Ayyy minicik demek daha. Peki karından mı baktı canım inşallah test sonuçlarında güzel gelirDoktor henüz göremedi, 5000 olmasını bekleyelim cuma tekrar gel dedi. Test verdim sonuç bekliyorum şimdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy minicik demek daha. Peki karından mı baktı canım inşallah test sonuçlarında güzel gelirDoktor henüz göremedi, 5000 olmasını bekleyelim cuma tekrar gel dedi. Test verdim sonuç bekliyorum şimdi
Evet ya karnımdan baktı, henüz göremiyorum dedi. Alttan muayeneyi de ben istemiyorumAyyy minicik demek daha. Peki karından mı baktı canım inşallah test sonuçlarında güzel gelir
Bende öyle ya alttan muayeneyi istemiyorum karnımdan baksın da göremesse biraz daha beklemeye razıyım senin gibiEvet ya karnımdan baktı, henüz göremiyorum dedi. Alttan muayeneyi de ben istemiyorum
Canım nasılsın? Bebiş nasıl iyidir inşallahBenim doktorum şehir dışından henüz dönmemiş ya benim iş yarına kaldııı inşallah seninki görünür bana da haber ver
Sen nasılsın canım seninde bebiş iyidir inşallahEvet ya karnımdan baktı, henüz göremiyorum dedi. Alttan muayeneyi de ben istemiyorum
Çok şükür iyi Cuma günü alttan muayene ile keseyi gördü doktor, dış gebelikten korktuğu için alttan muayene etti. Sen nasılsın, nasıl gidiyorSen nasılsın canım seninde bebiş iyidir inşallah
Çok şükür canım kucağına almak nasip olsun inşallah iyiyim bende çok şükür adet olmayı bekliyorumÇok şükür iyi Cuma günü alttan muayene ile keseyi gördü doktor, dış gebelikten korktuğu için alttan muayene etti. Sen nasılsın, nasıl gidiyor
Çok şükür canım kucağına almak nasip olsun inşallah ❤ bende iyim çok şükür adet olmadım halen bekliyorumYaaa iyi çok şükür kalp atışları için bekliyorum haftaya gidicem sen nasılsın iyi misin
Evet canım hastaneye de gittim bişey yok düzensizlik oldu tekrarAmiin canım çok teşekkür ederim
Ayy test yapıyor musun hiç
İnşallah canım duanı eksik etme ❤Canım ya inşallah her şey yoluna girer
Hala adet olmadın mı, soğan kürü aslan pençesi içtin miÇok şükür canım kucağına almak nasip olsun inşallah iyiyim bende çok şükür adet olmayı bekliyorum
Evet aslan perçesi içtim, maydanoz suyu da içtim ama banamısın demedi Dr gittim ilaç vs bişey de vermedi lekelenmem var ama adet olmadım bekliyorum halenHala adet olmadın mı, soğan kürü aslan pençesi içtin mi
Canım merhaba nasılsın adet olabildin miEvet aslan perçesi içtim, maydanoz suyu da içtim ama banamısın demedi Dr gittim ilaç vs bişey de vermedi lekelenmem var ama adet olmadım bekliyorum halen
Merhaba canım, hayır olmadım halen ya yarın doktora gideceğim söktürücü versin diye, sen nasılsın bebiş nasılCanım merhaba nasılsın adet olabildin mi
Hay Allah yabende iyiyim bebişte iyi şükür ama aklım sende kaldı benimm bir sorayım dedimMerhaba canım, hayır olmadım halen ya yarın doktora gideceğim söktürücü versin diye, sen nasılsın bebiş nasıl
Allah razı olsun canımm❤ Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallahHay Allah yabende iyiyim bebişte iyi şükür ama aklım sende kaldı benimm bir sorayım dedim