah razi olsun benim ilk ovü test maceram oldugundan anlayamadim iste ben iste ben 23,25,28 eylulu degerlendrdim iste bole olduhunuda bilseydim habire iki kirmiziyi bekleyip drdum 😭🥲 26.27 eylulu bos gecirmisim ama hep not etmisim akintimin oldugunu bundan sonra dikkt edicem silik bir tik koyu olsa bilcem iyi oldu canim vallhi yazdigin benm gibi cok var insan pik goremedim diyen ben birde pik goremedim diyip tekrar ovu testi aldimdi😅 elimde suan 10tane falan kaldi saglik olsun 🤲🏻💕
Ayy evet haklısın benimde moralim bozuluyordu neden kopkoyu çıkmıyor diye sonra araştırırken herkeste kopkoyu çıkmadığını öğrendim o şekilde dikkat ederek değerlendirdim tuttu inşallah seninki de tutar🥹aslında değerlendirdiğin günlerde güzel belki denk gelmiştir😍

Hanımlar bi şey soracağım, şu toksoplazma testi gebelikte mi yapılıyor sadece? Evde kedim var, kumunu eşim temizlese de öperken vs salyasıyla temas ediyorumdur illaki. Ya da köfte vs yaparken tuzunu ayarlamak için tadına bakıyorum yutmasam da. Korktum şimdi bi topicte kötü şeyler okudum. Önceden baktıran var mı?

Alicam canim benm buay kesetini alirim muhtemelen elimde 10tane labo kaldi bakalim hayrlisi allahtan

Insallh mucizen seninledr canim rabbim yardmcimiz olsun bende sogan kurune basliycam 🤲🏻💕
Bu ayda ümidim yok. Sadece göğüslerimde hassaslık var. Oda her ay adet öncesiyle aynı. Regl olmayı bekliyorum.

Peki o günden sonra bugün kaçıncı günün?
Bugun 33.günüm canim yani koyu silik 26eylulde gordugumuz 10gün yani benim ozaman 4gün erken oldum zaten sperm doleyip rahime ulasana kadar 1hafta geviyormus ama suan yogun bir reglimde yok lekelenme seklinde onuda anlamadim tam rahatlayamadim aslinda bugunde yapcaktim ovü testi dedim bosver regli oldugunu kabul et artik dedim 😅
Bu ayda ümidim yok. Sadece göğüslerimde hassaslık var. Oda her ay adet öncesiyle aynı. Regl olmayı bekliyorum.
İnsallh mucizen seninledr ya umutszluk yapmayalim belkide en umutsuzu benm ha sperm skntisi var yumi ortada yok 😅 ama iste allha guveniyruz onlar kaciyor ben kovaliyorum neyapayim cocuklarini bulmaya calisan anne gibiyim 😅 isin sakaasi aci gercek iste rabbim yeterki ol desin cnm umudunu yitrme insallh hayrli haberini duymk nasip olur 🤗

Back