Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ovulasyon testi
- Konu Sahibi Salleyyy
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 4 Mart 2022
- 760
- 706
- 33
- 22 Nisan 2016
- 482
- 579
- 103
Gebelik Ola bilir ovulasyon ile gebeliklerini öğrenenler çok bir test yapın belki hamilesiniz yoksa ikinci bir yumurtlama demektirMerhaba arkadaşlar herkese iyi akşamlar. Regle iki gün kala ovulasyon testi yaptım. Her ikisi de koyu ancak C çizgisi daha koyu duruyor. Yumurtlama günüm 2 hazirandi. Acaba tekrar mi yumurtlama oluyor. Kafam karıştıEki Görüntüle 3083507
Bu sabah yaptım biri silik çıktı.Gebelik testi yaptnz mi acaba gebelik olabilir
- 18 Mart 2022
- 727
- 534
- 18
Gebelik testi yapın isterseniz bir kaset test ileMerhaba arkadaşlar herkese iyi akşamlar. Regle iki gün kala ovulasyon testi yaptım. Her ikisi de koyu ancak C çizgisi daha koyu duruyor. Yumurtlama günüm 2 hazirandi. Acaba tekrar mi yumurtlama oluyor. Kafam karıştıEki Görüntüle 3083507
- 29 Mart 2022
- 6.035
- 5.665
- 128
- 35
HamilemisinizBu sabah yaptım biri silik çıktı.
Beta HCG testi yaptım 91 çıktı ama iki gün sonra tekrar verin dedi. Gerçekten anlayamadım ben de pozitif ama tekrar test yapın ne demek. Normalde polikistik overliyim bı de.Hamilemisiniz
- 29 Mart 2022
- 6.035
- 5.665
- 128
- 35
Canim bebiş var. Pozitifsin 2 gun sonra yaptir demeleri 2 kat artis olmasi gerek 2 günde 2 kat artmasi gerekli degerlerin onu teyit etmek icin.. gözün aydin Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsinBeta HCG testi yaptım 91 çıktı ama iki gün sonra tekrar verin dedi. Gerçekten anlayamadım ben de pozitif ama tekrar test yapın ne demek. Normalde polikistik overliyim bı de.
Çok sağ ol canımCanim bebiş var. Pozitifsin 2 gun sonra yaptir demeleri 2 kat artis olmasi gerek 2 günde 2 kat artmasi gerekli degerlerin onu teyit etmek icin.. gözün aydin Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin
- 6 Mart 2018
- 3.679
- 1
- 5.309
- 158
Çok güzel bir haber tebrik ederim, özel olarak gebelik için uyguladiginiz kür ya da vitamin var mi acaba kusura bakmayın ,Çok sağ ol canım
- 22 Nisan 2016
- 482
- 579
- 103
Adet günü gelene kadar öyle malesef yapmak zorundasın erken test yapmanı dezavantaj buBeta HCG testi yaptım 91 çıktı ama iki gün sonra tekrar verin dedi. Gerçekten anlayamadım ben de pozitif ama tekrar test yapın ne demek. Normalde polikistik overliyim bı de.
Ovulasyon testi en büyük önerim.Çok güzel bir haber tebrik ederim, özel olarak gebelik için uyguladiginiz kür ya da vitamin var mi acaba kusura bakmayın ,
Evet keşke bu kadar acele etmeseydim diyorum ben de. Yok yere stres oldum. Böyle bi şey olduğunu da bilmiyordumAdet günü gelene kadar öyle malesef yapmak zorundasın erken test yapmanı dezavantaj bu
- 6 Mart 2018
- 3.679
- 1
- 5.309
- 158
Ben hiç ovulasyon testi kullanmadım, anlayamadım daha doğrusu Instagram'da bir bayan satıyor bayağı memnun olan ilk aydan gebe olanlar var. Testin pik yaptığı ilk gün yumurtlama oluyor değil mi, sonra çizgi siliklesince 1-2 gün sonra o da yumurta çatladı demek , çalışmalara ne başlanacak pik yaptığı gün müOvulasyon testi en büyük önerim.
Ben de bu ay ilk kez aldım. Trendyoldan aldım hatta. Aslında yumurtlamadan önceki günler de yapmak da fayda var çünkü spermin süresi 2 3 gün kadar ortalama. Yumurtlama günü olunca iki koyu çizgi oluyo ve özellikle T daha koyu oluyor. Benim ilk gün eşit çıktı koyuluk ikinci gün T daha koyuydu. Eşit çıksa dahi baslayin bence çalışmalara o iki üç gün çok önemli. Kullandığım testi de ekledim asagiBen hiç ovulasyon testi kullanmadım, anlayamadım daha doğrusu Instagram'da bir bayan satıyor bayağı memnun olan ilk aydan gebe olanlar var. Testin pik yaptığı ilk gün yumurtlama oluyor değil mi, sonra çizgi siliklesince 1-2 gün sonra o da yumurta çatladı demek , çalışmalara ne başlanacak pik yaptığı gün mü
- 6 Mart 2018
- 3.679
- 1
- 5.309
- 158
Teşekkür ederim canımBen de bu ay ilk kez aldım. Trendyoldan aldım hatta. Aslında yumurtlamadan önceki günler de yapmak da fayda var çünkü spermin süresi 2 3 gün kadar ortalama. Yumurtlama günü olunca iki koyu çizgi oluyo ve özellikle T daha koyu oluyor. Benim ilk gün eşit çıktı koyuluk ikinci gün T daha koyuydu. Eşit çıksa dahi baslayin bence çalışmalara o iki üç gün çok önemli. Kullandığım testi de ekledim asagi Eki Görüntüle 3084536
Ne demek canım. Allah nasip etsin insaAllah hayırlısıylaTeşekkür ederim canım
- 6 Mart 2018
- 3.679
- 1
- 5.309
- 158
Sabah ilk idrarla gebelik testi yapın bence, böyle olup hamile olduğunu öğrenen çok kişi varMerhaba regliye 6 gün kala yumurtlama görmek normal mi gögüs hassasiyetim var ve aşırı kasık ağrılarım var testin fotografını ekledim bakabilir misiniz
6 gün var adetime teste çıkar mı şimdiden negatif görmeye cesaret edemiyorum beklemeyi başarırsam adet tarihimi beklemeyi düşünüyorumSabah ilk idrarla gebelik testi yapın bence, böyle olup hamile olduğunu öğrenen çok kişi var