- 12 Temmuz 2022
- 24.959
- 3
- 89.392
- 528
- Konu Sahibi maviiderlerr
-
Ay ben ki boğa burcunun getirdiği bi libidoya sahibim yoruldum yavSpermler 2-3 gün içeride canlı kalıyormuş zaten bence sorun olmaz yarın değerlendirirsiniz
Bende üst üste değerlendirmeyi sevmiyorum mecbur bebiş içinAy ben ki boğa burcunun getirdiği bi libidoya sahibim yoruldum yavkalsın bugün madem
Rica ederim. Kadın dayanışması.BAkalim bekleyip gorcez sagol canim derdime ortak oldugun icin
Bencede sorun olmaz. Pazar ve ptesi günleri değerlendirdiyseniz o bile yeterli olucaktır. Çünkü çatlamadan sonra yumurta 24 saat yaşıyo.Ay bugünü değerlendiremicez kızlar hiç halim yok çok kırık gibiyim. Eki Görüntüle 3311392
Dün alttaki gibiydi bugün tamamen silindi. Bi kaybımız olur mu acaba üstteki iki günde de değerlendirdi
Değerlendirdik ya o zaman uyuyayım vallaBencede sorun olmaz. Pazar ve ptesi günleri değerlendirdiyseniz o bile yeterli olucaktır. Çünkü çatlamadan sonra yumurta 24 saat yaşıyo.
Kız bende boğayım ne kadar ortak özelliklerimiz varAy ben ki boğa burcunun getirdiği bi libidoya sahibim yoruldum yavkalsın bugün madem
Evet rahatca uyuyabilirsin. Sıra en sıkıcı ve dayanılmaz olan günlerin geçmesini beklemekte. İnşaallah gebeliktede çift çizgiyi görürsünüz. AMİNN. Bütün çift çizgi görmek isteyenlerde yakın zamanda görür inşaallah.Değerlendirdik ya o zaman uyuyayım valla
İnşallah, isteyen herkes en kısa zamanda güzel haberler alsınEvet rahatca uyuyabilirsin. Sıra en sıkıcı ve dayanılmaz olan günlerin geçmesini beklemekte. İnşaallah gebeliktede çift çizgiyi görürsünüz. AMİNN. Bütün çift çizgi görmek isteyenlerde yakın zamanda görür inşaallah.
61'den yola çıkarak ben de KaradenizliyimKız bende boğayım ne kadar ortak özelliklerimiz var
Ayyy sagol canimmRica ederim. Kadın dayanışması.Bizde 7 senedir kızıma kardeş istiyoruz ama nasib işte.
Amin inşaallah canım. Ben aslında 5 kez hamile kaldım ama hepsi olumsuz oldu. Düşük kimyasal ve 3 dış gebelik. Şimdi tekrar en son hamileliğimden sonra 3 sene olucak. Tek tüpüm tahliller eşiminde benimde temiz. Bekliyoruz. Hayırlısı.Ayyy sagol canimmbizim olsa olurdu 8 senedr benimde oğlum cok istiyor bakarsin mucize olur yavrularimiza rabbim hayrli gardaş gondersin insallh yuce mevlam isteyenlerede tattirsin kucaklarimiz boş kalmasin
Rabbim yeterki ol desin saglikli hamilelik gerceklesir insallh en yakin zamanda canim Ben hiç kalamadimAmin inşaallah canım. Ben aslında 5 kez hamile kaldım ama hepsi olumsuz oldu. Düşük kimyasal ve 3 dış gebelik. Şimdi tekrar en son hamileliğimden sonra 3 sene olucak. Tek tüpüm tahliller eşiminde benimde temiz. Bekliyoruz. Hayırlısı.
Kız aynı anda hamile olsak tamamdırİnşallah, isteyen herkes en kısa zamanda güzel haberler alsın
61'den yola çıkarak ben de KaradenizliyimTrabzon olmasa da
Çocukları da kertersek oldu bittiKız aynı anda hamile olsak tamamdır
Aramızda da 5 gün varmış bu arada doğum günündeKız aynı anda hamile olsak tamamdır
Başka yaptığın test var mı canım. Yani kaçıncı gün bugün?Arkadaşlar yumurtlama daha yok dımı
Hadi ya. Bazı Kadınlar adet peşine yumurtlama görebiliyor ama bi kaç gün daha yap tatlım. Ne olur ne olmaz es geçme bugünü deAdet bittiminin 2ıncı günü bugün
Yımırtladın mı tatlı kıssRabbim yeterki ol desin saglikli hamilelik gerceklesir insallh en yakin zamanda canim Ben hiç kalamadimilkide tup bebek oldu hic unutmuyrum hic cift cizgiyi goremedigim icin hamile oldugumu bildigim halde gidip hcg kasetti yapmistim hala sakliyorum o cift cizgiyirabbim zorlastirmasin kolaylastirsin bizi bizden baska kimse anlamiyor rabbim umutlarimizi yesertsin mucizelerimiz gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?