Ovulasyon testi

Yaptırdım canım hormon tahlili geçen sene vermiştim bi sıkıntı yoktu. PKK dışında. Yine geçen sene smear testi verdim temiz. Geçen ay genetik test verdim o da temiz. Eşim sperm testi verdi sıkıntı yok. Hsg çektirdim iyi. Tiroid veya şeker çıkmadı canım. Vitamin, coraspin ve folik asit kullanıyorum şu an. Mart ayında düşük yaşadım bu ay ilk deniyoruz. Yaş 33 canım. Dediğim gibi 2 düşük var. Görümcemin ve ablamın bebeğini sevemiyorum ve en basitinden fotoğraflarına bakamaz hale geldim.

Hersey normal ovü testide kullniyrsun dimi yumurtan sagliklimi catliyr diye bir hormona bakiliyrdu bir gebenin günlügü var instagramda o cok guzel yinlendrme yapiyr yazilari oku canim ben seni anliyrum tvde reklam gorsem agliyrdum bebek icimizdeki en buyuk aci haline geliyr rabbim tez zqmanda seninde yuzune gulsun 1tane bile yeter insallh sende muzcizene kavusursun inanki ben her cocuguma baktigimda hep diyrum rabbim isteyenleredr nasip et diye cnku cok zor sahip olduk ona ne gozyasim kalmisti ne duam bitmistikki maddi manevi coktuk mucizemiz olmustu ama smdi ayni seyleri yasamak cok agir geliyr herkes patir patir gebe biz neden bole ugrasiyruz diye bazen sitem ediyrum ama sınavimiz bu sinavimizin icinden basariyla cikacagiz ben inaniyrum sende inan mucizeler bizimle olsun

Evet canım test yapıyorum bir gebenin günlüğünden aldım Ebru ablaya da yazdım çatlamış bu ay dedi. Heyet nasip çok teşekkür ederim canım benim. Sen de üzme canını 2.ciyi rabbim hayırlı bi zamanda kucağına verecek inanıyorum. Buraya ben gebeyim değerim şu iyi mi diye yazacaksın bak biz de ona göre konuşacağız o zaman

Bu ne şimdi.Ben t silikleşicek diye beklerken tam tersi oldu c silikleşti tekrar yapayım.
Yanlış hatırlamıyorsam Çarşamba 27simi atmıştın en son canım.kaçıncı günün bugün. Çok güzel bi pik görünüyor.

Yaaa yerim seni aminnn insallh rabbim kucagimizi bos birakmasin isteyen herkese nasip etsin bugunde yapcam ovü testi 26.gün belki geç yumurtluyrumdr adet olana kadar devm etcem insallh gorurrum

Bu ne şimdi.Ben t silikleşicek diye beklerken tam tersi oldu c silikleşti tekrar yapayım.
Maşallahh tam pik iste buuu ben daha goremedim 26.gündeyim cok iyi degerlendr bugunu ve 3gunu yarin tekrar ovu yap eger siliklesmisse yumurtan catlamistir ama sen bugunu degerlendrrsen sprmler yumurtayi bekledihi anda gidecek yumurtaya yarinida degerlendr esinle havuc ye catlamasi icin tutunmasibicinde avakado ye cok iyi darisi benim ovü testime

Yaaa yerim seni aminnn insallh rabbim kucagimizi bos birakmasin isteyen herkese nasip etsin bugunde yapcam ovü testi 26.gün belki geç yumurtluyrumdr adet olana kadar devm etcem insallh gorurrum
Yap canım ne kaybedersin testin varsa devam et amaaan Benim son 1 ovülasyon testim kaldı

Rabbim size de isteyen herkese de nasip etsin inşallah. Önemli olan sonuç almak. Tamamına erdirsin Allah ım inşallah. Bol bol incir kürü yiyorum. Dün değerlendirdik bugüne nasip olmadı. Testi yapmaya devam etcem. Hayırlı güzel haberlerle inşallah.

Yap canım ne kaybedersin testin varsa devam et amaaan Benim son 1 ovülasyon testim kaldı
Yaptım canım yok malesef silik 26.gün ebru hanimin videosunu izledigimde yumurtlama girene kadar devm edin pes etmeyin dedi ama hala yok siliklerin bir manasi yok birgun hafif silik birgun hafif koyi olabilir diyr t cizgisi kipkirmizi olcak diyr ama ben hic goremedim elimde yeni test aldim 20li yine birde ilkdefa baslamistim bana yetmedi bile neyse umudumuzu kaybetmeyelim dimi belki gec yumurtlayacagim bu ay bakip gorcez mucizeler bizimle olsun senin kacinci gunun bat nezaman ?

Eklentiler

• 20230929_133556.jpg
    67,2 KB · Görüntüleme: 45
Amin canim amin incir ben tuketemiyrum prolaktin hormonun yukseltir hemde tsh hormonu skntili diye neguzel hadi bakalim iyi degerlendr darisi banada pik gormeyi nasip etsin

Umudunu kaybetme canım inşallah son gün de olsa görürsün yaaa Benim 35-40 arası döngüm. Bugün 36.günüm

Amin canim amin incir ben tuketemiyrum prolaktin hormonun yukseltir hemde tsh hormonu skntili diye neguzel hadi bakalim iyi degerlendr darisi banada pik gormeyi nasip etsin
Bal tarçın çörekotu kürünü tüketebiliyorsanız o da işe yarıyo. Herşey hepimizin gönlünce olsun inşallah.

Umudunu kaybetme canım inşallah son gün de olsa görürsün yaaa Benim 35-40 arası döngüm. Bugün 36.günüm
İnsallh canim benim sen gordun mu pik ovü testinle seninde benm gibi gec oluyr demekki peki bazen erken adet oldugunda oldumu?

Bal tarçın çörekotu kürünü tüketebiliyorsanız o da işe yarıyo. Herşey hepimizin gönlünce olsun inşallah.
Bal deniycem ama ben vitaminde iciyrum folik faln anlamadik bu ay her ay farkli dongu iste ovü testleride az pahali degil ama ilk defa kullniyrum ya acaba ben bu zamana kadar yumurtlmadanmi regli oluyrum korkusu sardi hormonlarimin hepsi iyi iken anlamadik bakalim normalde 1 ekimde regli gorunuyr uygulamada ama ben regli olcakmis gibi hissetmiyrum batmalar agrilar devmli akinti hali hakkimizda hayrlisi olsun takipteyim yazin kizlar

İnsallh canim benim sen gordun mu pik ovü testinle seninde benm gibi gec oluyr demekki peki bazen erken adet oldugunda oldumu?
İşte en erken 34 ü gördüm 2 ay önce canım. Bu ayki testlerim nur hanımcığım ve diğer arkadaşlar piki gördü. Bir gebenin günlüğü sayfasına da yazdım Ebru abla çatlamış dedi bakalım hayırlısı

Eklentiler

• 60017B13-7770-4683-A7AA-4DC2F34C0639.jpeg
    126,2 KB · Görüntüleme: 50
Ay ne güzel hiç yakınlaştırmadan bile çizgileriniz görünüyor ya, ben yine silikleştim
Biraz erken ve tam sıvıya dikkat etmeden yaptım 2 saat sonra yine yapıcam, üzüldüm

Evettt 25 ve 26.gun pik gorunmus super 27.gun catlamis umarim bu gunleri iyibdegerlendrmissindr canim vallhi benmde gec gelicek demmki bak senin 25 26 gun gormussun benim 26.gunum hala yok belki bende 1 kac gune pik gorurrum 20 eylulde catlamis ustunden 9 gun gecmis 4 ekim beklenen a.tarihi olur dimi muhtemelen varsa yarin catlamadan snra 10.gun 12.gun ile 17.gun hcg belli olur ay hadi insallh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…