Ovulasyon testi

KAcinci gunun canim hergun ayni saatte yapman yeterli diyrlar sknti yapma ben 26.gundeyim hala pik yok yumi yok bekliyruz

12 bugün canım dün daha netti Eki Görüntüle 3309360
En azından çizgi belliydi yani şimdi fotoğrafta çıkmadı hiç, 2 saat sonra tekrar yapayım bakalım
AYni saatlerde yap canm daha erken senin demekki hergun 1tane yapsan yeterli diyrlar ayni satte insallh en yakin zamanda pik gorrsun ben 26.gun hala yok benm gibi olmaz insallh

Evet çok güzel bir pik gerçekten sağlıklı bu gece çatlaman olur canım bu günü kaçırma
Merhaba Nur hanımcım. Bu başlık altında testlerimi atmıştım. 14. Gün pik demiştiniz birgün öncesini değerlendirebilmiştik. Test yapmayı bırakmıştım. Bugün 21.günüm tekrar elimdeki miratech ovülasyonla test yapıyım dedim. Bu şekilde çıktı. Sizde tekrar mı yumurtlama olucak.

Eklentiler

• IMG20230929145451.jpg
    48,8 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG20230929145943.jpg
    22 KB · Görüntüleme: 46
Evet tekrar yumurtlama görünüyor canım , bazı aylar çift yumurtlama yaşarız. Adetinize daha var, yumurtlama zamanı tekrar testiniz varsa yarın da tekrarlayın

Ben de ilk kez ovulasyon deniyorum. Bugün 12de yaptığım test kafamı karıştırdı hatta, meğer tam pik olmuş kızlara soruyorum burdan bilgi alıyorum danışıyorum bende. Zaman zaman benimde aklıma takılıyordu. Acaba yumurtam yok mu, bu ay yumurtlama olmadı mı, çatlama geçti mi, devamlı sorular sorular parmak hesabı işin içinden çıkamıyorumdum. Dedim bu ovulasyon testi neyin nesi alıp kullanayım ne kaybederim ki. Daha rahat sakinim artık en azından ne oluyo görüyorum artık. Rabbim tamamınada erdirse inşallah. Dediğim gibi yumurtlama için bal değil sadece. Bal tarçın çörekotu karıştırıp adetin 2.günü başlayıp 12.günüe kadar yiyin. Yumurta büyütüyor. İnşallah regli olmazsın da hamilelik haberini alırsın inşallah.

En sondaki pik değil dimi? Pik olarak degerlendirsem tutma ihtimali var mı
Eki Görüntüle 3309381
Pik değil ama yumurtlama dönemine girmiş gibi vücudunuz. Testleri tekrarlayın 2/3 güne pik olabilir canım bugün pik değil ama değerlendir tabi ki sen pik dışında da 2/3 günde bir düzenli ilişki yaşamak lazım biraz da

Daha önceki aylara göre bana koyu geldi biraz sevindim umarım pik görürüm çok teşekkür ederim değerlendirecegim

Senin hep böyle miydi yani geç mi yumurtluyorsun, ilk defa mı denedin?
Vallahi bende ilk defa deniyrum canim doktr herseyime bakti sagliklisin dedi troid horminumda bozukluk var onuda ilacla duzelttik heray duzenim yok ama ben sandim buay yumi pik gorurrum smdi gormedikte dahda cok tedirgin oldum 26.gun bugun yok adet olana kdar devm etcem bakalim gorebilcekmiyim yoksa ben yumurtlayamiyrmuyum onu takip etcem kafama takildi cnku

Masallh tekrar yumi olmus darisi basima gormek

Vallhi ole canim benm benmde ilk ovü testim ama okdar cok test okudum gordumki izledim arastrdim ama sen masallh 12.gun gormussun ben pik goremedim ama silikte olsa bir dolu bir bos bazen 2bos bir dolu seklinde degerlendirdim bilemiyrumki suan misal sol tarafimda igne batmasi belimin agrisi ayagima vuruyr regli ile yumurtlama agrisi ayni diyrlar ovü testi cok rahat ama benm gibi uzayinca 26.gun düsun dahda panikledim belki bir umut beklemedeyim insallh canim guzel dualarda bulusalim insallh seninde hamile haberin gelir duyarim

Alttakini öğleden önce yaptım üstteki eski yaptığım saatte ve 2 saatlik sıvı almadan. Farka bakın

Evet canım laboquick'in 20'lisi. 0.21 gösterdi bugünü premom, en yüksek bugünü gösteriyor. Artacak inşallahEki Görüntüle 3309403
İnşallah yumurtlama olur ve güzel haberler alırsınız bende 30 lu olanlardan almıştım sanki sorun varmış gibi hissettiriyor bana neden öyle oluyorum bilmiyorum aksine herkeste memnun umarım faydasını görürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…