Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canım git çatlamayan yumurta kist yapıyormuş Allah korusun. İnşallah çatlamıştır canımm haber ett
Tamamdir canim sagol Allah razi olsun insallah catlar bu gun bazen hamileyken de surekli test pozitif gosteriyomus ama ben sanmiyorum

Eklentiler

• IMG_20210130_144039_2.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 33
C T çizgisi koyuysa hamilelikte olabilir ama en sağlıksi bir gebelik testi yap ya da hastaneye git

Canım malesef yine olmadı.. gelişen hiçbi yumurtam yok
Canım merhaba benim amh çok düşük olduğu için 2 ay önce tüp bebeğe başlanacaktır aniden tiroid çıktı ertelendi. Bende bu ay ovulasyon testi yapmaya başladım hiç silik bile çıkmadı 4 gündür İncir kürü yapıyorum kuru inciri hazır suda kaynatıp içiyorum 4 günde çizgi koyulaşmay başladı bende hep prolaktin hormonu yüksekti ilkkez düştü denedim galiba yarına yumurtan tam oluşur sende dene istersen inşallah şifa olur

İncir kürünü adet döneminde başlamadın mı canım ? Öyle deniyor ya.. benim daha adetime belki toplasan 30 gün filan vardır çok geç geliyor ozamana kadar bişeyler yapsammi diye uğraşıyorum belki gelişir diye.

Canım adetin 8.günü havuçlu olanı yaptım 3 gün baraktım. Adetin 22.günü sadece inciri kaynatıp içiyorum 4. Günde etki etti bende yani adet başlangıcında yapmadım. Benim adetler düzensiz. Tek başına incir fayda etti

Eklentiler

• IMG_20210131_150951.webp
    15 KB · Görüntüleme: 27
Benimde bu gunki testim siliklesiyo gibi sanki catladi

Eklentiler

• IMG_20210131_164510_7.webp
    32,4 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_20210131_133639_2.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 28
Benimde bu gunki testim siliklesiyo gibi sanki catladi
İnşallah canım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Allah isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın inşallah

İnşallah canım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Allah isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın inşallah
Amin insallah isteyen herkese nasip olsun

Amin insallah isteyen herkese nasip olsun
Amin inşallah canım.sen yine de bu günleri değerlendir ve kabız olmamaya bak. Ayrıca fazla ayakta durup ağır iş yapma. İnşallah olur. Ssubata inşallah hepimiz hamile gireriz. Gerçi endokrin doktoru bana 5 ay bekle dedi ama amh çok düşük olduğu için beklemek istemiyorum

Kabizlikla ilgisi ne canim

Ay canım bilemedim. Bendemi yapsam yaa.. ama bende pkos var incir kürü zararlı olur mu ki

Ay canım bilemedim. Bendemi yapsam yaa.. ama bende pkos var incir kürü zararlı olur mu ki
Bu ay ben yumurta takibi yaptırdım pko dan dolayı klomen çok etki etmemiş yavaş büyüyodu yumurtam. 15 buçuk mm demişti cuma günü. Ben de telaş yaptım ilk denemem olduğu için ilaç büyütür diye hiçbi şey yapmadım doktora sordum incir kürü yapsam olur mu bu saatten sonra diye olur dedi süt hormonun sınırda değilse yumurtlama dönemin geçmediyse dene. Ben onu çok içmedim midem pek kaldırmadı bal,tarçın çörek otu yaptım ve iki günde yiyebildiğim kadar yedim tabi ben doktor kontrolünde olduğum için bol bol yiyip büyütmeye çalıştım. Pazar günü muayneye çağırdı ve iki günde 21 buçuk mm olmuş dedi ne yaptıysan devam et dedi doktorum. Akşamına da çatlatma iğnesi vurulabilirsin istediğimiz boyuta gelmiş dedi. Kısacası hamilelik için sonuç daha belli değil ama deneyebilirsin ikisini de ölçülü olarak tabi. Benimki Allah ne verdiyse ilaç niyetine oldu. Günde bir kaşıktan zarar gelmez dene bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…