- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Ovulasyon testi
- Konu Sahibi Salleyyy
- Başlangıç Tarihi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederimEvet yumurtlama gunundesin gözün aydın
Adet döngüsünün yani. Adet bitiminin 5.gunuBu arada adetin 12. Günü derken canım
O günü değil ama öncesini değerlendirmiştik. İnşallah olur dua beklerim, Rabbim isteyen herkese nasip etsin.Yumurtlama dönemindesin. Kesinlikle değerlendir.
Canım bende 5 gün önce tam olarak böyle öğrendim hamileymisim. Ama normal HCG testinde çıkmadı. Erken gebelik testinde çıktı benim. Kandada 65 çıkmıştı.bi erken gebelik testi yap istersenMerhaba arkadaşlar herkese iyi akşamlar. Regle iki gün kala ovulasyon testi yaptım. Her ikisi de koyu ancak C çizgisi daha koyu duruyor. Yumurtlama günüm 2 hazirandi. Acaba tekrar mi yumurtlama oluyor. Kafam karıştıEki Görüntüle 3083507
Aa yapmışsın bile test hayırlı olsun. Adetten önce öğrendiğimiz için düşük çıkıyormuş. Önemli olan artışı dediler bana. Benim ilki 65.5 ikincisi 172 çıktı. Bugün tekrar yaptircamBeta HCG testi yaptım 91 çıktı ama iki gün sonra tekrar verin dedi. Gerçekten anlayamadım ben de pozitif ama tekrar test yapın ne demek. Normalde polikistik overliyim bı de.
O da iyi. İki üç gün canlı kalıyor spermler. İnsaAllah tutar canım gönlünce olsunO günü değil ama öncesini değerlendirmiştik. İnşallah olur dua beklerim, Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Çok teşekkür ederim canım seninki de hayırlı olsun. Artışın güzel gidiyor. İnsaAllah sağlıkla kucağımıza alırız bebislerimiziAa yapmışsın bile test hayırlı olsun. Adetten önce öğrendiğimiz için düşük çıkıyormuş. Önemli olan artışı dediler bana. Benim ilki 65.5 ikincisi 172 çıktı. Bugün tekrar yaptircam
Benim de reglim duzensizdi. Çok alakasız bı gün ovulasyon çift çıkmıştı. Senin de öyleyse genelde normaldir. Gerçi regl düzenli olsa ovulasyona ihtiyacımiz olmazdi muhtemelenAdet döngüsünün yani. Adet bitiminin 5.gunu
65.5Çok teşekkür ederim canım seninki de hayırlı olsun. Artışın güzel gidiyor. İnsaAllah sağlıkla kucağımıza alırız bebislerimizi
Gayet normal görünüyor. Ama tabi daha da artması lazım. Şu an çok erken65.5
172
487
Artışlar normal mi bugün test yaptırdım. Hepsi iki gün arayla