Ovulasyon testi

Eklentiler

• 20230929_173614.jpg
    111 KB · Görüntüleme: 44
  • 20230929_173551.jpg
    119,1 KB · Görüntüleme: 34
Şuan fena derece sol yumurtam agriyr belime vuruyr batma seklinde insallh yumurtlama belirtisidr amin

1 yıldır evliyim 6-7 aydır ovulasyon yapıyorum hiç gormedjm
DOktora gittinmi canm hormonlarina falan bakilidimi bu normal degil gibi 6 aydr ovü pik gormemen benm adetlerim duzensiz evet cnku troidim bozuk hirmonlarina falan baktirdin mi vallhi bende supheye dustum fsh lh hormonuna falan baktr cnm

DOktora gittinmi canm hormonlarina falan bakilidimi bu normal degil gibi 6 aydr ovü pik gormemen benm adetlerim duzensiz evet cnku troidim bozuk hirmonlarina falan baktirdin mi vallhi bende supheye dustum fsh lh hormonuna falan baktr cnm
Evet dün gittim doktora pkos var bende hormon testi istedi yaptırdım ben anlamıyorum hormon testinden doktor birşey de demedi hormanlar için

Geç yumurtlama mi var ? Adetin düzenli mi senin
Canim ben hala yumurta goremedim ki duzensiz benm reglim bazen 30 bazen 25 bazen 40 oluyrum doktr troidden kaynaklaniyor dedi ilac kullniyrum buay ilkdefa ovü testi yapayim dedim onuda goremedim yumurtyi gormezsem doktora gtcem tekrar olmazsa yumurtlama takibi yapsin doktr belkide yumurta catlamadan adet oluyruz bunu ogrenmemiz lazim

Yumurtlama olmadan hamile kalmamız çok zor umarım görürsün yumurtlama benim döngü de 40 gün bizim burdaki doktorlar çok ilgisiz maalesef

Evet dün gittim doktora pkos var bende hormon testi istedi yaptırdım ben anlamıyorum hormon testinden doktor birşey de demedi hormanlar için
Pcos olup cok hamile kalan var canm dvitamini ile demir folat b12 tsh prolaktin hormonuna baktir canim bunlar cok onmli yumurta icin ben dvitamin eksiklihi varmis onada ilac yazdi doktor

Pcos olup cok hamile kalan var canm dvitamini ile demir folat b12 tsh prolaktin hormonuna baktir canim bunlar cok onmli yumurta icin ben dvitamin eksiklihi varmis onada ilac yazdi doktor
Lh.6.45
TSH 3.89
Prolaktin 8.72
Fsh 4.73 (4 Nisan'da bakılmış )
Dün gittiğim doktor fsh istemedi

Yumurtlama olmadan hamile kalmamız çok zor umarım görürsün yumurtlama benim döngü de 40 gün bizim burdaki doktorlar çok ilgisiz maalesef
Bizim burdakilerde ole canm biz artik kendi doktorumuz olduk zaten 40gunse ozaman sen adetin bitimindemi basladin ovu testine 12.gunden itibaren mi bakiyrsun canim adetim bittikten hemn snra basladim bende belki erken gelir yumi gormem diye ama goremedik insallh bu ay gorurruz canim ama hala sol tarafta sanci var insallh yumi sancisidir yarin da ovü testi yapalim saat kacta ypiyrsun

Adet bittiminden hemen sonra yaptım negatif çıktı sonrasında 12. Günü yapmaya başladım gec yumurtlama olur düşüncesiyle ben öğleden sonra 14-16 arası yapıyorum bazen akşamlarında yapıyorum 22-23 arası

Lh.6.45
TSH 3.89
Prolaktin 8.72
Fsh 4.73 (4 Nisan'da bakılmış )
Dün gittiğim doktor fsh istemedi
Evet testlerin cok iyi canim ama sen dahileyeye randevu al d vitamine b12 demir ferritin folat degerlerine baktir tammi onlar yumurtanin kalitesinietkiliyrmus cnku hatta ben ek folik asite basladim ama gec basladim 3gundr falan ek vitamin aliyrum ilk 10günde çaksır suyu ictim ama daha etkisini goremedim yumi goremedikki
Canım ayni saatlerde yapiyrsun dimi sende sivi aliminada dikt ediyrsun dimj belli saatin yokmu yarin ben saatimi degistrsem acaba corba olduk goremedikxe daha cok stres olduk yarin insallh pik gorurruz yaa

Valla ovulasyon testi insanı çok strese sokuyor gerçekten hiç belirli saat koymadım o saat aralıkları ile yapıyorum inşallah pik görürüz ben soğan suyuda içiyorum ama onu soylememisim
Sağlık ocağına gitsem bakarlarmi B12 ye falan bende folik asit kullanıyorum dün gittigim doktor da ilaç yazdı bugün alicam ilaçları infolic combi ve duphaston

Saglik ocaginda ferritin demir tsh bkiyr sen s.ocagundaki doktruna deki dvitamini demir feritin bktrcam tsh yine bktr ne olur olmaz tahde gebelik icin en fazla 3 olmali diye biliyrum dahileyedende b12 dvitaminine folat baktik folatta folik asit bunlar yumurtlama icin onemli olan hormonlar youtubadada instagramdada birgebeningunlugü var o kadin hep solemis onlari iyi oku canim he birde belli bir saat koyman gerek canim ovü testini mesala ben 13.30da yapiyrum hep 24 saate bir ayni zaman dilimi girmek daha garanti herkes ole yapiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…