Ovulasyon testi

Ay bugünü değerlendiremicez kızlar hiç halim yok çok kırık gibiyim. Eki Görüntüle 3311392
Dün alttaki gibiydi bugün tamamen silindi. Bi kaybımız olur mu acaba üstteki iki günde de değerlendirdi
Bencede sorun olmaz. Pazar ve ptesi günleri değerlendirdiyseniz o bile yeterli olucaktır. Çünkü çatlamadan sonra yumurta 24 saat yaşıyo.

İnşallah, isteyen herkes en kısa zamanda güzel haberler alsın
Kız bende boğayım ne kadar ortak özelliklerimiz var
61'den yola çıkarak ben de Karadenizliyim Trabzon olmasa da

Rica ederim. Kadın dayanışması.Bizde 7 senedir kızıma kardeş istiyoruz ama nasib işte.
Ayyy sagol canimm bizim olsa olurdu 8 senedr benimde oğlum cok istiyor bakarsin mucize olur yavrularimiza rabbim hayrli gardaş gondersin insallh yuce mevlam isteyenlerede tattirsin kucaklarimiz boş kalmasin

Ayyy sagol canimm bizim olsa olurdu 8 senedr benimde oğlum cok istiyor bakarsin mucize olur yavrularimiza rabbim hayrli gardaş gondersin insallh yuce mevlam isteyenlerede tattirsin kucaklarimiz boş kalmasin
Amin inşaallah canım. Ben aslında 5 kez hamile kaldım ama hepsi olumsuz oldu. Düşük kimyasal ve 3 dış gebelik. Şimdi tekrar en son hamileliğimden sonra 3 sene olucak. Tek tüpüm tahliller eşiminde benimde temiz. Bekliyoruz. Hayırlısı.

Rabbim yeterki ol desin saglikli hamilelik gerceklesir insallh en yakin zamanda canim Ben hiç kalamadim ilkide tup bebek oldu hic unutmuyrum hic cift cizgiyi goremedigim icin hamile oldugumu bildigim halde gidip hcg kasetti yapmistim hala sakliyorum o cift cizgiyirabbim zorlastirmasin kolaylastirsin bizi bizden baska kimse anlamiyor rabbim umutlarimizi yesertsin mucizelerimiz gelsin

Arkadaşlar yumurtlama daha yok dımı

Eklentiler

• image.jpg
    63,9 KB · Görüntüleme: 44
Yımırtladın mı tatlı kıss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…