Evet canım git çatlamayan yumurta kist yapıyormuş Allah korusun. İnşallah çatlamıştır canımm haber ettBilmiyorum ki ya bu ginde yapicam baklm 1 saate kadar gene ayni cikarsa p tesi hastaneye gidiyim diyorum
Tamamdir canim sagol Allah razi olsun insallah catlar bu gun bazen hamileyken de surekli test pozitif gosteriyomus ama ben sanmiyorumEvet canım git çatlamayan yumurta kist yapıyormuş Allah korusun. İnşallah çatlamıştır canımm haber ett
Bi fark yok gibi cildircamEvet canım git çatlamayan yumurta kist yapıyormuş Allah korusun. İnşallah çatlamıştır canımm haber ett
Pazartesi bi git bakalım canım sıkma canını. Çatlatma için kür filan oluyor bi araştır istersenBi fark yok gibi cildircam
27 sinde kan vermistim negatifC T çizgisi koyuysa hamilelikte olabilir ama en sağlıksi bir gebelik testi yap ya da hastaneye git
4 gun olmus o zman doktora git tatlim en doğru bilgiyi o sana verecektir27 sinde kan vermistim negatif
Bende pazartesi gitmeyi dusunuyorum baklm4 gun olmus o zman doktora git tatlim en doğru bilgiyi o sana verecektir
Canım merhaba benim amh çok düşük olduğu için 2 ay önce tüp bebeğe başlanacaktır aniden tiroid çıktı ertelendi. Bende bu ay ovulasyon testi yapmaya başladım hiç silik bile çıkmadı 4 gündür İncir kürü yapıyorum kuru inciri hazır suda kaynatıp içiyorum 4 günde çizgi koyulaşmay başladı bende hep prolaktin hormonu yüksekti ilkkez düştü denedim galiba yarına yumurtan tam oluşur sende dene istersen inşallah şifa olurCanım malesef yine olmadı.. gelişen hiçbi yumurtam yok
İncir kürünü adet döneminde başlamadın mı canım ? Öyle deniyor ya.. benim daha adetime belki toplasan 30 gün filan vardır çok geç geliyor ozamana kadar bişeyler yapsammi diye uğraşıyorum belki gelişir diye.Canım merhaba benim amh çok düşük olduğu için 2 ay önce tüp bebeğe başlanacaktır aniden tiroid çıktı ertelendi. Bende bu ay ovulasyon testi yapmaya başladım hiç silik bile çıkmadı 4 gündür İncir kürü yapıyorum kuru inciri hazır suda kaynatıp içiyorum 4 günde çizgi koyulaşmay başladı bende hep prolaktin hormonu yüksekti ilkkez düştü denedim galiba yarına yumurtan tam oluşur sende dene istersen inşallah şifa olur
Canım adetin 8.günü havuçlu olanı yaptım 3 gün baraktım. Adetin 22.günü sadece inciri kaynatıp içiyorum 4. Günde etki etti bende yani adet başlangıcında yapmadım. Benim adetler düzensiz. Tek başına incir fayda ettiİncir kürünü adet döneminde başlamadın mı canım ? Öyle deniyor ya.. benim daha adetime belki toplasan 30 gün filan vardır çok geç geliyor ozamana kadar bişeyler yapsammi diye uğraşıyorum belki gelişir diye.
İnşallah canım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Allah isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın inşallahBenimde bu gunki testim siliklesiyo gibi sanki catladi
Amin insallah isteyen herkese nasip olsunİnşallah canım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Allah isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın inşallah
Amin inşallah canım.sen yine de bu günleri değerlendir ve kabız olmamaya bak. Ayrıca fazla ayakta durup ağır iş yapma. İnşallah olur. Ssubata inşallah hepimiz hamile gireriz. Gerçi endokrin doktoru bana 5 ay bekle dedi ama amh çok düşük olduğu için beklemek istemiyorumAmin insallah isteyen herkese nasip olsun
Kabizlikla ilgisi ne canimAmin inşallah canım.sen yine de bu günleri değerlendir ve kabız olmamaya bak. Ayrıca fazla ayakta durup ağır iş yapma. İnşallah olur. Ssubata inşallah hepimiz hamile gireriz. Gerçi endokrin doktoru bana 5 ay bekle dedi ama amh çok düşük olduğu için beklemek istemiyorum
Ay canım bilemedim. Bendemi yapsam yaa.. ama bende pkos var incir kürü zararlı olur mu kiCanım adetin 8.günü havuçlu olanı yaptım 3 gün baraktım. Adetin 22.günü sadece inciri kaynatıp içiyorum 4. Günde etki etti bende yani adet başlangıcında yapmadım. Benim adetler düzensiz. Tek başına incir fayda etti
Vala benim teyzem 2. Evliliğini yaptınpko lu 10. Ayında hamile kaldı üstelik 36. YaşındaAy canım bilemedim. Bendemi yapsam yaa.. ama bende pkos var incir kürü zararlı olur mu ki
Canım vücut kendini sıktığı için sperm vücuttan atılıyoKabizlikla ilgisi ne canim
Bu ay ben yumurta takibi yaptırdım pko dan dolayı klomen çok etki etmemiş yavaş büyüyodu yumurtam. 15 buçuk mm demişti cuma günü. Ben de telaş yaptım ilk denemem olduğu için ilaç büyütür diye hiçbi şey yapmadım doktora sordum incir kürü yapsam olur mu bu saatten sonra diye olur dedi süt hormonun sınırda değilse yumurtlama dönemin geçmediyse dene. Ben onu çok içmedim midem pek kaldırmadı bal,tarçın çörek otu yaptım ve iki günde yiyebildiğim kadar yedim tabi ben doktor kontrolünde olduğum için bol bol yiyip büyütmeye çalıştım. Pazar günü muayneye çağırdı ve iki günde 21 buçuk mm olmuş dedi ne yaptıysan devam et dedi doktorum. Akşamına da çatlatma iğnesi vurulabilirsin istediğimiz boyuta gelmiş dedi. Kısacası hamilelik için sonuç daha belli değil ama deneyebilirsin ikisini de ölçülü olarak tabi. Benimki Allah ne verdiyse ilaç niyetine oldu. Günde bir kaşıktan zarar gelmez dene bence :)Ay canım bilemedim. Bendemi yapsam yaa.. ama bende pkos var incir kürü zararlı olur mu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?