Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3 günüm var canım sanmıyorum yükselmez hayırlısı olsun inşallah ne diyim bidahaki aya olur inşallahYaacanım kaç günün vardı belki yükselir
Ay inşallah yaoy oyy üzüldüm çok ama Rabbimin bi bildiği vardır inşallah bi dahaki aya daha güzelini nasip eder3 günüm var canım sanmıyorum yükselmez hayırlısı olsun inşallah ne diyim bidahaki aya olur inşallah
Amin inşallah canımAy inşallah yaoy oyy üzüldüm çok ama Rabbimin bi bildiği vardır inşallah bi dahaki aya daha güzelini nasip eder
Merhaba canım nasılsın ? Kan testi verdin mi inşallah vardır Allah’ın izniyleHayırlı olsun canım Rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Ben de perşembe gideceğim kan vermeye dua edin bana da
Verdim dün canım, e nabızdan sürekli bakıyorum ama düşmedi daha. Öğleden sonra düşer sanırım sonuç. Sen ne yaptın ?Merhaba canım nasılsın ? Kan testi verdin mi inşallah vardır Allah’ın izniyle
Ben verdim canım sonuç 0.2 sağlık ocağında vermişsen canım sonuç e nabız düşmüyor sen gidip bakıyorsunVerdim dün canım, e nabızdan sürekli bakıyorum ama düşmedi daha. Öğleden sonra düşer sanırım sonuç. Sen ne yaptın ?
Gözün Aydın canım benim kazasız belasız kucağına almak nasip olsun inşallah Kaç çıktı değerinŞimdi sonucum açıklandı hamileymişim canım çok şükür, inşallah seninki de yükselir sıkma canını. Bol bol incir ve ceviz ye eşinde bir problem varsa onu keçiboynuzu suyu içir
Amin inşallah canım benim
MaşallahAllah razı olsun kızlar 334 çıktı
merhaba canim nasil hamile kaldin acaba ovulasyonla mi nasil degerlendirdin anlatir misinCanım ben hamileymişim
Aaa mesajınızı görmemişim ben kusura bakmayın evet ovulasyonla kaldım yumurtlamadan bir gün öncesini ve yumurtlama gününü değerlendirdik çatlama gününü kaçırdık ama şükür tutmuş Rabbim sizede nasip etsinmerhaba canim nasil hamile kaldin acaba ovulasyonla mi nasil degerlendirdin anlatir misin
Bugün öğleden sonra ya da yarın sabah gidicem canım inşallah karından görünür mecbur kalmadıkça vajinal ultrason istemiyorum da
Ay inşallah, ben de bugün saat üçte gideceğim. Umarım ikimizin de görünürBugün öğleden sonra ya da yarın sabah gidicem canım inşallah karından görünür mecbur kalmadıkça vajinal ultrason istemiyorum da
Benim doktorum şehir dışından henüz dönmemiş ya benim iş yarına kaldııı inşallah seninki görünür bana da haber verAy inşallah, ben de bugün saat üçte gideceğim. Umarım ikimizin de görünür
Doktor henüz göremedi, 5000 olmasını bekleyelim cuma tekrar gel dedi. Test verdim sonuç bekliyorum şimdiBenim doktorum şehir dışından henüz dönmemiş ya benim iş yarına kaldııı inşallah seninki görünür bana da haber ver