Kaç gün devam edelimEvet pik cnm değerlendir
3Kaç gün devam edelim
Bugün t baya koyu oldu
Değerlendir cnm geç kalmadan şu pozisyonda yap 15 dk öyle kal sonra eşin bacaklarından tutup seni düzeltsin kalçanın altına yastık koy ayaklarını duvara dayaBugün t baya koyu oldu
Akşama yapıcaz evde değil geç olmaz değil miHemen
Değerlendir cnm geç kalmadan şu pozisyonda yap 15 dk öyle kal sonra eşin bacaklarından tutup seni düzeltsin kalçanın altına yastık koy ayaklarını duvara daya
Eki Görüntüle 3113171 su
Bilemiyorum canm sen o gelmeden 2 saat önce sıvı alımını kes sonra bı ovulasyon testi daha yap pozitif olur inşallahAkşama yapıcaz evde değil geç olmaz değil mi
İnşallah ya dün falan oldu ondan önceki gün de oldu inşallah geç kalmamıştırBilemiyorum canm sen o gelmeden 2 saat önce sıvı alımını kes sonra bı ovulasyon testi daha yap pozitif olur inşallah
Seninki de pozitif değerlendir ve okuKızlar benimkine de bakar mısınız Eki Görüntüle 3113241
Ne oldu bana tüm testlerini atar mısınİnşallah ya dün falan oldu ondan önceki gün de oldu inşallah geç kalmamıştır
Açıktan koyuya doğru renkleri git gide koyu oldu bugün en son attığım t bariz koyu oldu ama dün ve ondan önceki gün cinsel birliktelik oldu baya ayaklarımı da diktim bugğn de akşam eşimi bekliyorum gelince olucakNe oldu bana tüm testlerini atar mısın
Bunlardanıbaşka önce yaptım ama onlar hep silikti son dört günün bunlar en koyu olan bugüne aitNe oldu bana tüm testlerini atar mısın
Oo çok iyi İnşallah hamile kalırsinizAçıktan koyuya doğru renkleri git gide koyu oldu bugün en son attığım t bariz koyu oldu ama dün ve ondan önceki gün cinsel birliktelik oldu baya ayaklarımı da diktim bugğn de akşam eşimi bekliyorum gelince olucak
Hadi inşallah yaOo çok iyi İnşallah hamile kalırsiniz
Oku istersen cnmHadi inşallah ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?