Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım nasılsın gebelik nasıl gidiyorAmiin canımm Allah senden de razı olsun
Maşallah direk içimden kız geçti ☺❤ duanı eksik etme banaİyi canım çok şükür büyüyor 10+4 olduk cinsiyeti bekliyorum şimdi sen ne hissediyorsun kız mı erkek mi
Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına vermeyi nasip etsin inşallah bende bu ay maydanoz süt buharını denedim inşallah olur olmazsa tekrar aşılama yapacağım Allah'ın izniyle ❤Yaa ne güzel geçti içindentabiki her zaman duamdasın
Aminn Allah razı olsun aaa hadi inşallah her şey gönlünce olsun canımRabbim sağlıkla sıhhatle kucağına vermeyi nasip etsin inşallah bende bu ay maydanoz süt buharını denedim inşallah olur olmazsa tekrar aşılama yapacağım Allah'ın izniyle ❤
Amin inşallah canım ❤Aminn Allah razı olsun aaa hadi inşallah her şey gönlünce olsun canım
Canım nasılsın napıyosunAminn Allah razı olsun aaa hadi inşallah her şey gönlünce olsun canım
Canım napıyosun nasılsınEvet ya karnımdan baktı, henüz göremiyorum dedi. Alttan muayeneyi de ben istemiyorum
İyiyim canım çok şükür çalışıyor musun okulda yoksaİyiyimm canım benimm okulla uğraşıyorum sen nasılsın bakalım
Sen ne yapıyorsun canım, nasıl gidiyorİyiyim canım çok şükür çalışıyor musun okulda yoksa
Maşallah canım bebiş belli. Oldu muEvet canım din kültürü öğretmeniyim ben