Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aminnn canım aminnn yarın doktorla görüşücem bakalım çok sabırsızımmmm inşallah mutsuz ayrılmam bu sefer inşallah gelişmiş yumurta vardırrr

Hadi bakalim guzel haberlerini bekliyorum canım guzel guzel büyümüş yumurtaların olsun insallah

Hadi bakalim guzel haberlerini bekliyorum canım guzel guzel büyümüş yumurtaların olsun insallah
Klomenden bu yana sol yumurtalık tarafımda aralıklı ağrılarım oluyor inşallah boş belirti veya kiste dönüşmüş filan değildir inan yarın kötü haber alırım diye içim içimi yiyor canım yaaa

Rahat birak bedenini buyuyorsa agri olur canim kistte sadece regliyken olur veya olmaz ben de hiç yoktu agri namına birsey doktor söyleyene kadar bilmiyordum çamur gibi dokulmelerle baslardi reglm ama kist yok olduktan sonra ayni genckizligimdaki gibi normale döndü insan vucuudnu tanıyınca neyin iyi olup olmadığını az çok kestiriyor...Merak etme o gelişen yumurtadir canim endişe etme içini rahat tut

Inşallah canın inşallah geçen ay çok yıprandım ağlayarak çıkmıştın doktordan.. İnşallah yarın güzel haberle gelirim Hemen yazarım zaten

Canım malesef yine olmadı.. gelişen hiçbi yumurtam yok

Kuzum sıkma canını benim de başıma geldi daha önce cok yıpratıcı bir süreç...seni cok iyi anlıyorum sen beslenme düzenine dikkat et bir de ben caksir koku suyu içmeye başladım bence sana da tavsiye ederim aktarcilar da var bir de bazen ilaçlar ters tepki yapıyor vucut kendini savunuyor buna inan ben ki tip bebekte kullanılan ilaçlar yüksek dozda bana fayda etmedi ne yumurta gelişti ne gelişen kaliteliydi inan ki sokk oluyorduk doktorumla hatta bi hikaye basima geldi normalde dogum kontrol hapı yumurtlamayi engeller ama ben de yumurta gelişti doktor kestirdi belki döllenme olmustur zarar vermeyelim dedi sok oldu yani vucut bilinc altiyla savaşıyor dusunme akışına bırak ben bunu yeni öğrendim cok sukur ki artik kafasına göre takılmiyor ama beslenme cok onemli d vitaminin eksik etme sofradan yumurta tuket her gün badem ve ceviz fındık bir de kuru üzüm al çekirdekli olsun ac karnına 5 6 adet tuket iyice çiğne çekirdeğini de bal mutlaka tuket çünkü bal tukettigim ay benim akintilarim bile değişti yani herseuiyle destekle kuzum kendini bal çörek otu tarçın kuru var onu yaptığımda yumurta sayim artmıştı benim neye ihtiyacın varsa söyle yardımcı olurum sna

Allah razı olsun canım benim inan ağladım ağladım içimi döktüm ama herşeyde bi hayır vardır dedim kendimi teselli ettim şimdi daha iyiyim. Hayırlısı yeni bi ay yeni umut diyelim.
Yumurta gelişimi için en etkili kür hangisiyse yapmak istiyorum yumurta sayımda problem yok şükür. Geçen ay soğan kürü uygulandım ne yalan söylim bi faydasını göremedim ben ya. Bol bol kuru incir tüketmeye çaliştim bu ay oda fayda etmedi. Bilmiyorum iyice araştırcam ne yapabilirim. Bide ben yurt dışında yaşıyorum malesef çakşır filan bulamiyorum

Tatlim inciri kur olarak tuket
Bal tarçın çörekotunu kürünu de yap merak etme birlikte geliriz üstesinden hic morel bozmak yok elimizden geleni yapicaz cok sukur yumurtalar var oldugu surece umut hep olacaktır benim rezervm de az düşün ama yıkılmadım ayaktayimben sana link atayım internetten siparis ver istersen yurt dışına olabilecek siparişler olur bir de sen nerdesin ki yok mu turk aktarcilar dur ben bi arastirayim sana

İncir kürü, bal tarçın çörekotunu aynı anda uygulasam olur mu ki ? Ve çakşır suyu tam olarak neye yardımcı oluyor canım baya etkisi varmı yumurtalara ?

Zaten bal tarçın çörek otu yumurtlamaya kadar kullanılıyordu yine araştır sen de
İncir kuru de totalde 42 gun kullanılıyor 21 gun aralıklarla ikisini de kullananilirsin bi sakıncası yok zaten balli karisim 1 tatli kaşığı kadar oluyor gunluk

Tamam canim bi araştırayım. Adetime toplasan hemen hemen daha 30 gün filan vardır çok geç oluyor canım.. Keşke bi mucize olsa ozamana kadar yumurtam gelişse ya keşkee

Inslalh olur bence sen zaman kaybetme bal tarçın çörek otunu basla yarindan itibaren daha varmış takibini de yap ovulasyindan bakarsin oluverir hem ne kaybedersin ki

Inslalh olur bence sen zaman kaybetme bal tarçın çörek otunu basla yarindan itibaren daha varmış takibini de yap ovulasyindan bakarsin oluverir hem ne kaybedersin ki
Gerçekten mi ? Ay bilemedim olabilir mi yani ? Bal tarçın çörek otu onun beli bi günü yokmu başlamak için ? Hemen yapabilirmiyim ki

Gerçekten mi ? Ay bilemedim olabilir mi yani ? Bal tarçın çörek otu onun beli bi günü yokmu başlamak için ? Hemen yapabilirmiyim ki
Ne kaybedersin ki sonuçta önceden de yapsan bir sonraki aya hazirlarsin kendini ya sabah aksam di ya da günde 3 kere miydi hatırlamıyorum yemekten 30 dak once 1 yemek kaşığı bal 1 tatli kaşığı çörek otu 1 cay kaşığı da tarçındi galiba iyice çiğniyorsun yutmuyirsun hemen yine de araştır oyle yap yumurtlamadan sonra bırakıyorsun oyle hatırlıyorum bal cam bali olursa daha etkilydi

Tamam canım bi araştırayım inşallah faydasını görürüm bi umut..

Kizlar buraya sormustum pikngordukten sonra sıliklesir demistiniz 3 gundur yaptım bu gun 4. Gun ama hep koyu cikiyo sebebi ne olabilir adetim 9 gun gecti pco var lutfen yardum edin ilk defa ovulasyon yapiyorum

Eklentiler

• IMG_20210130_094702_4.webp
    14 KB · Görüntüleme: 49
Kizlar buraya sormustum pikngordukten sonra sıliklesir demistiniz 3 gundur yaptım bu gun 4. Gun ama hep koyu cikiyo sebebi ne olabilir adetim 9 gun gecti pco var lutfen yardum edin ilk defa ovulasyon yapiyorum
Canım acaba çatlamıyor mu ki pco’dan dolayı bilemedim yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…