Ay ne güzel canım.. ama benim biraz geç kaldım sanki 14üncü günümde 7mm dedi bugün 17’inci günüm gelişmez diye hiç çağırmadı bile bidaki ay dedi ama işte bişeyler yapsam diyorum adetime kadar olurmu olur diye ovulasyonla takip ediyorum bi taraftan.. Bende bal tarçın çörek otunu dün yapim dedim inan yiyemedim çok şekerliydi beynim catlicak gibi oldu nefret ederim bide bal tarçından kokusuna bile dayanamam bir de bal organik değildi faydası olmaz dedimBu ay ben yumurta takibi yaptırdım pko dan dolayı klomen çok etki etmemiş yavaş büyüyodu yumurtam. 15 buçuk mm demişti cuma günü. Ben de telaş yaptım ilk denemem olduğu için ilaç büyütür diye hiçbi şey yapmadım doktora sordum incir kürü yapsam olur mu bu saatten sonra diye olur dedi süt hormonun sınırda değilse yumurtlama dönemin geçmediyse dene. Ben onu çok içmedim midem pek kaldırmadı bal,tarçın çörek otu yaptım ve iki günde yiyebildiğim kadar yedim tabi ben doktor kontrolünde olduğum için bol bol yiyip büyütmeye çalıştım. Pazar günü muayneye çağırdı ve iki günde 21 buçuk mm olmuş dedi ne yaptıysan devam et dedi doktorum. Akşamına da çatlatma iğnesi vurulabilirsin istediğimiz boyuta gelmiş dedi. Kısacası hamilelik için sonuç daha belli değil ama deneyebilirsin ikisini de ölçülü olarak tabi. Benimki Allah ne verdiyse ilaç niyetine oldu. Günde bir kaşıktan zarar gelmez dene bence :)