İyiyim çok şükür bende aşılama yapacağım bekliyorumSen ne yapıyorsun canım, nasıl gidiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiyim çok şükür bende aşılama yapacağım bekliyorumSen ne yapıyorsun canım, nasıl gidiyor
Ne kadar zaman oldu denemeye başlayalı ?İyiyim çok şükür bende aşılama yapacağım bekliyorum
Daha başlamadım canım Allah'ın izniyle bu ay yapacağımNe kadar zaman oldu denemeye başlayalı ?
Maşallah kazasız belasız kucağınıza almak nasip olsun ❤ denedim ama olmadı adet oldumEvettt bebiş erkekmiş sen naptın canımm en son maydanoz süt buharını deniyordun
Amin inşallah canım Allâh razı olsun sende Allah'ın izniyle kazasız belasız kucağına almak nasip etsin ❤Amin amin Rabbim sana da nasip etsin canım inşallah aşılama iyi gelir yüzün güler dua edicem senin için
Evet ya çok güzel denk gelmiş, ikimiz de bu konu altında öğrendik hamile olduğumuzu çok şükürAaaa çok sevindimm ne güzel denk gelmiş böylebide meslektaşız demek
Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah, benim de bir arkadaşım var hayır otu denedi bu ay yumurtlama çizgisi baya koyuydu. Onu denedin miMaşallah kazasız belasız kucağınıza almak nasip olsun ❤ denedim ama olmadı adet oldum
Amin inşallah canım evet canım onu da denedim o olmadı 3 aydir da clife kullanıyorum yine olmadı aşılama yapacağım artıkRabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah, benim de bir arkadaşım var hayır otu denedi bu ay yumurtlama çizgisi baya koyuydu. Onu denedin mi
İnşallah hayırlısı olsun, bize de haber et sonuçları olur muAmin inşallah canım evet canım onu da denedim o olmadı 3 aydir da clife kullanıyorum yine olmadı aşılama yapacağım artık
Olur canım haber vereceğim duânızı eksik etmeyinn ❤İnşallah hayırlısı olsun, bize de haber et sonuçları olur mu
Merhaba canım nasılsın? Bugün kontrol amaçlı hastaneye gittim doktor beta istedi ilk defa beta hcg <3 çıktı adetime 6 gün sence yükselir mi ya çok heyacanlandım yaAmin amin Rabbim sana da nasip etsin canım inşallah aşılama iyi gelir yüzün güler dua edicem senin için
Merhaba canım nasılsın? Bugün kontrol amaçlı hastaneye gittim doktor beta istedi ilk defa beta hcg <3 çıktı adetime 6 gün sence yükselir mi ya çok heyacanlandım ya adette kadar nasıl bekleyeceğim bilmiyorumİnşallah hayırlısı olsun, bize de haber et sonuçları olur mu
İyiyimm canım sen nasılsın aaa adetiine bir hafta varken betası 2 çıkan sonradan da yükselen kişileri okumuştuminşallah seninki de yükselirMerhaba canım nasılsın? Bugün kontrol amaçlı hastaneye gittim doktor beta istedi ilk defa beta hcg <3 çıktı adetime 6 gün sence yükselir mi ya çok heyacanlandım ya
İyiyim çok şükür, inşallah canım ama yanında küçüktür işareti var yükselir mi bilmiyorumİyiyimm canım sen nasılsın aaa adetiine bir hafta varken betası 2 çıkan sonradan da yükselen kişileri okumuştuminşallah seninki de yükselir