- Konu Sahibi maviiderlerr
İncir kürünü hiç denemedim. Önümüzdeki ay deniyim bari. Belki vesile olurCanım bence incir kürünü araştır mutlaka eşine de keçiboynuzu kürü yap içir herşey güzel olacak Allah'ın izniyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İncir kürünü hiç denemedim. Önümüzdeki ay deniyim bari. Belki vesile olurCanım bence incir kürünü araştır mutlaka eşine de keçiboynuzu kürü yap içir herşey güzel olacak Allah'ın izniyle
Evet çoğu kişi adetin 5 günden itibaren başlanacak demiş ama ben son günü başlamıştım günde 1 kez 3 incirle yapmıştım 4 tane de yaptım bir gün ama çok tatlı geldi 3 iyi geldi ama Saraçoğlu 7 diyorİncir kürünü hiç denemedim. Önümüzdeki ay deniyim bari. Belki vesile olur
Canım kuru incir yicez dimi. Bişeye felan karıştıracakmıyız.Evet çoğu kişi adetin 5 günden itibaren başlanacak demiş ama ben son günü başlamıştım günde 1 kez 3 incirle yapmıştım 4 tane de yaptım bir gün ama çok tatlı geldi 3 iyi geldi ama Saraçoğlu 7 diyor
Yok canım YouTube'a Saraçoğlu incir kürü yaz çıkar havuç falan da yapılıyor sonradan o zaten anlatıyor daha detaylıCanım kuru incir yicez dimi. Bişeye felan karıştıracakmıyız.
Ayy tabiki hemen atarımm inşallah isteyen tüm arkadaşlara nasip etsin Rabbim @Blue_girllKuzum hamile kaldığın ayın lh testlerini buraya da atar mısın? Belki arkadaşa yardımcı olur.
Bazilarin degisiyr cnm o en az 11 encok 16mi 17miydi neydi yazi okumustumZaten o günün üzerinden 14-15 gün sonra regl olursan kesin o günlerdir. Bkalım ne olucak.
Alicam canim benm buay kesetini alirim muhtemelen elimde 10tane labo kaldi bakalim hayrlisi allahtanBirgebeningünlüğü canım. Hep bu testleri kullandım. Her ay yumurtlama gördüm. Testlerden memnunum. Diğer ay bu testlerden alabilirsin
Insallh mucizen seninledr canim rabbim yardmcimiz olsun bende sogan kurune basliycamMalesef canım ovülasyon deniyorum. Sanırım bu ayda olmadı. Dün 14.günümdü test yaptım negatif. Bikaç güne regl olurum bekliyorum. Sonraki aya kaldı yine
Hamileymissin canimm benm masallh darisi bizlere insallh rabbim kucahina allmayi nasip etsin hayrli evlat olsun masallhAyy tabiki hemen atarımm inşallah isteyen tüm arkadaşlara nasip etsin Rabbim @Blue_girll
Amin amin Allah razı olsun canım benimm hamilelerin duası kabul olur derler hepinize dua edicem inşallah Rabbim sizede nasip etsin aynen ben 16. Günden sonra her gün test yapmadım 5 tane falan kalmıştı onlarıda adete yakın gebelik gösterir mi acaba diye saklamıştımşimdi testlerine baktım 26 eylül yumurtlama gibi duruyor benim çizgime çok benziyor değerlendirmiş miydinbide ben kendi testimde yumurtlama olduğunu anında çizginin belirmesinden anlamıştım çok koyulaşmadı silik kaldı ama diğer günlerle arasındaki fark hemen çizginin belirmesiydiHamileymissin canimm benm masallh darisi bizlere insallh rabbim kucahina allmayi nasip etsin hayrli evlat olsun masallh
16.gün sanirim silik gordugun dimi sonra biraktinmi test yapmayi bak sana benmkileride atyim bam bnm en cok koyu silik gorunen 26 eylul ile 27 eyluldeki ondan snra cok belirgin degil yumurtlayamadihimi anlayamadim
Amin canimmmm cok amin allah razi olsun benim ilk ovü test maceram oldugundan anlayamadim iste ben iste ben 23,25,28 eylulu degerlendrdim iste bole olduhunuda bilseydim habire iki kirmiziyi bekleyip drdum 26.27 eylulu bos gecirmisim ama hep not etmisim akintimin oldugunu bundan sonra dikkt edicem silik bir tik koyu olsa bilcem iyi oldu canim vallhi yazdigin benm gibi cok var insan pik goremedim diyen ben birde pik goremedim diyip tekrar ovu testi aldimdi elimde suan 10tane falan kaldi saglik olsunAmin amin Allah razı olsun canım benimm hamilelerin duası kabul olur derler hepinize dua edicem inşallah Rabbim sizede nasip etsin aynen ben 16. Günden sonra her gün test yapmadım 5 tane falan kalmıştı onlarıda adete yakın gebelik gösterir mi acaba diye saklamıştımşimdi testlerine baktım 26 eylül yumurtlama gibi duruyor benim çizgime çok benziyor değerlendirmiş miydinbide ben kendi testimde yumurtlama olduğunu anında çizginin belirmesinden anlamıştım çok koyulaşmadı silik kaldı ama diğer günlerle arasındaki fark hemen çizginin belirmesiydi
üzulme canim rabbimin vardr bir bildigi yeni bir baslngic yaparsin sprm sorunu yok degilmi hiç aşılama falan yaptrdin mi?Adete kadar bekleyemedim sancılarım başlayınca negatif çıkacağını bile bile test yaptım. Her ay kasıklarıma adet öncesi sancı girince zaten anlıyorum o ay da bişi olmadığını. Bu ay Belki yanılırım dedim ama maalesef yine haklı çıkıyorum.
Hayır eşimde sprm sorunu yok. Bende de bi sorun yok. Sebepsiz infertilite. Evet 2kez aşıla yaptık negatif oldu.üzulme canim rabbimin vardr bir bildigi yeni bir baslngic yaparsin sprm sorunu yok degilmi hiç aşılama falan yaptrdin mi?
Anladim canim benm bir ark. Senin gibihdi ilk tup bebek oldu 2.cocugu kendiliginden oldu beklemezken rabbim insallh kucagini bos birakmasin nasip etsin en yakin zamandaHayır eşimde sprm sorunu yok. Bende de bi sorun yok. Sebepsiz infertilite. Evet 2kez aşıla yaptık negatif oldu.
Ayy evet haklısın benimde moralim bozuluyordu neden kopkoyu çıkmıyor diye sonra araştırırken herkeste kopkoyu çıkmadığını öğrendim o şekilde dikkat ederek değerlendirdim tuttu inşallah seninki de tutaraslında değerlendirdiğin günlerde güzel belki denk gelmiştirAmin canimmmm cok amin allah razi olsun benim ilk ovü test maceram oldugundan anlayamadim iste ben iste ben 23,25,28 eylulu degerlendrdim iste bole olduhunuda bilseydim habire iki kirmiziyi bekleyip drdum 26.27 eylulu bos gecirmisim ama hep not etmisim akintimin oldugunu bundan sonra dikkt edicem silik bir tik koyu olsa bilcem iyi oldu canim vallhi yazdigin benm gibi cok var insan pik goremedim diyen ben birde pik goremedim diyip tekrar ovu testi aldimdi elimde suan 10tane falan kaldi saglik olsun
Amin canım çok sağol.Ayy tabiki hemen atarımm inşallah isteyen tüm arkadaşlara nasip etsin Rabbim @Blue_girll
Peki o günden sonra bugün kaçıncı günün?Bazilarin degisiyr cnm o en az 11 encok 16mi 17miydi neydi yazi okumustum
Bu ayda ümidim yok. Sadece göğüslerimde hassaslık var. Oda her ay adet öncesiyle aynı. Regl olmayı bekliyorum.Alicam canim benm buay kesetini alirim muhtemelen elimde 10tane labo kaldi bakalim hayrlisi allahtan
Insallh mucizen seninledr canim rabbim yardmcimiz olsun bende sogan kurune basliycam
Bugun 33.günüm canim yani koyu silik 26eylulde gordugumuz 10gün yani benim ozaman 4gün erken oldum zaten sperm doleyip rahime ulasana kadar 1hafta geviyormus ama suan yogun bir reglimde yok lekelenme seklinde onuda anlamadim tam rahatlayamadim aslinda bugunde yapcaktim ovü testi dedim bosver regli oldugunu kabul et artik dedimPeki o günden sonra bugün kaçıncı günün?
İnsallh mucizen seninledr ya umutszluk yapmayalim belkide en umutsuzu benm ha sperm skntisi var yumi ortada yok ama iste allha guveniyruz onlar kaciyor ben kovaliyorum neyapayim cocuklarini bulmaya calisan anne gibiyim isin sakaasi aci gercek iste rabbim yeterki ol desin cnm umudunu yitrme insallh hayrli haberini duymk nasip olurBu ayda ümidim yok. Sadece göğüslerimde hassaslık var. Oda her ay adet öncesiyle aynı. Regl olmayı bekliyorum.