• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi

☺️ inşallah gebelik vardır ama bunun koyulaşması yumurtlama anlamına gelir adete son gün bile yumurtlayabiliriz bu olağandır ayda iki kere yumurtlama da mümkündür. Kaç gün var adetinize
Adetim düzensiz. Her ay bir kaç gün erken yada geç olabiliyo. Yumurtlama günümden itibaren 4.günüm. Sanırım 12 gün felan var.

IMG_20230926_150942.jpg

Ben yumurtlamicam herhalde :D

Benim bugün yumurtlama günüm adetten sonra ki 4. Gün yumurtluyorum beyaz akıntım sabah geldi ama benim rutin hep aynı oluyor bide 12 gün kala yumurtluyorum
Benim korkumun sebebi doğum kontrol hapı ya. Kendi doktorum 2-6 ay dedi, bazı doktorlar bırakılan ay yumurtlamaya başlanır diyor internette. O yüzden böyle görünce acaba mı diyorum. Takvime göre bugün benim de yükseliyor yumurtlamam ama yükselmiyor demek, tam yumurtlama 1'inde görünüyor

Benim korkumun sebebi doğum kontrol hapı ya. Kendi doktorum 2-6 ay dedi, bazı doktorlar bırakılan ay yumurtlamaya başlanır diyor internette. O yüzden böyle görünce acaba mı diyorum. Takvime göre bugün benim de yükseliyor yumurtlamam ama yükselmiyor demek, tam yumurtlama 1'inde görünüyor
Sen bir kaç gün daha yap bakalım ne olacak

20 tane almıştım, 5 gündür kullanıyorum. 1-2 gün atlasam mı acaba yoksa aralıksız devam mı edeyim? Şu siliklikten bi anda koyuluğa çıkmaz gibi sanki Eki Görüntüle 3307776
Adet bitiminden itibaren 5gündür yapıyorsan daha çok erken bence. Yani yapmaya devam et derim canım. Döngü süren ne? Benim 34-40 arası değişiyor 20.günden sonra oluyor yumurtlama bu sabah da dahil her gün yaptım valla😁 adetim de yaklaştı ama son 3 testim kaldı yapsam mı kalsa mı bilemedim 😁

Adet bitiminden itibaren 5gündür yapıyorsan daha çok erken bence. Yani yapmaya devam et derim canım. Döngü süren ne? Benim 34-40 arası değişiyor 20.günden sonra oluyor yumurtlama bu sabah da dahil her gün yaptım valla😁 adetim de yaklaştı ama son 3 testim kaldı yapsam mı kalsa mı bilemedim 😁
Evet erken ya ben 2 senedir yumurtlamadığım için belki çat diye yumurtlarım diye başladım :D 28 gün benimki haptan sonra değişiklik olur mu bilmem, düzenliydi genelde. Ara vereyim mi peki sence? Takvim 1'ini gösteriyor yumurtlama için

Evet erken ya ben 2 senedir yumurtlamadığım için belki çat diye yumurtlarım diye başladım :KK70: 28 gün benimki haptan sonra değişiklik olur mu bilmem, düzenliydi genelde. Ara vereyim mi peki sence? Takvim 1'ini gösteriyor yumurtlama için
Bence de nur hanımın dediği gibi 1-2 gün bekle. Takvim uygulamasını hiç denemedim canım doğru gösteriyor mu o bilmem yani 🤷🏻‍♀️

Bence de nur hanımın dediği gibi 1-2 gün bekle. Takvim uygulamasını hiç denemedim canım doğru gösteriyor mu o bilmem yani 🤷🏻‍♀️
Herkese aynı gösterdiği için sanmıyorum ya, klasik reglden 14 gün sonrayı gösteriyor işte :/ yarın yapmayayım bari Perşembe devam ederim

Doğum kontrol hapını ne için kullandın canım ? Adet düzensizliği için mi ?

Back