Kuzum sıkma canını benim de başıma geldi daha önce cok yıpratıcı bir süreç...seni cok iyi anlıyorum sen beslenme düzenine dikkat et bir de ben caksir koku suyu içmeye başladım bence sana da tavsiye ederim aktarcilar da var bir de bazen ilaçlar ters tepki yapıyor vucut kendini savunuyor buna inan ben ki tip bebekte kullanılan ilaçlar yüksek dozda bana fayda etmedi ne yumurta gelişti ne gelişen kaliteliydi inan ki sokk oluyorduk doktorumla hatta bi hikaye basima geldi normalde dogum kontrol hapı yumurtlamayi engeller ama ben de yumurta gelişti

doktor kestirdi belki döllenme olmustur zarar vermeyelim dedi sok oldu yani vucut bilinc altiyla savaşıyor dusunme akışına bırak ben bunu yeni öğrendim cok sukur ki artik kafasına göre takılmiyor

ama beslenme cok onemli d vitaminin eksik etme sofradan yumurta tuket her gün badem ve ceviz fındık bir de kuru üzüm al çekirdekli olsun ac karnına 5 6 adet tuket iyice çiğne çekirdeğini de bal mutlaka tuket çünkü bal tukettigim ay benim akintilarim bile değişti yani herseuiyle destekle kuzum kendini bal çörek otu tarçın kuru var onu yaptığımda yumurta sayim artmıştı benim neye ihtiyacın varsa söyle yardımcı olurum sna