- Konu Sahibi maviiderlerr
-
Adetim düzensiz. Her ay bir kaç gün erken yada geç olabiliyo. Yumurtlama günümden itibaren 4.günüm. Sanırım 12 gün felan var.inşallah gebelik vardır ama bunun koyulaşması yumurtlama anlamına gelir adete son gün bile yumurtlayabiliriz bu olağandır ayda iki kere yumurtlama da mümkündür. Kaç gün var adetinize
Yaa öyle mi dersiniz. Test yapmayı bırakmadım. Yapmaya devam ediyorum.bunların hiç biri koyu değil. T çizgisi C den koyu olması gerekiyor bu testlerde hepsi silik
Sanki bana da silik gibi geldi yani sağa yumurtlama olmamış benceMerhaba. Bugün 17. günüm 14ü pik demiştiniz. Tekrar koyulaşmaya başladı. Yine mi yumurtlama olucak. Silikleşmesi gerekmiyo mu?
Testimde 2 tane kaldı. En iyisi trkrar sipariş verim. Yapmaya devam ediyim.Sanki bana da silik gibi geldi yani sağa yumurtlama olmamış bence
Devam et. Adetine kaç gün kaldı?
Bat ımız aynı değil mi sizinle
Çok var daha ya ben öyle çizgi bile görmeyince sıkıldım sadece :)Devam et. Adetine kaç gün kaldı?
Aynı evet, daha çok var biliyorumBat ımız aynı değil mi sizinle
O zaman yapmaya devamÇok var daha ya ben öyle çizgi bile görmeyince sıkıldım sadece :)
Aynı evet, daha çok var biliyorum
Benim bugün yumurtlama günüm adetten sonra ki 4. Gün yumurtluyorum beyaz akıntım sabah geldi ama benim rutin hep aynı oluyor bide 12 gün kala yumurtluyorumÇok var daha ya ben öyle çizgi bile görmeyince sıkıldım sadece :)
Aynı evet, daha çok var biliyorum
Benim korkumun sebebi doğum kontrol hapı ya. Kendi doktorum 2-6 ay dedi, bazı doktorlar bırakılan ay yumurtlamaya başlanır diyor internette. O yüzden böyle görünce acaba mı diyorum. Takvime göre bugün benim de yükseliyor yumurtlamam ama yükselmiyor demek, tam yumurtlama 1'inde görünüyorBenim bugün yumurtlama günüm adetten sonra ki 4. Gün yumurtluyorum beyaz akıntım sabah geldi ama benim rutin hep aynı oluyor bide 12 gün kala yumurtluyorum
Sen bir kaç gün daha yap bakalım ne olacakBenim korkumun sebebi doğum kontrol hapı ya. Kendi doktorum 2-6 ay dedi, bazı doktorlar bırakılan ay yumurtlamaya başlanır diyor internette. O yüzden böyle görünce acaba mı diyorum. Takvime göre bugün benim de yükseliyor yumurtlamam ama yükselmiyor demek, tam yumurtlama 1'inde görünüyor
20 tane almıştım, 5 gündür kullanıyorum. 1-2 gün atlasam mı acaba yoksa aralıksız devam mı edeyim? Şu siliklikten bi anda koyuluğa çıkmaz gibi sankiSen bir kaç gün daha yap bakalım ne olacak
Adet bitiminden itibaren 5gündür yapıyorsan daha çok erken bence. Yani yapmaya devam et derim canım. Döngü süren ne? Benim 34-40 arası değişiyor 20.günden sonra oluyor yumurtlama bu sabah da dahil her gün yaptım valla20 tane almıştım, 5 gündür kullanıyorum. 1-2 gün atlasam mı acaba yoksa aralıksız devam mı edeyim? Şu siliklikten bi anda koyuluğa çıkmaz gibi sanki Eki Görüntüle 3307776
Evet erken ya ben 2 senedir yumurtlamadığım için belki çat diye yumurtlarım diye başladımAdet bitiminden itibaren 5gündür yapıyorsan daha çok erken bence. Yani yapmaya devam et derim canım. Döngü süren ne? Benim 34-40 arası değişiyor 20.günden sonra oluyor yumurtlama bu sabah da dahil her gün yaptım vallaadetim de yaklaştı ama son 3 testim kaldı yapsam mı kalsa mı bilemedim
Bence de istersen perşembe ye kadar bekle20 tane almıştım, 5 gündür kullanıyorum. 1-2 gün atlasam mı acaba yoksa aralıksız devam mı edeyim? Şu siliklikten bi anda koyuluğa çıkmaz gibi sanki Eki Görüntüle 3307776
Öyle yapayımBence de istersen perşembe ye kadar bekle
Bence de nur hanımın dediği gibi 1-2 gün bekle. Takvim uygulamasını hiç denemedim canım doğru gösteriyor mu o bilmem yaniEvet erken ya ben 2 senedir yumurtlamadığım için belki çat diye yumurtlarım diye başladım28 gün benimki haptan sonra değişiklik olur mu bilmem, düzenliydi genelde. Ara vereyim mi peki sence? Takvim 1'ini gösteriyor yumurtlama için
Herkese aynı gösterdiği için sanmıyorum ya, klasik reglden 14 gün sonrayı gösteriyor işte :/ yarın yapmayayım bari Perşembe devam ederimBence de nur hanımın dediği gibi 1-2 gün bekle. Takvim uygulamasını hiç denemedim canım doğru gösteriyor mu o bilmem yani
Doğum kontrol hapını ne için kullandın canım ? Adet düzensizliği için mi ?Benim korkumun sebebi doğum kontrol hapı ya. Kendi doktorum 2-6 ay dedi, bazı doktorlar bırakılan ay yumurtlamaya başlanır diyor internette. O yüzden böyle görünce acaba mı diyorum. Takvime göre bugün benim de yükseliyor yumurtlamam ama yükselmiyor demek, tam yumurtlama 1'inde görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?