Ovulasyon testi

Prılaktin sıkıntım yoktu çok şükür canım ama onada baktırmak lazım sende bir baktır bakayım inşallah hayırlı sonuçlar çıkar seninde benimde değerler yerlerdeydi
baktir canim heray hormonlar degisiyor iste insallh benmde duzelmistir reglimde agrili suan sogan kurude sifa verr insallh sonuclarini yaz olurmu

baktir canim heray hormonlar degisiyor iste insallh benmde duzelmistir reglimde agrili suan sogan kurude sifa verr insallh sonuclarini yaz olurmu
Olur canım yazarım inşallah bende çok ağrılı olurum bu arada test yaptım bu sefer dünkünden koyu çıktı anlamadım ama adet gününe kadar test yapmaya devam edicem nasipse bakalım artık

Eklentiler

• Screenshot_2023-10-06-14-03-00-29_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.jpg
    30,8 KB · Görüntüleme: 37
Kuzum hamile kaldığın ayın lh testlerini buraya da atar mısın? Belki arkadaşa yardımcı olur.

Evet canım. Ben burdan arkadaşa yazdım testlerinin resmi hala duruyosa buraya atsın belki sana lazım olur.

Olur canım yazarım inşallah bende çok ağrılı olurum bu arada test yaptım bu sefer dünkünden koyu çıktı anlamadım ama adet gününe kadar test yapmaya devam edicem nasipse bakalım artık
siliklesmeye baslamis catlamis sen degerlendr canim bos gecirme bu gunlerini en son yaptigin mi bugun ki tarih koy cnm uzerlerine gun koy karistrrsin snra degerlendr

Canım bak bunlarda benim temmuz ve eylül ayının testleri. Yumurtlama tam pik değil hafif silik

Eklentiler

• IMG20231006141409.jpg
    62,3 KB · Görüntüleme: 44
  • IMG20231006141352.jpg
    59,4 KB · Görüntüleme: 35
Evet canım. Ben burdan arkadaşa yazdım testlerinin resmi hala duruyosa buraya atsın belki sana lazım olur.
ay sagol canim bnm allh razi olsun vallhi yazarsa gonderrse kayitliyim ben belkide yumi oldu anlayamadim suanki korkumda o rabbim yardm etsin 32 gun cok zr gecti cidden

İnşallah deneyeceğim canım çok teşekkür ederim
İlk ovülasyon denemense bu ay adet olana kadar yap. Hangi gün ovülasyon oluyo görürsün. Hem akıntın felan olduğunda diğer aylarda yumurtlama zamanın olmasına yakın anlarsın. Birde 2 gün önce yumurtlama olmayabilir dalgalanma olabilir iyice pik görene kadar devam. Koyu gördüklerinide değerlendir. Yaptıklarınıda buraya at yardımcı oluruz canım

ay sagol canim bnm allh razi olsun vallhi yazarsa gonderrse kayitliyim ben belkide yumi oldu anlayamadim suanki korkumda o rabbim yardm etsin 32 gun cok zr gecti cidden
Zaten o günün üzerinden 14-15 gün sonra regl olursan kesin o günlerdir. Bkalım ne olucak.

İlk değil ama belli olmuyor işte bu ay incir kürü yapmıştım oyüzden her gördüğümü değerlendirmem iyi olacak inşallah tamam canım Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…