Ovulasyon testi

Sana tavsiyem incir kürü yap. Bi kaba incirleri 4parça doğru üstünü geçecek kadar zeytin yağı dök. Bi gece beklet ertesi gün sabah aç karna ye. Gün içinde de yiyebilirsin. Hiç bi zararı yok. En az 1ay dene bunu.Kapta incirler azaldıkça yenisi ekle içine. Gör bak yumurtan da olcak, çatlamada olcak, adetlerin de düzene girecek. Yapıp yapmamak sana kalmış. İnternetten oku araştır dene.

Canım incir prolaktin hormonunu sut hormonunu yukseltiyor troid icin de iyi degil yani ben incir kuru yapamamki malesef onerin icin sagol canim niye bole oldu anlamadimki insallh gruptaki kizlarda gorrde bakar 25.gunde yunurtlamazmi insan hic adet olcakmis gibide degilim

Rica ederim Rabbim şifanı versin inşallah. Başka sana iyi gelecek şeyler araştır. Troid için dere otunu yemeklerden yarım saat önce tüketenler var. Onu bi dene. Yeter ki pes etme. Mücadele et.

Rica ederim Rabbim şifanı versin inşallah. Başka sana iyi gelecek şeyler araştır. Troid için dere otunu yemeklerden yarım saat önce tüketenler var. Onu bi dene. Yeter ki pes etme. Mücadele et.
Vallhi canim pes etmemeye calisiyrum ilacimi herseyimi duzenledim hersey normal 25gun nedr hala yumurtlama olmazmi ovü testi deniyim dedim ilk defa onuda gormek nasip olmadi troidim benim ilk gebeligimdede bozuktu dusuk tehlikesi yapiyor iste adetlerimde duzensiz kistimde var yumurta kistiymis catlayamis kalmis adetle sokulur gider o dedi doktor ama kafamda kaldi acaba ben hicmi yumurtlayamiyrumda bole oldu diye rabbim isteyen herkese nasip etsin nediyim yeni test aldim devm etsem gorurmuyum onuda bilmiyrum kafam corba oldu sagol cnm destk verdigin icin

Doktora göründün mü pko falan var mı

23-24 de hafif bi koyuluk var ama tabi çok net bi koyuluk gibi gelmedi bana canım. Her ay yumurtlama olmuyor diye biliyorum canım. Yılda ortalama 11-12 defa adet görüyorsa ki bu düzenli kişiler için 6 defa yumurtlama oluyormuş öyle okumuştum. Yani canını hiç sıkma. Adete 2gün kala da gerçekleşebiliyor. Her kadının yapısı hormonları farklı.

Doktora göründün mü pko falan var mı
Doktora gittim canım herseyin gayet iyi dedi adetlerim duznsiz dedim butun adetlyken hormonlarima bakti lh fsh prolaktin tsh ne gerekse sadece kist gordum oda yumurta kisti dedi hatta usg dobler bile cektik adet dongusuyle gidecek dedi bana ne pko nede baska birseyin var demedi her ay duzensiz bazen 25 bazen 30 en son 30gun adet oldum bugun 25.gun yumurta pik ovüde yok elimdeki testlerde bitti teste devam edip girmeye calissam mi diye dusnuyrum biryandan birakayim onumzdeki ay tekrar bakayim diyrum kafam cok karisti

22 sini degerlendrdik canim o donem akintimda vardi bugun siliklesti ovü testi yarin birdaha bakicam baktim silik birakayim mi sence? koyulasmaya basliyr snra siliklesiyr gibi anlamadim hic kip kirmizi olmadi benm testlerim hepsi silik bazisi bir tık koyu belkide bu ay yumurta yok sagol cnm benm destek verdigin icin rqbbim isteyen herkese nasip etsin

Merhaba benimkine de bakar mısınız dün başladım ilk defa sat 11 eylül bat 11_12 ekim bugün akıntı ve kasık ağrım vardı

Eklentiler

• IMG_20230928_203418.jpg
    52,1 KB · Görüntüleme: 46
Bu ayı bırak , gelecek ay tekrar dene. Markasını değiştir başka test kullan canım. Hemen umutsuz olma

Ne demek canım benim bence de başka marka dene. Bu ay yakındı adetin di mi. Bırak stres yapma hiç. Sana göre belki ben daha umutsuz vakayım umudunu yitirme

Ne demek canım benim bence de başka marka dene. Bu ay yakındı adetin di mi. Bırak stres yapma hiç. Sana göre belki ben daha umutsuz vakayım umudunu yitirme
Gecen ay 30unda oldum bu ay ne zaman olcam hic bilmiyrum neden ole dedin canim daha umutsuz vakayim diye birbirimizden baska kim anlayacka ki bizi umut herdaim var

Gecen ay 30unda oldum bu ay ne zaman olcam hic bilmiyrum neden ole dedin canim daha umutsuz vakayim diye birbirimizden baska kim anlayacka ki bizi umut herdaim var
2düşük geçmişim var. Hafif pko ve yine hafif kan pıhtılaşmamam var. SAbahtan beri ağlıyorum nedeni yok. Eşim işten geldi oturdum yarım saat de ona ağladım

2düşük geçmişim var. Hafif pko ve yine hafif kan pıhtılaşmamam var. SAbahtan beri ağlıyorum nedeni yok. Eşim işten geldi oturdum yarım saat de ona ağladım
Canımmmm benimde ilk bebegim tüp bebek ikinciyi oglum istyr drvamli kardes diyor yanlizim diyor çok uzuluyrum esimde sprm sorunu var belki bir mucize olur diye icmedigimiz yemedihimiz sey kalmadi yas oldu 35 troid zaten basli basina bak bende senin gibi skntili donemdeyiz senin pcolar cok var hamile kalan pihtilasma ilacla seyretilebiliyr caresi var sen muyan oldunmu troidlerin falan iyi dimi troidde dusukluge sebep oluyor benimde o yuzden dusuyordu rabbim merhamet etsin bize kac yillik evlisiniz okdar cok doktra gttimki belki burda bilmedihimoz seyleri birbirimize merhem oluruz rabbim olmayan dua eden kim varsa versin seni cok iyi anliyrum her cocuk sesi duydugumda hala daha icim acir yasayan biliyr bunlari dilerim rabbimden en yakin zamanda mucizen senin olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…