Bugün test yaptım yine t koyu çıktı çatlama olmamışOku istersen cnm
Gebeliğe Hazırlık - Hamile kalma serüvenim (öneriler)
Herkese merhaba kızlar serüvenimi anlatmak istiyorum çünkü bende hamile kalmaya çalışırken bu tarz şeyleri okumayı çok seviyordum İnşallah anlattıklarım sayesinde sizde hamile kalırsınız 🤲 🤰 İlk önce sters yapmayın canlarım 🧡 🤰 …var Instagram da ben ovulasyon testlerimi ordan aldım çok çok...www.kadinlarkulubu.com
Kaç gün olduBugün test yaptım yine t koyu çıktı çatlama olmamış
Kaç gün oldu
İki koyu çizgi çıkalı arasında 18 saat varİki test arası 18 saat var
Oo süper cnm daha 24 saat olmamış stres yapma eşinle vakit geçir kendine dikkat etİki koyu çizgi çıkalı arasında 18 saat var
Baya geçiriyoruz dört gündür maşallahOo süper cnm daha 24 saat olmamış stres yapma eşinle vakit geçir kendine dikkat et
Oo kesin hamile kalırsın cnmBaya geçiriyoruz dört gündür maşallah
Yaa inşallah olur çok amin hayırlısı ile olsun inşallah canı dua etOo kesin hamile kalırsın cnmçünkü bizde 4 gün değerlendirdik şimdi hamileyim çok şükür
Oo kesin hamile kalırsın cnmçünkü bizde 4 gün değerlendirdik şimdi hamileyim çok şükür
T çizgisi döllenme olduysa hep koyu olmaya devam eder mi açıkçası öyle yorgun hissediyorum ki bugün canımOo kesin hamile kalırsın cnmçünkü bizde 4 gün değerlendirdik şimdi hamileyim çok şükür
Onu bilmiyorum canm ama olabilirT çizgisi döllenme olduysa hep koyu olmaya devam eder mi açıkçası öyle yorgun hissediyorum ki bugün canım
Hayırlısıyla olsun inşallah bugün de değerlendirildiartık gerisi kısmetOnu bilmiyorum canm ama olabilir
Aynen canım güzel haberini bekliyorum unutma beniHayırlısıyla olsun inşallah bugün de değerlendirildiartık gerisi kısmet
İnşallah yazacağım canım bi saat sonra tekrar baksam mı teste negatif olmuş mu diyeAynen canım güzel haberini bekliyorum unutma beni
Hayr ya sen kendini çok sterse sokup vücudunu kasiyorsun bu akışına bırak dizi film izle eşinle meyveni ye kuzum takmaİnşallah yazacağım canım bi saat sonra tekrar baksam mı teste negatif olmuş mu diye
Tmm cnm bnm haklısınHayr ya sen kendini çok sterse sokup vücudunu kasiyorsun bu akışına bırak dizi film izle eşinle meyveni ye kuzum takma
Canım sabah test yaptım silik çıktı t artıkHayr ya sen kendini çok sterse sokup vücudunu kasiyorsun bu akışına bırak dizi film izle eşinle meyveni ye kuzum takma
Çatlamış hayırlı olsunCanım sabah test yaptım silik çıktı t artık
Sabah erken saatte yaptım ama sonuçta silik çıktı bugün de değerlendirelim mi içim kıpır kıpır yaÇatlamış hayırlı olsun
Değerlendirmek istediysen sabah değerlendirmen lazımdı canım (yumurta fazla yaşamaz) bence bu saaten sonra ilişkiye biraz ara verinSabah erken saatte yaptım ama sonuçta silik çıktı bugün de değerlendirelim mi içim kıpır kıpır ya
Tamam canım bnm bundan sonrası hayırlısı olsun inşallahDeğerlendirmek istediysen sabah değerlendirmen lazımdı canım (yumurta fazla yaşamaz) bence bu saaten sonra ilişkiye biraz ara verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?