Bende heyecanlandım Allah'ın izniyle yükselir inşallah duanı eksik etmeYaa inşallah yükselsin bi heyecanlandım daha da 6 günün varmış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende heyecanlandım Allah'ın izniyle yükselir inşallah duanı eksik etmeYaa inşallah yükselsin bi heyecanlandım daha da 6 günün varmış
Amin inşallah canım haber veririmHep duamdasınn canımm inşallah güzel haberler alırsın
İstersen adetine 2 ya da 4 gün kala tekrar ver eğer yükseliyorsa inşallah güzel haberler alırızMerhaba canım nasılsın? Bugün kontrol amaçlı hastaneye gittim doktor beta istedi ilk defa beta hcg <3 çıktı adetime 6 gün sence yükselir mi ya çok heyacanlandım ya adette kadar nasıl bekleyeceğim bilmiyorum
İnşallah canım bugün dayanamadım gebelik testi yaptım böyle varmış yokmuş gibi çizgi çelişiyor gözüme yada öyle görüyorum bilmiyorum p.tesi adet günüm bekleyeceğim çarşamba gidip testi yenilerim artık duanı eksik etme pozitif göreyim ❤İstersen adetine 2 ya da 4 gün kala tekrar ver eğer yükseliyorsa inşallah güzel haberler alırız
Yaa hadi inşallah rabbim yüzünü güldürsün Pazartesiye kadar sabret, yine dayanamazsan o gün yaparsın testİnşallah canım bugün dayanamadım gebelik testi yaptım böyle varmış yokmuş gibi çizgi çelişiyor gözüme yada öyle görüyorum bilmiyorum p.tesi adet günüm bekleyeceğim çarşamba gidip testi yenilerim artık duanı eksik etme pozitif göreyim ❤
Yükseliyor gibi geldi bana da canımm ya inşallah sağlıkla artarKızlar bugün dayanamadım kan testi verdim 10 Ekim'de beta hCG <3 çıkmıştı şimdi sonucum çıktı 3,31 çıktı yükselme olmuş değil mi adetime 4 gün var ❤
İnşallah canım ya salı günü tekrar kan testi vereyim değil mi ❤Yükseliyor gibi geldi bana da canımm ya inşallah sağlıkla artar
İnşallah ya p.tesi adettim ama salı günü vereceğim ❤yükselir değil mi allahın izniyleAynen adet günü tekrar ver bakalım inşallah güzel sonuçlar alırsın ya
Amin amin inşallah canım ❤İnşallah İnşallah yükseliir canımmm Allah nasip etsin
Evet canımmm inşallah olmuştur bak benimde testlerim böyleydikullanıcı adın değişmiş yaa bir an tanıyamadım kimdi bu acaba diyorumKızlar adetime 2 gün var testim böyle çıktı yükselme olmuştur değil mi böyle koyu çıktıysa eğer
Maşallah sizinde erken belirmiş benim belirmiş değil mi adettim p.tesi bide ne zaman kan testi verdiniz acabaEvet canımmm inşallah olmuştur bak benimde testlerim böyleydikullanıcı adın değişmiş yaa bir an tanıyamadım kimdi bu acaba diyorum
Evet benim çizgime benziyorben adete 1 gün kala o gördüğün testi yaptımm ertesi gün adet günümde de kan verdim 202 çıktı değerMaşallah sizinde erken belirmiş benim belirmiş değil mi adettim p.tesi bide ne zaman kan testi verdiniz acaba
Ne güzel benim de adet günüm p.tesi salı günü vereyim ozaman en son yapmıştım beta 3,31 di yükselme olmuş ki böyle çikti değil mi. Allahın izniyleEvet benim çizgime benziyorben adete 1 gün kala o gördüğün testi yaptımm ertesi gün adet günümde de kan verdim 202 çıktı değer