- Konu Sahibi maviiderlerr
-
Kendilihinden gelir cnm benmde dun hafif leke gwldi buhun lekelenmem arttiBi hızla gittim geldimUltrasonda bi şey çıkmadı. Adet söktürücü ilaç verdi ama 2-3 gün daha bekle kendiliğinden olursan o ilaca gerek kalmaz dedi. Ama verdiği ilaç düşük önleyiciymiş bi de onu bilmiyordum
Evet iste encok gorduhum seviye o oda cok pik degildi bak sana 26 27 eylulun ilk halini atayim iste gordugum ilk 5dkikqda kirmizilik 26.2726-27 Eylül sanki koyu gibi
Bak canım Ebru ablanın paylaştığı bi kaç kaset test örneği. Yani tam koyu olmasa da oluyor gibi geldi banaKendilihinden gelir cnm benmde dun hafif leke gwldi buhun lekelenmem arttigirttigin iyi olmus hayrlisi olsun
Evet iste encok gorduhum seviye o oda cok pik degildi bak sana 26 27 eylulun ilk halini atayim iste gordugum ilk 5dkikqda kirmizilik 26.27
Kiz ben devamli ful pik bekledim kipkirmizi olcak diyeBak canım Ebru ablanın paylaştığı bi kaç kaset test örneği. Yani tam koyu olmasa da oluyor gibi geldi bana
Sen nerelerdesin yazmiyrsun gruba sesin solgunda yok canim uzuome olcak merk etme rabbim kucaginizi bos birakmasin bak ben rgli oldum elim ayagim titryr birde yumide yok ben olacigina inaniyrum sen pik gordnmu ne yaptinAdet tarihim tam şu tarih diyemiyorum ama çok da korkuyorum.Düşünmek te istemiyorum Çünkü adet olunca 2,3 günüm üzüntüden berbat geçiyo. Hep bi sonra ki ay olur belki diye diye bıktım usandım artık. Son adetim 15eylül.30eylülde son korunmasız ilişki. Lütfen Allahım isteyen herkes bi kez bile olsa anne olsun lütfen
Canım sanırım tam olgunlaşmadan yumurtlaman olmuş ve tekrar silikleşmiş. Tam pik olmamış yani. Ogünleri değerlendşrmiş miydin.? Birde o günlerin üzerinden 14 gün geçtikten sonra adet olursan bilki o günler yumurtlaman olmuş demektir.Kendilihinden gelir cnm benmde dun hafif leke gwldi buhun lekelenmem arttigirttigin iyi olmus hayrlisi olsun
Evet iste encok gorduhum seviye o oda cok pik degildi bak sana 26 27 eylulun ilk halini atayim iste gordugum ilk 5dkikqda kirmizilik 26.27
Birde burda başka bir konu başlığında t çizgisi c den biraz silik bir ovülasyonla bayan geçen ay gebe kalmış.Kendilihinden gelir cnm benmde dun hafif leke gwldi buhun lekelenmem arttigirttigin iyi olmus hayrlisi olsun
Temizliğe vurdum kendimi düşünmemek için. Valla çok üzülüyorum eşimde aynı şekilde. Normal de tüp bebeğe başlicaktık bi umut ovulasyonu kullanalım dedik de bugün adet öncesi sancılarım başladı yine. Allah isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın inşallah. Ben pik de gördüm, yumurtlama da gördüm, çatlamada gördüm. Bi çocuk görmedim. Ben de her ay olacağına inanıyorum da sonrası adetle sonuçlanıyor.Sen nerelerdesin yazmiyrsun gruba sesin solgunda yok canim uzuome olcak merk etme rabbim kucaginizi bos birakmasin bak ben rgli oldum elim ayagim titryr birde yumide yok ben olacigina inaniyrum sen pik gordnmu ne yaptin
26sinda dimi olgunlascaktiki troidim izin vermedi 25 eylulde kan verdim cnku doktor cok asagilara inmis dedi dahiliye randevu aldim .d.vitamin degerime baktrcam tekrr troid testi vercem ilcqin dozunu dusurduk belkide yumurtladim degerlendrmistik ama ust uste degildi 1dolu 2bos olmus o donem bende pik gormedim diye o cizgileri umursamadim halbuki sitede kizlarada srmustum cok mu idrr damlattin faln diye yirumladilar amann kuzum ne yyplim smdi sigan kurune baslicam yarin tam gelsin reglim gecen ayin 4unde oldum bu ay 5inde lekelenme sekli de geldi aydan aya olmaya basladimCanım sanırım tam olgunlaşmadan yumurtlaman olmuş ve tekrar silikleşmiş. Tam pik olmamış yani. Ogünleri değerlendşrmiş miydin.? Birde o günlerin üzerinden 14 gün geçtikten sonra adet olursan bilki o günler yumurtlaman olmuş demektir.
Aaa gormedim cok arastrdim gorrsen beni etiketlesene canim merk ettim artik yorulduk vallhi olemi bolemi demekten bizi bizden baska kimsede anlamaz zaten sagol canim benm rabbim mucizeler gondersinBirde burda başka bir konu başlığında t çizgisi c den biraz silik bir ovülasyonla bayan geçen ay gebe kalmış.
Yaaaa olucak ben inaniyrum maddi imkanlarin el veriysa tup bebek yaptir bak benm 2.gun embrydu ve troidim vardi umudumz yoktu cnku az bucuk arstrmissindr 5.gun embrysu cok kaliteli normalde ama bnmmucizem 2.gununde konuldu ve 2taneydiler 1dustu 1hafta yataga caktim kendimi zor surecler hep dualarimdasiniz bak ciddi soluyrim sen iste mucizen hep seninle olcak bak ben aslinda bosa kurek cekiyrum cnku sprm sorunumuz var yumi varmi yokmu anlayamadim troidim yine bozuldu yani bnmki olmayacak duaya amin demek gibi ama diyrum 1tanesi bile yeter be rabbim sen de ol de diyrim sizin icinde ole dua ediyrum bu topikteki kzcelerime rabbim kucaklarini bos birakma yarabbim yumurtya can veren allahTemizliğe vurdum kendimi düşünmemek için. Valla çok üzülüyorum eşimde aynı şekilde. Normal de tüp bebeğe başlicaktık bi umut ovulasyonu kullanalım dedik de bugün adet öncesi sancılarım başladı yine. Allah isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın inşallah. Ben pik de gördüm, yumurtlama da gördüm, çatlamada gördüm. Bi çocuk görmedim. Ben de her ay olacağına inanıyorum da sonrası adetle sonuçlanıyor.
Allah razı olsun dualarınız kabul olsun inşallah sizin benim isteyen herkes için. Adet günümü bekliyorum imkanım yok maalesef devlette tedavi görüyorum. Tüp bebek için doktorla konuşmaya gitcem.Yaaaa olucak ben inaniyrum maddi imkanlarin el veriysa tup bebek yaptir bak benm 2.gun embrydu ve troidim vardi umudumz yoktu cnku az bucuk arstrmissindr 5.gun embrysu cok kaliteli normalde ama bnmmucizem 2.gununde konuldu ve 2taneydiler 1dustu 1hafta yataga caktim kendimi zor surecler hep dualarimdasiniz bak ciddi soluyrim sen iste mucizen hep seninle olcak bak ben aslinda bosa kurek cekiyrum cnku sprm sorunumuz var yumi varmi yokmu anlayamadim troidim yine bozuldu yani bnmki olmayacak duaya amin demek gibi ama diyrum 1tanesi bile yeter be rabbim sen de ol de diyrim sizin icinde ole dua ediyrum bu topikteki kzcelerime rabbim kucaklarini bos birakma yarabbim yumurtya can veren allah️
Adet olmakta sağlıklı birşey tabi ki de. Üzülmek yok napalım bu ay da olmazsa önümüzde ki ay bakacağızBi hızla gittim geldimUltrasonda bi şey çıkmadı. Adet söktürücü ilaç verdi ama 2-3 gün daha bekle kendiliğinden olursan o ilaca gerek kalmaz dedi. Ama verdiği ilaç düşük önleyiciymiş bi de onu bilmiyordum
Baştan başlamamıza bir kaç gün kaldı desene o zamanNur hanım adetin 4. Günündeyimi
Aynen öyle olumlu düşünüp kendimizi rahatlatmayı burda siz öğrettiniz bizeBaştan başlamamıza bir kaç gün kaldı desene o zamaniyiyim bu arada inşallah daha da iyi olacağım. Herşey geçer yeter ki sağlık olsun
CanımsınızAynen öyle olumlu düşünüp kendimizi rahatlatmayı burda siz öğrettiniz bizeinşallah zamanla çok iyi olacağız hep beraber anneliği konuşacağız Allah büyük
Konuş canım rabbim insallh hayrli haberlerini duymak nasip eder o nediycek nasil bir yol izlersiniz eger kadikoye yakinsaniz benim eski doktorumu onerebilirim nuri delikara florance hastanesinde kendisi arstr yinedeAllah razı olsun dualarınız kabul olsun inşallah sizin benim isteyen herkes için. Adet günümü bekliyorum imkanım yok maalesef devlette tedavi görüyorum. Tüp bebek için doktorla konuşmaya gitcem.
Elendim benAdet olmakta sağlıklı birşey tabi ki de. Üzülmek yok napalım bu ay da olmazsa önümüzde ki ay bakacağız
Her son bir başlangıçtır canım , yeni aya başlayacağız bitirin adetleriElendim benama dediğim gibi adet olduğum için şükrediyorum dün geceden beri Kalan arkadaşlara başarılar
Her son bir başlangıçtır canım , yeni aya başlayacağız bitirin adetleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?