- Konu Sahibi maviiderlerr
-
baktir canim heray hormonlar degisiyor iste insallh benmde duzelmistir reglimde agrili suan sogan kurude sifa verr insallh sonuclarini yaz olurmuPrılaktin sıkıntım yoktu çok şükür canım ama onada baktırmak lazım sende bir baktır bakayım inşallah hayırlı sonuçlar çıkar seninde benimde değerler yerlerdeydi
Olur canım yazarım inşallah bende çok ağrılı olurum bu arada test yaptım bu sefer dünkünden koyu çıktı anlamadım ama adet gününe kadar test yapmaya devam edicem nasipse bakalım artıkbaktir canim heray hormonlar degisiyor iste insallh benmde duzelmistir reglimde agrili suan sogan kurude sifa verr insallh sonuclarini yaz olurmu
Kuzum hamile kaldığın ayın lh testlerini buraya da atar mısın? Belki arkadaşa yardımcı olur.Her insanda kopkoyu çizgi çıkmayabiliyor benim çizgimde hafif silik gibiydi c çizgisi kadar koyu değildi ama şükür tuttuyani yumurtanın olgunlaşıp olgunlaşmamasıyla ilgili bir şey değil o zaten olgunlaşmayan yumurta döllenemiyor
Evet canım. Ben burdan arkadaşa yazdım testlerinin resmi hala duruyosa buraya atsın belki sana lazım olur.aaa cidden sasrdim ya canim allah razi olsun biliyrmusun ben 25eyluldeki ile 26 eylude notlarim var servikal mukus gormusum ve hep olmus ve 23 eylulde baslamis akintim devam etmis ama ben pik gormedigim icin olmadi sanip durdum belkide oldu kacirdim cnku cden biraz silik o zamanlarda bakalim onmzdeki ayda aynisi olursa hemen degerlendrcem bundan snra sagol vallhi cnm insallh rabbim mucizelerimizi gondersin
Canım teste devam et. Koyu gördüklerini değerlendir. Tekrar koyulaşabilir.Olur canım yazarım inşallah bende çok ağrılı olurum bu arada test yaptım bu sefer dünkünden koyu çıktı anlamadım ama adet gününe kadar test yapmaya devam edicem nasipse bakalım artık
siliklesmeye baslamis catlamis sen degerlendr canim bos gecirme bu gunlerini en son yaptigin mi bugun ki tarih koy cnm uzerlerine gun koy karistrrsin snra degerlendrOlur canım yazarım inşallah bende çok ağrılı olurum bu arada test yaptım bu sefer dünkünden koyu çıktı anlamadım ama adet gününe kadar test yapmaya devam edicem nasipse bakalım artık
Canım bak bunlarda benim temmuz ve eylül ayının testleri. Yumurtlama tam pik değil hafif silikbaktir canim heray hormonlar degisiyor iste insallh benmde duzelmistir reglimde agrili suan sogan kurude sifa verr insallh sonuclarini yaz olurmu
ay sagol canim bnm allh razi olsun vallhi yazarsa gonderrse kayitliyim ben belkide yumi oldu anlayamadim suanki korkumda o rabbim yardm etsin 32 gun cok zr gecti ciddenEvet canım. Ben burdan arkadaşa yazdım testlerinin resmi hala duruyosa buraya atsın belki sana lazım olur.
evet gordum demkki testler bazen yaniltici olabiliyor bu hangi marka suan ovu testi kullniyrmusunCanım bak bunlarda benim temmuz ve eylül ayının testleri. Yumurtlama tam pik değil hafif silik
İnşallah deneyeceğim canım çok teşekkür ederimCanım teste devam et. Koyu gördüklerini değerlendir. Tekrar koyulaşabilir.
İlk ovülasyon denemense bu ay adet olana kadar yap. Hangi gün ovülasyon oluyo görürsün. Hem akıntın felan olduğunda diğer aylarda yumurtlama zamanın olmasına yakın anlarsın. Birde 2 gün önce yumurtlama olmayabilir dalgalanma olabilir iyice pik görene kadar devam. Koyu gördüklerinide değerlendir. Yaptıklarınıda buraya at yardımcı oluruz canımİnşallah deneyeceğim canım çok teşekkür ederim
İnşallah değerlendireceğim canım hayırla sonuçlandırsın Rabbimmmsiliklesmeye baslamis catlamis sen degerlendr canim bos gecirme bu gunlerini en son yaptigin mi bugun ki tarih koy cnm uzerlerine gun koy karistrrsin snra degerlendr
Zaten o günün üzerinden 14-15 gün sonra regl olursan kesin o günlerdir. Bkalım ne olucak.ay sagol canim bnm allh razi olsun vallhi yazarsa gonderrse kayitliyim ben belkide yumi oldu anlayamadim suanki korkumda o rabbim yardm etsin 32 gun cok zr gecti cidden
İlk değil ama belli olmuyor işte bu ay incir kürü yapmıştım oyüzden her gördüğümü değerlendirmem iyi olacak inşallah tamam canım Allah razı olsunİlk ovülasyon denemense bu ay adet olana kadar yap. Hangi gün ovülasyon oluyo görürsün. Hem akıntın felan olduğunda diğer aylarda yumurtlama zamanın olmasına yakın anlarsın. Birde 2 gün önce yumurtlama olmayabilir dalgalanma olabilir iyice pik görene kadar devam. Koyu gördüklerinide değerlendir. Yaptıklarınıda buraya at yardımcı oluruz canım
Birgebeningünlüğü canım. Hep bu testleri kullandım. Her ay yumurtlama gördüm. Testlerden memnunum. Diğer ay bu testlerden alabilirsinevet gordum demkki testler bazen yaniltici olabiliyor bu hangi marka suan ovu testi kullniyrmusun
Rica ederim canım işi şansa bırakma. Değerlendirmekten zarar gelmez.İlk değil ama belli olmuyor işte bu ay incir kürü yapmıştım oyüzden her gördüğümü değerlendirmem iyi olacak inşallah tamam canım Allah razı olsun
Doğru söylüyorsun canım inşallah değerlendiririz hayırlısıylaRica ederim canım işi şansa bırakma. Değerlendirmekten zarar gelmez.
Malesef canım ovülasyon deniyorum. Sanırım bu ayda olmadı. Dün 14.günümdü test yaptım negatif. Bikaç güne regl olurum bekliyorum. Sonraki aya kaldı yineDoğru söylüyorsun canım inşallah değerlendiririz hayırlısıylasen hamile misin
Canım bence incir kürünü araştır mutlaka eşine de keçiboynuzu kürü yap içir herşey güzel olacak Allah'ın izniyleMalesef canım ovülasyon deniyorum. Sanırım bu ayda olmadı. Dün 14.günümdü test yaptım negatif. Bikaç güne regl olurum bekliyorum. Sonraki aya kaldı yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?