• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi

Aslinda sorun yaşamadım sabahları hiç çizgi çıkmaması dışında
Ha evet bende de öyle. Ben 7de uyanıp ilk idrarı yapıyorum geri uyuyorum (öyle saçma bi alışkanlık edindim :D) sonra 8'de geri uyanıp test yapıyordum. Ama düşününce mantıksız geldi vücuda herhangi bi sıvı girmiyor, e geceden kalan idrar da yapılmış oluyor zaten nerden geliyor bu diye. Belki ilk idrarın devamıdır gibi düşünüp öğlene çektim, bilemiyorum herhangi bi tıbbi dayanağım yok tabii ama öyle düşündüm nedense

Ha evet bende de öyle. Ben 7de uyanıp ilk idrarı yapıyorum geri uyuyorum (öyle saçma bi alışkanlık edindim :KK70:) sonra 8'de geri uyanıp test yapıyordum. Ama düşününce mantıksız geldi vücuda herhangi bi sıvı girmiyor, e geceden kalan idrar da yapılmış oluyor zaten nerden geliyor bu diye. Belki ilk idrarın devamıdır gibi düşünüp öğlene çektim, bilemiyorum herhangi bi tıbbi dayanağım yok tabii ama öyle düşündüm nedense
Yanlış hatırlamıyorsam 14-16 20-22 Lh'nin yüksek olduğu zamanlarmis tabii yanlışda hatırlıyor olabilirim benimde 16:00 dan sonrası silikte olsa pozitif gösteriyor bende o saatler arası yapmaya çalışıyorum

Yanlış hatırlamıyorsam 14-16 20-22 Lh'nin yüksek olduğu zamanlarmis tabii yanlışda hatırlıyor olabilirim benimde 16:00 dan sonrası silikte olsa pozitif gösteriyor bende o saatler arası yapmaya çalışıyorum
Ben de buradan bi arkadaş söyleyince baktım 11-15-17-22 diye yazmış aldığım satıcı en iyi saatleri. Ben de 15'e denk getirdim aynı şekilde 🫶🏿

Evet canım laboquick'in 20'lisi. 0.21 gösterdi bugünü premom, en yüksek bugünü gösteriyor. Artacak inşallahEki Görüntüle 3309403
Bu uygulama guzelmis sagol cnm bende indrdim bakayim birqz
İnşallah yumurtlama olur ve güzel haberler alırsınız 🤲 bende 30 lu olanlardan almıştım sanki sorun varmış gibi hissettiriyor bana neden öyle oluyorum bilmiyorum aksine herkeste memnun umarım faydasını görürüz
Ever dimi sanki ole hissiyatine donuyruz bende ole oldum ya ama yine aldim nir umut zaten bu ay olmazsa ovü testimi degistirip bir gebenin gunlugu testinden alicam
🤔acaba benim saatim 13.30da yapiyrum hergun saatimimi degistirsem 26.gun hala pik falan yok ama gorsem hergun ayni saatte pik olsada gormem lazim degilmis saatlerimmi yanlis acaba

Ever dimi sanki ole hissiyatine donuyruz bende ole oldum ya ama yine aldim nir umut zaten bu ay olmazsa ovü testimi degistirip bir gebenin gunlugu testinden alicam

🤔acaba benim saatim 13.30da yapiyrum hergun saatimimi degistirsem 26.gun hala pik falan yok ama gorsem hergun ayni saatte pik olsada gormem lazim degilmis saatlerimmi yanlis acaba
Başka özellikleri var mı hiç kurcuklamadım ama fotoğraf yükleyince bi değer veriyor çizgiye göre henüz sadece onu kullandım.

2 saatlik sıvıya vs dikkat ediyorsun dimi? O da çok etkiliyormuş onu da fark ettim bugün

Bir gebenin günlüğündeki ovulasyon testlerini ve setini bende kullandım o testte güzeldi ama çok pahalı olmuş şuan ovulasyonda saatlerde etkiliyor tabii dikkat etmek gerek

Başka özellikleri var mı hiç kurcuklamadım ama fotoğraf yükleyince bi değer veriyor çizgiye göre henüz sadece onu kullandım.

2 saatlik sıvıya vs dikkat ediyorsun dimi? O da çok etkiliyormuş onu da fark ettim bugün
Canim bu inglizce cok tedayli ben sana bir uggulama daha soleycem indrdin kizlar onu femometer uygulama lh cekip bakiyr ates kaytlayabiliyrsun guzel

Bir gebenin günlüğündeki ovulasyon testlerini ve setini bende kullandım o testte güzeldi ama çok pahalı olmuş şuan ovulasyonda saatlerde etkiliyor tabii dikkat etmek gerek
Bende laboquick kullaniyrum 20 tane ovu 2tane gebelik testi 232 tl azda degil cidden ama benim bu 1ayin icinde ikinci alisim 🙈 yumiyi goremedim diye mecbur tekrr almak zorunda kaldim birdahakine 30lu alcam 4tna hamilelik testim var elimde yumiyi goremedik ki test yapalim saatlerimi simdi degistirsem sikinti olurmuki sence

Bende laboquick kullaniyrum 20 tane ovu 2tane gebelik testi 232 tl azda degil cidden ama benim bu 1ayin icinde ikinci alisim 🙈 yumiyi goremedim diye mecbur tekrr almak zorunda kaldim birdahakine 30lu alcam 4tna hamilelik testim var elimde yumiyi goremedik ki test yapalim saatlerimi simdi degistirsem sikinti olurmuki sence
Yok canım sıkıntı olmaz. Yapacak birşey yok ucuz birşey kalmadı bende yumurtlama görmezsem tekrardan alicam adet olana kadar ben 30 lu olandan aldım 1 tane erken gebelik 2 tanede normal gebelik testi var icinde

Aa burda her şey varmış ya indirdim bu da güzel baya, çok sağ ol kuzucum
Rica ederim cnm bende bak buarada sivi alimini 2.5 saat onceden birakiyrum bende cok farkediyr evet
Yok canım sıkıntı olmaz. Yapacak birşey yok ucuz birşey kalmadı bende yumurtlama görmezsem tekrardan alicam adet olana kadar ben 30 lu olandan aldım 1 tane erken gebelik 2 tanede normal gebelik testi var icinde
Evet ya ucuz ne kaldiki 😔 bende bakayim 30lu birdaha nasip olmaz belki gebe kaliriz bakarsin senin kacinci gunun oldu buarada pik gorebildn mi

Canım birgebeningünlüğü ovülasyon testinin satışını trendyola da koymuş. Şuan 30 lh 2 gebelik 281 ₺ indirimde alabilirsin. Bende yeni sipariş verdim.

Rica ederim cnm bende bak buarada sivi alimini 2.5 saat onceden birakiyrum bende cok farkediyr evet

Evet ya ucuz ne kaldiki 😔 bende bakayim 30lu birdaha nasip olmaz belki gebe kaliriz bakarsin senin kacinci gunun oldu buarada pik gorebildn mi
Adetimin 17. Günü 1 haftadır yapıyorum ovulasyon soğan kürü de kullanıyorum ama daha nasip olmadı pik görmek
IMG_20230929_150323.jpg

Canım birgebeningünlüğü ovülasyon testinin satışını trendyola da koymuş. Şuan 30 lh 2 gebelik 281 ₺ indirimde alabilirsin. Bende yeni sipariş verdim.
Vallhi dün aldim ya bilseydim alirdim ondan ya kaset seklindeki olanlarmi yoksa oteki strip mi neydi omuydu bu fiyata

Back